- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 35
Buraya üye olucam mı bilsem resmini falan çeker buraya atardım hiç aklıma gelmedi yaPardon canım yanlış anlaşılma olmuş yani çöpe atmıştım oraya çöp diye yapmayı unutmuşum özür dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya üye olucam mı bilsem resmini falan çeker buraya atardım hiç aklıma gelmedi yaPardon canım yanlış anlaşılma olmuş yani çöpe atmıştım oraya çöp diye yapmayı unutmuşum özür dilerim
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinBenim yumurtam olgunlaşmıyo dedi inofolic verdi 15 gün sonra hooop hamileyim :))
sağol cnnm evet çinn takvimi erkek diyordu ama kızım olacak innşallah :)aaa çok sevindim çok hayırlı olsun..çin takvimi erkek mi diyordu sana
evet doğru çıkıyor cnnm 14+5 haftalıkken 6öğrenndim cnnmAy maşallah Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasib etsin inşallah.Kaçıncı haftada belli oldu canım?Bu arada idrar tespitimiz dogru çıkıyor.Devamli hayirlisini Rabbimizden istiyoruzya demekki hakkımızda böylesi hayırlı...Rabbim salihalardan eylesin inşallah
mide bulanntısı g6ögüs gassasiyeti bel ve kasık ağrısı cnnmCanım senin hamilelik belirtilerin nelerdi ilk günlerde..
evet koyuydu :) sağolunnHayırlı olsun:) idrar rengi koyumuydu?
Bana yardım edebilcek arkadaş yok mu beklemekten de sıkıldım hiç olmadı kan testi yaptırcam ama beklemek zorumdayım adet günümü de daha iyi sonuç versin diye bu ovilasyon testi yanlış sonuç veriyor sanırım![]()
Aynen bekliyim en iyisi ama beklemek de ne zormuş :))bence de biraz< bekle daha net sonuç alırsın
BENDE YARIN TÜP BEBEK TED BAŞLICAM NE OLUR DUA EDİNsağol cnnm evet çinn takvimi erkek diyordu ama kızım olacak innşallah :)
Allah'ım Hayırlı evlat versin kısa zamanda inşallahBENDE YARIN TÜP BEBEK TED BAŞLICAM NE OLUR DUA EDİN
Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah en yakın zamandaBENDE YARIN TÜP BEBEK TED BAŞLICAM NE OLUR DUA EDİN
Aynen bekliyim en iyisi ama beklemek de ne zormuş :))
Amin inşallah canım ya ewet ilk çocuğum olcak olursa eğerinşallah hayırlı bi haber alırsın canım ilk çocugun mu olacak
Amin inşallah canım ya ewet ilk çocuğum olcak olursa eğer
İnşallah hayırlısıyla güzel bi evlat nasip eder AllahımBENDE YARIN TÜP BEBEK TED BAŞLICAM NE OLUR DUA EDİN
Amin teşekkür ederim inşallah :)))hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin![]()
SAĞOLUN ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN,ÇOK ZORMUŞ RABBİM BU YOLDA KİMSENİN BOYNU BÜKÜK BIRAKMASIN![]()