- 15 Ocak 2016
- 55
- 13
- 3
- 34
Şimdi yaptım böyle cıktı ne diyorsunuz
Dimi sanki öncekinden saha koyu gibi yok içmiyorum :)yavaş yavaş yükseliyor işte ama yapmadan önce sıvı almamaya çalış
koyulasmıss yarınnn muhtemelenn daha net olurDimi sanki öncekinden saha koyu gibi yok içmiyorum :)
Ya da yarın silik olurkoyulasmıss yarınnn muhtemelenn daha net olur
evet aynen canım sen yine de değerlendir benceDimi sanki öncekinden saha koyu gibi yok içmiyorum :)
Ben 2 günü değerlendireyim Bugğn yarın . Allah büyükevet aynen canım sen yine de değerlendir bence
Ben 2 günü değerlendireyim Bugğn yarın . Allah büyük
Benşm ertesi gün daha silik çıkmıştı canım bundan daha koyu olmadı bende bence sen bugünden şansını dene derim tabi yine sen bilirsinYa da yarın silik olur
Eşit koyulukta veya c den daha koyu olmasi gerek.Tam koyulasmadimi çatlama olmazBugün ve yarın çalışıyorum o zman tam koyu mu sence daha koyu olur mu bilemedim
swen gun asırı ılıskıde bulunmaya calıs garantı olsunn cnmYa da yarın silik olur
Zaten o kırmızılar yumurtlama gösteriyomuş yani 36 veya 48 saat içinde yumurta çatlıyomuş diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsamBenşm ertesi gün daha silik çıkmıştı canım bundan daha koyu olmadı bende bence sen bugünden şansını dene derim tabi yine sen bilirsin
Sıvı tuketmemen gerek 3 saat öncesinden ve en iyi sonuç 11 civarlari alırsın.Yarın birdaha yap.Hem catlasa sıvı akıntı gelir hemen farkeder insanEşit koyulukta veya c den daha koyu olmasi gerek.Tam koyulasmadimi çatlama olmaz
Amin...Bende bu ay ilk defa ovu testi kullaniyorum hayirlisi ins. Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. mubarek gun hurmetine...
Bende bu ay ilk defa ovu testi kullaniyorum hayirlisi ins. Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. mubarek gun hurmetine...
Arkadaşlar ben de ne zamandir takip ediyorum.bu ay ben de kullanmaya basladim.bugun 12.gunum.sizce koyulasir mi daha fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?