• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

zatenn umudum yok bu ay nedensee valla sırf can sıkıntısndan yaptım bunuda bıdaha yapmıcmm boşa harcamymm önmzdeki aya kalsn dedım bat a 10 gn var
Hayırlısı canım ya Allahtan umut kesilmez inşallah olmayan herkese hayırlısıyla evlat nasip eder

Benim yumurtam olgunlaşmıyo dedi inofolic verdi 15 gün sonra hooop hamileyim :))
aaaaaaaaaaaaaa hamılemısısnnnn süper bişeyy bu allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende ıkı ay klomen kullandm ama olmadı fsh hormonu 9.75 di bnm baska hıc sorun yoktu ama olmadı

aaaaaaaaaaaaaa hamılemısısnnnn süper bişeyy bu allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende ıkı ay klomen kullandm ama olmadı fsh hormonu 9.75 di bnm baska hıc sorun yoktu ama olmadı
Amin canım sağol :)) inşallah bu ay senin de tutar Allah gönlüne göre versin :)

Amin canım sağol :)) inşallah bu ay senin de tutar Allah gönlüne göre versin :)
amın cnm ınsalllahh allah duanı kabul edder hamılelern duası kabul olurmuss bnm yumurta olusuo ama döllenmıo nedense esımınde sorunu yok anlamadk

Kızlar günaydın.. Resim ekledim..çok silik ama bişeyler var mı sanli.bugün 11.günüm ....

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    image.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar günaydın.. Resim ekledim..çok silik ama bişeyler var mı sanli.bugün 11.günüm ....
Evet canim hayırlı olsun.Benimde 11.günüm böyle çıkmıştı.Yarin veya 2 gün sonra yap bayagi bi farklılık olacaktır.Artik net bi sekilde görülecektir.Sabah ilk idrarla yap

Günaydın Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben yeni üye oldum Size sormak istediğim soru var adet günüme 3 gün var iki gündür ovilasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz :KK15:

ayyy canım gerçekten mi. .sadece ben görmüyorum yani...
En sondaki daha net çekilmiş.Yakinlastirdigimda hafif farkediliyor.Benimde öyle olmuştu atmamistim.net görünmüyor diye diyecekler negatiftir benimde moralim bozulacakti vs.düşündüğüm için atmamistim.Pozitif görünüyor.Yarin sabah veya ertesi sabah tekrar dene.Bu sekilde hastaneye gitsen bile degerlerin az çıkar net bisey demezler.

Günaydın Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben yeni üye oldum Size sormak istediğim soru var adet günüme 3 gün var iki gündür ovilasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz :KK15:
Resmini atarmisin

En sondaki daha net çekilmiş.Yakinlastirdigimda hafif farkediliyor.Benimde öyle olmuştu atmamistim.net görünmüyor diye diyecekler negatiftir benimde moralim bozulacakti vs.düşündüğüm için atmamistim.Pozitif görünüyor.Yarin sabah veya ertesi sabah tekrar dene.Bu sekilde hastaneye gitsen bile degerlerin az çıkar net bisey demezler.
ben atarken pozitif gibi gördüm ama sonra siteden bakınca hiçbişi farkedilmiyor diye üzülmüştüm.negatif mi acaba diye..iki gün sonra bi daha yapim pek bir belirtimde olmadı ara ara kasık ve bel ağrısı dışında..hala ihtimalde veremiyorum..19-21 adet dönemim bakalım..hayırlısı Allah'tan...sağol canım..

ben atarken pozitif gibi gördüm ama sonra siteden bakınca hiçbişi farkedilmiyor diye üzülmüştüm.negatif mi acaba diye..iki gün sonra bi daha yapim pek bir belirtimde olmadı ara ara kasık ve bel ağrısı dışında..hala ihtimalde veremiyorum..19-21 adet dönemim bakalım..hayırlısı Allah'tan...sağol canım..
Zaten bulanti hemen baslamazki.Kasik bel sabahları baş agrisiyla uyanirsin ilk günler

Back
X