- 15 Ocak 2016
- 55
- 13
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım hamilesin canım tebrikler :)Yolladım fotoyu
Nasıl hamileyim Ovulasyon testim busanırım hamilesin canım tebrikler :)
Inşallah ama adet gününme 3 gün var canım hadi hayırlısı pek ihtimal vermesem de hamile olursam şayet paylaşıcam bu test doğru çıkıyor diyryavaş yavaş yükselecek demek ki
Ayy Pardon ben adet gününe yaptın sandım :) ozaman yumurtlama günü bugün bugün ve yarın çalışma yapmak gerekiyor :)Nasıl hamileyim Ovulasyon testim bu
İNŞALLAH CANIM :)Inşallah ama adet gününme 3 gün var canım hadi hayırlısı pek ihtimal vermesem de hamile olursam şayet paylaşıcam bu test doğru çıkıyor diyr
Bugün ve yarın çalışıyorum o zman tam koyu mu sence daha koyu olur mu bilemedimAyy Pardon ben adet gününe yaptın sandım :) ozaman yumurtlama günü bugün bugün ve yarın çalışma yapmak gerekiyor :)
Yok olmuyor canım benim mesela 14.gün senin gibi ikisi koyuydu ertesi gün yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün yumurtlama günün yani için rahat olsun :)Bugün ve yarın çalışıyorum o zman tam koyu mu sence daha koyu olur mu bilemedim
Ay inşallah tutar heyecan yaptımYok olmuyor canım benim mesela 14.gün senin gibi ikisi koyuydu ertesi gün yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün yumurtlama günün yani için rahat olsun :)
Ay inşallah tutar heyecan yaptım
Inşallah canımAy inşallah tutar heyecan yaptım
Ewet haklısın canım görev gibi değil de Severek isteyerek yapmak en güzeli :) ama işte bazen fe olmuyor kahretsin :)))GERİLME HEYECAN YAPMA AKLINDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞ BEN ODAKLANDIM MESELA OGÜN HİÇBİRŞEY OLMADI EŞİN SENDEKİ TEDİRGİNLİĞİ ANLIYOR ÇÜNKÜ
İŞTE MESELA ÖRNEK VEREYİM BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜMDE ÇOK HEYECAN YAPTIM EŞİM HİSSETTİ VE O GÜN VE SONRAKİ GÜNLER VE HALAN BİRŞEY OLMADIEwet haklısın canım görev gibi değil de Severek isteyerek yapmak en güzeli :) ama işte bazen fe olmuyor kahretsin :)))
Haklısın canımİŞTE MESELA ÖRNEK VEREYİM BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜMDE ÇOK HEYECAN YAPTIM EŞİM HİSSETTİ VE O GÜN VE SONRAKİ GÜNLER VE HALAN BİRŞEY OLMADI
Haklısın canımİŞTE MESELA ÖRNEK VEREYİM BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜMDE ÇOK HEYECAN YAPTIM EŞİM HİSSETTİ VE O GÜN VE SONRAKİ GÜNLER VE HALAN BİRŞEY OLMADI
siz aynı hatayı yapmayın :)Haklısın canım
amın cnm ınsallahhinşallah canım bu cuma günü ALLAHIM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben bu sefer rahat düşünmeden yapmaya çalıştım bakalım tutcak mı bekleyip görcez artık canım :)siz aynı hatayı yapmayın :)