Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar ben iki ay önce yazmıştım şimdi hamileyim çok şükür ovu testiyle birlikte bu ay klomen kullandm ve hamile kaldım üstelik o hafta bi kere birlikte olmamıza rağmen uzun süredir olmayanlar doktor kontrolüyle bi denesin klomeni ben 6 aydır kalamıyodum hem düzensizlik vardı hemde polistik over

Hayırlı olsuun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizimde 2. denememiz oldu ama bu ayda negatif sonuç. Bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay beklemek istemiyorum :) doktor olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama sabırsızım :))

Tebrik ederim canım. Allah kucağina almayı da nasip etsin.

kızlar hatta bakın ovulasyon testini atıyorum fotosunu fikriniz nedir ama gebelik testi idrarda yok negatif

Kizlar merhaba begun ovu testi pozitif cikti. Gecen ayda poziyif oldugunda 3 gun UST uste birlikte olduk birsey olmadi Bu Ay acaba koyu ciktigi gun yapmayip yarinmi yapsam bir akil verin lutfen

13. Gun canim yumurtlama gunum.evt ilk bebegimdede 5 gun once idrarada cikmisti yine. Herkesinki farklidir ama. Bejim arkadasin adetinr 1 gun kala hastanede idrar tahlili verdi ama cikmadi kanda cikti. Yani suphen varsa geciktiysen dir2kt kan tahlili yaptir derim

Hayir canim. Adetomin gecikmesini bekliyom daha 3 gun var

bugün normalde adet günüm olmadım canım bir kaç gün geçsin öyle yaparım geçerse tabi benim yumurtlama 19. gündü canım seninki baya önce demek ondan çıktı benim attığım fotoya baktın mı canım bugün bulantım oldu nedendir anlamadım o yüzden yaptım ovu. testinide

kızlar hatta bakın ovulasyon testini atıyorum fotosunu fikriniz nedir ama gebelik testi idrarda yok negatifEki Görüntüle 1596872
Ovulasyon testi LH hormonunun yükselişini gebelik testi HCg hormonunu gösterir. Yani ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmaz. Erken gebelik testleri var adete 10 gün kala bile sonuç veriyor. 5 liralıklar yanlış sonuç verebiliyor. Gecikmesi lazımmış zaten onlar için. Erken gebelik testi yapın. İnşallah pozitif çıkar.

Kizlar merhaba begun ovu testi pozitif cikti. Gecen ayda poziyif oldugunda 3 gun UST uste birlikte olduk birsey olmadi Bu Ay acaba koyu ciktigi gun yapmayip yarinmi yapsam bir akil verin lutfen
Gün aşırı deneyin. Üst üste yaptığınız da spermler azalıyor. Tam günü olması çok önemli değil spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Nasip artık .. Bizimde 2 ay oldu ama olmadı hemen olmuyor demek ki. Bi yumurta takibi yaptırıp emin olmak istiyorum yumurtalarımın büyümesinden çatlamasından vs.. Beklemekten iyidir.

çok sağol cnm aynen bnde sabırsızdım daha yaşın küçük bekle ilaç kullanma dedi doktorlar ama ben klomeni kullanmak istiyorum dedim olmasaydı artık tüplerime baktırıcaktım sen klomenmi içiyosun 2 aydır umarım bu ay kalırsın tabi hayırlısıyla

Yok canım tedavi görmüyorum. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız demişti ama ben bu ay gidicem :) inofolic başlattı hem folic asit hem yumurta çatlatmayı kolaylaştırıyomuş. Bide ploraktin değerim biraz yüksek çıktı dostinex kullanıyorum.

Kızlar bir sey sorucam.koyu çizgili günler geçti.haftaya adet olucam.ama hala silik de olsa 2.çizgi var.artık tek çizgi olması gerekmez mi?2.silik cizgi ne demek,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…