Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ovulasyon testiyle hamileliği anlayanlar varmış.
Haftaya adet olucam.hangi testi önerirsin peki?
Fortest i öneririm en iyisi o. Ovulasyon testinde de en iyi sonucu o marka veriyor. Gebelik testinde de ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor.

Ovulasyon testiyle hamileliği anlayanlar varmış.
Haftaya adet olucam.hangi testi önerirsin peki?
Evt canim bende inanmiyordum ama dogru. Adetime 5 gun kala yani iliskiden 12 gun sonra idrar testi yaptim silik cizgiyi gordum. Insnamadim ovulasyon testi yaptim ikiside koyu. 5inde adetim. bugun ikisinide yaptim ikiside pozitif.

Evet ovulasyon testi de 1 kutu yani 5 tanesi 45 tl ama en iyi sonucu veriyor işte o yüzden hep o markayı kullanıyorum. Hiç bir şekilde yanlış sonuç vermiyor.
Okadar pahali almana gerek yok.lapidoguick de cok iyi. Ben aylardir kullaniyom dogru sonuc veriyor. Hem ovu. Hrm gebelik testi. Hrm gebelikee icinde ucretsiz yani. Brjim gebelik testim adetjme 5 gun kala pozitif gosyerdi yani

Okadar pahali almana gerek yok.lapidoguick de cok iyi. Ben aylardir kullaniyom dogru sonuc veriyor. Hem ovu. Hrm gebelik testi. Hrm gebelikee icinde ucretsiz yani. Brjim gebelik testim adetjme 5 gun kala pozitif gosyerdi yani
kızlar bana tam nasıl yapıldıgını acıklarmısınız nedır bu terst ne ıse yarıyor nasıl kullanılıyor

Bu markaya güveniyorum alıştım değiştirmek istemiyorum.

Kızlar benimde ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz 9 ve 11 de birliktelik oldu sizce hamilelik olur mu ?

Eklentiler

• 20150803_224841.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 102
kızlar bana tam nasıl yapıldıgını acıklarmısınız nedır bu terst ne ıse yarıyor nasıl kullanılıyor
Ovulasyon yani yumurtlama gününü gösteriyor. Adet bitince ya da yumurtlama gününe yakın yapmaya başlıyorsun iki eşit çift çizgiyi yakaladığında yumurtlama 48 saat içinde gerçekleşecek anlamına geliyor. Zaten testi satın aldığında içinde detaylı bilgi var. Eczaneden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…