Yaa öyle miii ..belki hamileyimdir diye umutlanmıştımOda negatif oluyor takılmayın ona.
Yok canım lh hormonu gebeliği göstermez. Hcg yap onda anlarsın. Erken gebelik testi yap adetin yakınsa.Yaa öyle miii ..belki hamileyimdir diye umutlanmıştım
Ovulasyon testiyle hamileliği anlayanlar varmış.Yok canım lh hormonu gebeliği göstermez. Hcg yap onda anlarsın. Erken gebelik testi yap adetin yakınsa.
Fortest i öneririm en iyisi o. Ovulasyon testinde de en iyi sonucu o marka veriyor. Gebelik testinde de ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor.Ovulasyon testiyle hamileliği anlayanlar varmış.
Haftaya adet olucam.hangi testi önerirsin peki?
YaaaaFortest i öneririm en iyisi o. Ovulasyon testinde de en iyi sonucu o marka veriyor. Gebelik testinde de ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor.
Evt canim bende inanmiyordum ama dogru. Adetime 5 gun kala yani iliskiden 12 gun sonra idrar testi yaptim silik cizgiyi gordum. Insnamadim ovulasyon testi yaptim ikiside koyu. 5inde adetim. bugun ikisinide yaptim ikiside pozitif.Ovulasyon testiyle hamileliği anlayanlar varmış.
Haftaya adet olucam.hangi testi önerirsin peki?
Rica ederimm inşallah çift çizgiyi görürsün canım :)Yaaaahemen alayım o zaman Teşekkürler
Teşekkürler canım. İnternetten baktım. Tanesi 39 tl.çok pahalıııRica ederimm inşallah çift çizgiyi görürsün canım :)
Ayyy ne güzeeeell :))) çok tebrik ederim canımmm.allah tümm isteyenlere versinEvt canim bende inanmiyordum ama dogru. Adetime 5 gun kala yani iliskiden 12 gun sonra idrar testi yaptim silik cizgiyi gordum. Insnamadim ovulasyon testi yaptim ikiside koyu. 5inde adetim. bugun ikisinide yaptim ikiside pozitif.Eki Görüntüle 1597659 Eki Görüntüle 1597659
Evet ovulasyon testi de 1 kutu yani 5 tanesi 45 tl ama en iyi sonucu veriyor işte o yüzden hep o markayı kullanıyorum. Hiç bir şekilde yanlış sonuç vermiyor.Teşekkürler canım. İnternetten baktım. Tanesi 39 tl.çok pahalııı
Içinde 5 tane var yani. Tamam canım :))Evet ovulasyon testi de 1 kutu yani 5 tanesi 45 tl ama en iyi sonucu veriyor işte o yüzden hep o markayı kullanıyorum. Hiç bir şekilde yanlış sonuç vermiyor.
Ovulasyon testi öyle canım. Gebelik testi tek oluyor. Oda 18 tl olması lazım.Içinde 5 tane var yani. Tamam canım :))
Okadar pahali almana gerek yok.lapidoguick de cok iyi. Ben aylardir kullaniyom dogru sonuc veriyor. Hem ovu. Hrm gebelik testi. Hrm gebelikee icinde ucretsiz yani. Brjim gebelik testim adetjme 5 gun kala pozitif gosyerdi yaniEvet ovulasyon testi de 1 kutu yani 5 tanesi 45 tl ama en iyi sonucu veriyor işte o yüzden hep o markayı kullanıyorum. Hiç bir şekilde yanlış sonuç vermiyor.
kızlar bana tam nasıl yapıldıgını acıklarmısınız nedır bu terst ne ıse yarıyor nasıl kullanılıyorOkadar pahali almana gerek yok.lapidoguick de cok iyi. Ben aylardir kullaniyom dogru sonuc veriyor. Hem ovu. Hrm gebelik testi. Hrm gebelikee icinde ucretsiz yani. Brjim gebelik testim adetjme 5 gun kala pozitif gosyerdi yani
Bu markaya güveniyorum alıştım değiştirmek istemiyorum.Okadar pahali almana gerek yok.lapidoguick de cok iyi. Ben aylardir kullaniyom dogru sonuc veriyor. Hem ovu. Hrm gebelik testi. Hrm gebelikee icinde ucretsiz yani. Brjim gebelik testim adetjme 5 gun kala pozitif gosyerdi yani
Allah bilirKızlar benimde ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz 9 ve 11 de birliktelik oldu sizce hamilelik olur mu ?
Oooo bir hayli tuzluuuOvulasyon testi öyle canım. Gebelik testi tek oluyor. Oda 18 tl olması lazım.
Ovulasyon yani yumurtlama gününü gösteriyor. Adet bitince ya da yumurtlama gününe yakın yapmaya başlıyorsun iki eşit çift çizgiyi yakaladığında yumurtlama 48 saat içinde gerçekleşecek anlamına geliyor. Zaten testi satın aldığında içinde detaylı bilgi var. Eczaneden alabilirsin.kızlar bana tam nasıl yapıldıgını acıklarmısınız nedır bu terst ne ıse yarıyor nasıl kullanılıyor
Allah bilir
5 liralık olanlarda var ama adet gecikince sonuç veriyor. Ne kadar ekmek o kadar köfteOooo bir hayli tuzluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?