- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
yani bende oyle biliyorum cok koyu cikmayabilirmis bazi kisilerde .. bendede yumurta tembellesme gbi durum var ondan da koyu olmayabilir galibaKoyuluk kişiye göre değişiyormuş. Yaptıklarımız içinde en koyu olanı kabul edecekmişiz. Ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım hiç t c'den koyu olmamıştı. Burda böyle hamile kalan çok kişi var. İlla daha koyu olması gerekmiyor diye biliyorum ben
yan
yani bende oyle biliyorum cok koyu cikmayabilirmis bazi kisilerde .. bendede yumurta tembellesme gbi durum var ondan da koyu olmayabilir galiba
Bence adetin bitiminden itibaren başla 11 ile akşam 8 arası yapmerhabalar bende 5 yıldır hamile kalamıyorum hiç bir sebep bulamıyorlar..bu ay bizde ovulasyon testi almaya karar verdik bugun kargoya vermişler..adetim 28 gün düzenli oluyor bazen çok nadir 27-28-29.gün olabiliyorum sizde 10.gün mü başlamalıyım teste bu arada hangi saatler arası yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
merhabalar bende 5 yıldır hamile kalamıyorum hiç bir sebep bulamıyorlar..bu ay bizde ovulasyon testi almaya karar verdik bugun kargoya vermişler..adetim 28 gün düzenli oluyor bazen çok nadir 27-28-29.gün olabiliyorum sizde 10.gün mü başlamalıyım teste bu arada hangi saatler arası yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
cumartesi günü adet olacağım büyük ihtimalle 7 gün falan sürüyor çalıştığım için iş yerinde mi yapsam acaba yaBence adetin bitiminden itibaren başla 11 ile akşam 8 arası yap
yapmadan en az iki saat öncesinde sıvı alımını bırak
amin amin inşallah bu yöntemle tuttutabiliriz günlerini artık çok istiyorum hayırlısı allah tanCanım bence adetin bittiği gibi başla nolur nolmaz. Aldığın testin prospektusunde hangi saatler yapacağın yazar onlardan kendine en uygun saati seç ve hergün aynı saatte düzenli yap. Yumurtlama günü belli olmayabiliyormuş burdan okuduklarimizdan bunu anladık.Rabbim inş her isteyenin kucağını hayırlı evlat larla doldursun.
amin amin inşallah bu yöntemle tuttutabiliriz günlerini artık çok istiyorum hayırlısı allah tan
testi yaptıktan sonra sıvı tüketimi olur mu peki?Olur işyerinde de yapabilirsin ama sıvı alımı cok onemli en az 2 saat önceden biraksan iyi olur hatta havalar serin olsaydı da daha fazla sıvı alımını kese bilecek olsaydık.
testi yaptıktan sonra sıvı tüketimi olur mu peki?
teşekkür ederimTesti yaptıktan sonra sıvı alabilirsin.Maksat testin sonucunu olumsuz etkilemesin diye sıvı alınmıyor.
Ovulasyon yakın o zaman. Her gun yapmaya devam et.
hayırlı olsun allah ım kucağınada almayı nasip etsin inşallah bende hastalanmayı bekliyorum hafta sonu olurum gibi ovulasyon testinide ilk defa deniycem 5 yıldır istiyorum bende hiçbir neden yok fakat olmuyor hayırlısı inşallah allah tan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ...Kızlar galiba ovulasyon testini kullanıp hemen kaldım hamile daha kan testi vermedim ama bn yumurtlamadan bile haberim yoktu. 8 aylık evliyim sanıyorum ki adet olmadığım hergün kalabilirim. Ama öyle değilmiş ilk başta vajinmusla çabaladım onu atlattım ve çoçuk istedim doktora gittim yumurtlama günlerinden bahsetti bende buraya girdim ve test aldım clearblue diye pozitif olan günleri değerlendirdim aman aman saatine dikkat etmedim şimdi idrar testi yaptım adetime 2 gün kala pozitif çıktı kan veremedim memleketteyim ama ne hissettiğimi bilmiyorum.
inşallah rabbim sanada hayırlı bi şekilde nasip eder allaha tevekkül ethayırlı olsun allah ım kucağınada almayı nasip etsin inşallah bende hastalanmayı bekliyorum hafta sonu olurum gibi ovulasyon testinide ilk defa deniycem 5 yıldır istiyorum bende hiçbir neden yok fakat olmuyor hayırlısı inşallah allah tan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ...
amin inşallah rabbim edilen dualarımızı kabul eder inşallahİnşa
inşallah rabbim sanada hayırlı bi şekilde nasip eder allaha tevekkül et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?