- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
aynenn cnm daha ovulasyona bakmak yokTamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn cnm daha ovulasyona bakmak yokTamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamam![]()
Hayırlısı canım ya Allahtan umut kesilmez inşallah olmayan herkese hayırlısıyla evlat nasip ederzatenn umudum yok bu ay nedensee valla sırf can sıkıntısndan yaptım bunuda bıdaha yapmıcmm boşa harcamymm önmzdeki aya kalsn dedım bat a 10 gn var
amın cnm ınsallah senın bır problemın varmıydıHayırlısı canım ya Allahtan umut kesilmez inşallah olmayan herkese hayırlısıyla evlat nasip eder
Benim yumurtam olgunlaşmıyo dedi inofolic verdi 15 gün sonra hooop hamileyim :))amın cnm ınsallah senın bır problemın varmıydı
aaaaaaaaaaaaaa hamılemısısnnnn süper bişeyy bu allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende ıkı ay klomen kullandm ama olmadı fsh hormonu 9.75 di bnm baska hıc sorun yoktu ama olmadıBenim yumurtam olgunlaşmıyo dedi inofolic verdi 15 gün sonra hooop hamileyim :))
Amin canım sağol :)) inşallah bu ay senin de tutar Allah gönlüne göre versin :)aaaaaaaaaaaaaa hamılemısısnnnn süper bişeyy bu allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende ıkı ay klomen kullandm ama olmadı fsh hormonu 9.75 di bnm baska hıc sorun yoktu ama olmadı
amın cnm ınsalllahh allah duanı kabul edder hamılelern duası kabul olurmuss bnm yumurta olusuo ama döllenmıo nedense esımınde sorunu yok anlamadkAmin canım sağol :)) inşallah bu ay senin de tutar Allah gönlüne göre versin :)
Evet canim hayırlı olsun.Benimde 11.günüm böyle çıkmıştı.Yarin veya 2 gün sonra yap bayagi bi farklılık olacaktır.Artik net bi sekilde görülecektir.Sabah ilk idrarla yapKızlar günaydın.. Resim ekledim..çok silik ama bişeyler var mı sanli.bugün 11.günüm ....
ayyy canım gerçekten mi. .sadece ben görmüyorum yani...Evet canim hayırlı olsun.Benimde 11.günüm böyle çıkmıştı.Yarin veya 2 gün sonra yap bayagi bi farklılık olacaktır.Artik net bi sekilde görülecektir.Sabah ilk idrarla yap
En sondaki daha net çekilmiş.Yakinlastirdigimda hafif farkediliyor.Benimde öyle olmuştu atmamistim.net görünmüyor diye diyecekler negatiftir benimde moralim bozulacakti vs.düşündüğüm için atmamistim.Pozitif görünüyor.Yarin sabah veya ertesi sabah tekrar dene.Bu sekilde hastaneye gitsen bile degerlerin az çıkar net bisey demezler.ayyy canım gerçekten mi. .sadece ben görmüyorum yani...
Resmini atarmisinGünaydın Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben yeni üye oldum Size sormak istediğim soru var adet günüme 3 gün var iki gündür ovilasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz![]()
ben atarken pozitif gibi gördüm ama sonra siteden bakınca hiçbişi farkedilmiyor diye üzülmüştüm.negatif mi acaba diye..iki gün sonra bi daha yapim pek bir belirtimde olmadı ara ara kasık ve bel ağrısı dışında..hala ihtimalde veremiyorum..19-21 adet dönemim bakalım..hayırlısı Allah'tan...sağol canım..En sondaki daha net çekilmiş.Yakinlastirdigimda hafif farkediliyor.Benimde öyle olmuştu atmamistim.net görünmüyor diye diyecekler negatiftir benimde moralim bozulacakti vs.düşündüğüm için atmamistim.Pozitif görünüyor.Yarin sabah veya ertesi sabah tekrar dene.Bu sekilde hastaneye gitsen bile degerlerin az çıkar net bisey demezler.
Zaten bulanti hemen baslamazki.Kasik bel sabahları baş agrisiyla uyanirsin ilk günlerben atarken pozitif gibi gördüm ama sonra siteden bakınca hiçbişi farkedilmiyor diye üzülmüştüm.negatif mi acaba diye..iki gün sonra bi daha yapim pek bir belirtimde olmadı ara ara kasık ve bel ağrısı dışında..hala ihtimalde veremiyorum..19-21 adet dönemim bakalım..hayırlısı Allah'tan...sağol canım..
O yaptığım testleri atmıştım yaResmini atarmisin
Hatta şimdi yaptım tek çizgi çıktı Ayy hiç bişey anlamadım yumurtlama günüm olamaz çünkü geçti hatta yumurtlama günümde test yapmıştım ordan biliyorumO yaptığım testleri atmıştım ya
Canim gecmis sayfalara baktim ama bulamadımO yaptığım testleri atmıştım ya
Pardon canım yanlış anlaşılma olmuş yani çöpe atmıştım oraya çöp diye yapmayı unutmuşum özür dilerimCanim gecmis sayfalara baktim ama bulamadım