Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım ya Allah'ım hayırlısını versininşallah yüzün güler canım
Inşallah canım ya Allah'ım hayırlısını versin
Inşallah canın ya bide bişey sormak istiyorum sana ben ovilasyon takibi yaptım yani bu ay 14.gün yumurtlama gösterdi biz o akşam ve erimesi gününü değerlendirdik yani geç yumurtlama mı oldu yoksa erken yumurtlama mı oldu bende çözemedim seni de soru yağmuruna tutmuş gibi oldum kusura bakma canıminşallah yüzün güler canım
senınle aynıyız benmde 14. gun pozitf cıktı ve 15. gunde cıktı bız bu ıkı gunu ılıskıde bulundukInşallah canın ya bide bişey sormak istiyorum sana ben ovilasyon takibi yaptım yani bu ay 14.gün yumurtlama gösterdi biz o akşam ve erimesi gününü değerlendirdik yani geç yumurtlama mı oldu yoksa erken yumurtlama mı oldu bende çözemedim seni de soru yağmuruna tutmuş gibi oldum kusura bakma canım
Inşallah canın ya bide bişey sormak istiyorum sana ben ovilasyon takibi yaptım yani bu ay 14.gün yumurtlama gösterdi biz o akşam ve erimesi gününü değerlendirdik yani geç yumurtlama mı oldu yoksa erken yumurtlama mı oldu bende çözemedim seni de soru yağmuruna tutmuş gibi oldum kusura bakma canım
Aaa hadi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canımsenınle aynıyız benmde 14. gun pozitf cıktı ve 15. gunde cıktı bız bu ıkı gunu ılıskıde bulunduk
Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için ama işte biz başka yapamadık bazı sebeplerden dolayı eğer o iki gün tutuysa ne ala :)YOK CANIM OLUR MU YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİRŞEY OLURSA NE MUTLU :) BENDE BU AY İLK DEFA YAPTIM 17.GÜN GÖRDÜM AMA DEĞERLENDİREMEDİK O GÜNÜ VE ERİMESİ GÜNÜNÜ... AMA SENİN Kİ İNŞALLAH TUTMUŞTUR POZİTİF GÖRDÜKTEN SONRA GÜN AŞIRI BİRLİKTELİK ÖNERİYORLAR
Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için ama işte biz başka yapamadık bazı sebeplerden dolayı eğer o iki gün tutuysa ne ala :)
Inşallah canım ama bende ümitsizim bu sabah erken gebelik yaptım ama negatif :)) inşallah sana da bana da kısa zamanda Allah'ım hayırlı evlat versin :)bizde bazı nedenlerden yapamdık canım koyu olmadan birgün önce yapmıştık..benim ki tutmaz o yüzden ama inşallah senin tutmuştur :)
aynenn cnm ınsallah ben adetın 8.10.12.14.15.17.20 gunlerın de ilşkide bulundumAaa hadi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canım
Inşallah canım ama bende ümitsizim bu sabah erken gebelik yaptım ama negatif :)) inşallah sana da bana da kısa zamanda Allah'ım hayırlı evlat versin :)
Inşallah senin b u ay olır gibime geliyor senin şansın yüksek güzel haberlerini bekliyorum :)aynenn cnm ınsallah ben adetın 8.10.12.14.15.17.20 gunlerın de ilşkide bulundum
Geçmiş olsun canım olsun herşeyin zamanı var Allah'ım hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün hepimizinamin inşallah canım hepimize benim kürtajdan dolayı zaten bu ay kesin olarak başlamıştık ama onda da bazı aksiliklerden atlamak zorunda kaldık
ınsallahh rabbım nasıp eder suann bır problem gozukmuyor gebelık ıcınn allah nasıp eder ınsallah bat a 10 gun kaldı ınsallah allah söletmstr sanadaInşallah senin b u ay olır gibime geliyor senin şansın yüksek güzel haberlerini bekliyorum :)
inşallah canım bu cuma günü ALLAHIM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahınsallahh rabbım nasıp eder suann bır problem gozukmuyor gebelık ıcınn allah nasıp eder ınsallah bat a 10 gun kaldı ınsallah allah söletmstr sanada
yavaş yavaş yükselecek demek kiben öğleyin ovilasyon yapmıştım silik çıktı biraz sizle paylaşmak istedim :)