• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gecen ay bende olmustu kasik agrilarim sizi gibiydi baldirima dogru ayagim kasilip çekiliyordu belimden nefes alamiyordum agrilar gece bile uyandiriyordu reglime 6 gun kala idrar testi pozitif, 5 gun kalada kanda pozitif cikti ama 6 haftalik kimyasal dusuk yaptim. bazi bunyelerde bu agrilar cok erken basliyor yerlesme ile birlikte. vee 2~3 gundur yine ayni agrilarim var :KK54: beyaz kremsi akintim var 7 gun kaldi reglime inşallah :anneadayı: Rabbim isteyen herkese versin
Amin insallah ya :KK51:

16 gun sonra ögrendımm ama ben yumurtlamadn önce hamıle kalmsm cnm
Canım öncelikle bebisin hayırlı uğurlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Hayıt suyunu nasıl ictin ne zaman başladın nerden aldın :) bilgi verirmisin biraz

Canim yumurtlamadan once nasil hamile kalmissin? Oyle birsey olabiliyor mu yao_O
evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcm

Canım öncelikle bebisin hayırlı uğurlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Hayıt suyunu nasıl ictin ne zaman başladın nerden aldın :) bilgi verirmisin biraz
amın cnm ınsallah hayıt suyunu 3 aydır ıcıorm hormonları dengelemesı acısından sabah aksam ac karnına ıcıodum 1 turk kahve fıncanı kadar hayıt suyunu su bardagına döküp uzerine su eklıodum hazır aldm mecıtefendınıın aktarda 15 tl

evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcm

ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM :)

Dogru canim olabilir.bugun bi arkadasim hemsire ona soyledim senin degerini.ikiz olabilir yuksek cikmis dedi.

amın cnm ınsallah hayıt suyunu 3 aydır ıcıorm hormonları dengelemesı acısından sabah aksam ac karnına ıcıodum 1 turk kahve fıncanı kadar hayıt suyunu su bardagına döküp uzerine su eklıodum hazır aldm mecıtefendınıın aktarda 15 tl
Teşekkür ederim ;) değerin belki erken döllenme değilde ikiz bebis olabilir.

ınss cnmm ama herkesn farklı olabılıomus saglıklı olsn kese görnsnn kalp atısını duymda nefes alym
Onlarda olur hayirlisiyla içini ferah tut kötü düşünme :) Bi soru daha sormak istiyorum o_O bal kurude kullandın yumurtlamada sıkıntı mı vardı

Back
X