- 7 Kasım 2012
- 620
- 643
- 123
Hayırlı olsuun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizimde 2. denememiz oldu ama bu ayda negatif sonuç. Bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay beklemek istemiyorum :) doktor olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama sabırsızım :))kızlar ben iki ay önce yazmıştım şimdi hamileyim çok şükür ovu testiyle birlikte bu ay klomen kullandm ve hamile kaldım üstelik o hafta bi kere birlikte olmamıza rağmen uzun süredir olmayanlar doktor kontrolüyle bi denesin klomeni ben 6 aydır kalamıyodum hem düzensizlik vardı hemde polistik over
Tebrik ederim canım. Allah kucağina almayı da nasip etsin.kızlar ben iki ay önce yazmıştım şimdi hamileyim çok şükür ovu testiyle birlikte bu ay klomen kullandm ve hamile kaldım üstelik o hafta bi kere birlikte olmamıza rağmen uzun süredir olmayanlar doktor kontrolüyle bi denesin klomeni ben 6 aydır kalamıyodum hem düzensizlik vardı hemde polistik over
Amin canim insallah. Allahim usteyen herkese versinTebrik ederim canım. Allah kucağina almayı da nasip etsin.
Hayırlı olsuun ne mutlu size. Darısı başımıza :) Kan testi yaptırdınızmı ?Kizlar reglime 4 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Ovulayon testimde koyu cikti.Eki Görüntüle 1596749
Bu da bugunku gebelik testim. 5 agustosta regl olmam gerektiEki Görüntüle 1596750
Hayir canim. Adetomin gecikmesini bekliyom daha 3 gun varHayırlı olsuun ne mutlu size. Darısı başımıza :) Kan testi yaptırdınızmı ?
Hayir canim. Adetomin gecikmesini bekliyom daha 3 gun var
Ovulasyon testi LH hormonunun yükselişini gebelik testi HCg hormonunu gösterir. Yani ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmaz. Erken gebelik testleri var adete 10 gün kala bile sonuç veriyor. 5 liralıklar yanlış sonuç verebiliyor. Gecikmesi lazımmış zaten onlar için. Erken gebelik testi yapın. İnşallah pozitif çıkar.kızlar hatta bakın ovulasyon testini atıyorum fotosunu fikriniz nedir ama gebelik testi idrarda yok negatifEki Görüntüle 1596872
Gün aşırı deneyin. Üst üste yaptığınız da spermler azalıyor. Tam günü olması çok önemli değil spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Nasip artık .. Bizimde 2 ay oldu ama olmadı hemen olmuyor demek ki. Bi yumurta takibi yaptırıp emin olmak istiyorum yumurtalarımın büyümesinden çatlamasından vs.. Beklemekten iyidir.Kizlar merhaba begun ovu testi pozitif cikti. Gecen ayda poziyif oldugunda 3 gun UST uste birlikte olduk birsey olmadi Bu Ay acaba koyu ciktigi gun yapmayip yarinmi yapsam bir akil verin lutfen
çok sağol cnm aynen bnde sabırsızdım daha yaşın küçük bekle ilaç kullanma dedi doktorlar ama ben klomeni kullanmak istiyorum dedim olmasaydı artık tüplerime baktırıcaktım sen klomenmi içiyosun 2 aydır umarım bu ay kalırsın tabi hayırlısıylaHayırlı olsuun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizimde 2. denememiz oldu ama bu ayda negatif sonuç. Bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay beklemek istemiyorum :) doktor olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama sabırsızım :))
amin canım inşallah sağolasınTebrik ederim canım. Allah kucağina almayı da nasip etsin.
Yok canım tedavi görmüyorum. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız demişti ama ben bu ay gidicem :) inofolic başlattı hem folic asit hem yumurta çatlatmayı kolaylaştırıyomuş. Bide ploraktin değerim biraz yüksek çıktı dostinex kullanıyorum.çok sağol cnm aynen bnde sabırsızdım daha yaşın küçük bekle ilaç kullanma dedi doktorlar ama ben klomeni kullanmak istiyorum dedim olmasaydı artık tüplerime baktırıcaktım sen klomenmi içiyosun 2 aydır umarım bu ay kalırsın tabi hayırlısıyla
Oda negatif oluyor takılmayın ona.Kızlar bir sey sorucam.koyu çizgili günler geçti.haftaya adet olucam.ama hala silik de olsa 2.çizgi var.artık tek çizgi olması gerekmez mi?2.silik cizgi ne demek,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?