Allah bilir
daha pozitif olmamış canım. Testi yapmaya devam et. T çizgisi C gibi koyu olduğunda yumurtlama yaklaşmış olacak.Kızlar benimde ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz 9 ve 11 de birliktelik oldu sizce hamilelik olur mu ?
Bana doktorum gün aşırı dedi yani tüm doktorlar öyle diyor sperm sayısı az oluyor her gün yapınca. 48 saatte spermler yeterli sayıya ulaşıyormuş. Zaten 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Gün aşırı deneyin bu ayda.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum. Iki üç gün sonra yumurtlama Zaman'ım geliyor.
bir ay çift çizgi gördüğüm gece ve sonraki gece çalışma yaptık adet oldum
Bir ay çift çizgi çizgi gördüğüm gece ve sonraki iki gece çalışma yaptık. Yine adet oldum acaba sperm kalitesi için yapmamalı mıydık diye düşündüm
Sizce napıyım
Tam anlayamadım canım hcg de 2. çizgi varmı. Eğer varsa kan testi yaptır kesin sonuç alırsın.Merhba arkdslr bnm bat 7 agustos bgun gebelik ve ovu testi yaptım yorumlr mısnz geblk silik çıktı certain marka test pek iyi yormlr okumadm sizce umutlanayım mı
Var cnm braz silik ama var fotoda cıkmdı pek ama adet olck gbi hissdyrm );Tam anlayamadım canım hcg de 2. çizgi varmı. Eğer varsa kan testi yaptır kesin sonuç alırsın.
Adet belirtisiyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyormuş. Bence olabilir ya daha iyi bir test alıp tekrar yap ya da kan testi yaptır. Bide testi adetten önce yapınca sabah idrarıyla yapmak lazımmış.Var cnm braz silik ama var fotoda cıkmdı pek ama adet olck gbi hissdyrm );
İnş hamilelik belrtsidr.yarn sabh tekrr yapcm eger çizgi netlşrse kan tahlili verrm yoksa negatifi görmk ya da duymk istemyrm artk);Adet belirtisiyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyormuş. Bence olabilir ya daha iyi bir test alıp tekrar yap ya da kan testi yaptır. Bide testi adetten önce yapınca sabah idrarıyla yapmak lazımmış.
Bence pozitif çıkıcak hadi hayırlısı sonucu yaz muhakkak :) ama silik çizgide pozitif oluyor zaten netleşmesi için adetinin gecikmesi lazımm. Kaçıncı deneme bu arada kaç aydır istiyorsunuzİnş hamilelik belrtsidr.yarn sabh tekrr yapcm eger çizgi netlşrse kan tahlili verrm yoksa negatifi görmk ya da duymk istemyrm artk);
İnsallh cnm yazrm tabiki.7 aydr istyrz hazrnda kimyasl genlk yasadm.peki ya siz ne kdrdr debyrsnzBence pozitif çıkıcak hadi hayırlısı sonucu yaz muhakkak :) ama silik çizgide pozitif oluyor zaten netleşmesi için adetinin gecikmesi lazımm. Kaçıncı deneme bu arada kaç aydır istiyorsunuz
Deniyorsunzİnsallh cnm yazrm tabiki.7 aydr istyrz hazrnda kimyasl genlk yasadm.peki ya siz ne kdrdr debyrsnz
Bizim 2 ay oldu daha. Yeni başladık yani. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama ben bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Kimyasal gebelik nasıl oluyor?İnsallh cnm yazrm tabiki.7 aydr istyrz hazrnda kimyasl genlk yasadm.peki ya siz ne kdrdr debyrsnz
Olmzsa bnd yumurta takibine gdcm.gebelik olusuyo ama saglıklı olmadgı zman vucüt adet gbi atyor 47 cıkmştı bhcg 2 gün sonra 17 ye düştü sonraki günde düşk oldu normlde bhcg 2 katına cıkmsı gerekiyo kimyasal gbelikte deger düşüyür sürekli zor bi durum cok sewnmştk ama en azndan cocgmz olablyrmş bnu öğrendk bir de tüplerm tıkalı dglmş.szn yenymiş ama insallh en kısa zamnda hamiş olrsn((;Bizim 2 ay oldu daha. Yeni başladık yani. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama ben bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Kimyasal gebelik nasıl oluyor?
Bu yüzden adet gecikmeden test yapmak iyi değil nolucağı belli olmaz diyor demekki annem :) ama sabredemiyoruz işte bende yapıyorum 4-5 gün kala. geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde olur.Olmzsa bnd yumurta takibine gdcm.gebelik olusuyo ama saglıklı olmadgı zman vucüt adet gbi atyor 47 cıkmştı bhcg 2 gün sonra 17 ye düştü sonraki günde düşk oldu normlde bhcg 2 katına cıkmsı gerekiyo kimyasal gbelikte deger düşüyür sürekli zor bi durum cok sewnmştk ama en azndan cocgmz olablyrmş bnu öğrendk bir de tüplerm tıkalı dglmş.szn yenymiş ama insallh en kısa zamnda hamiş olrsn((;
Ewt kesnlkle cok haklı annen ama gel de dur işte((; insallh cnm hepimz insallhBu yüzden adet gecikmeden test yapmak iyi değil nolucağı belli olmaz diyor demekki annem :) ama sabredemiyoruz işte bende yapıyorum 4-5 gün kala. geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde olur.
Test yaptınmı canım ?Ewt kesnlkle cok haklı annen ama gel de dur işte((; insallh cnm hepimz insallh
Yaptm cnm çok silik cizgi çıktı varla yok arası testlere de innmyrm artk. çok umdm kalmdı yarn adet gnüm beklicm olursam zatn yapck bişe yok olmzsm pazrtsiye kadr kan tahlili yaptrcmTest yaptınmı canım ?
Kan verseydin direk öğrenirdin. Umutsuz olma canım 2. çizgi varsa silikte olsa umut var demek. Olmasa hiç çıkmazdı.Yaptm cnm çok silik cizgi çıktı varla yok arası testlere de innmyrm artk. çok umdm kalmdı yarn adet gnüm beklicm olursam zatn yapck bişe yok olmzsm pazrtsiye kadr kan tahlili yaptrcm
Hiç koyulşmadı ama cnm ya kanda negatifi görmk gercktn istmyrm zatn köye gdcz pazrtsiye kdr beklycm olmzsa.senn bat ne zmnKan verseydin direk öğrenirdin. Umutsuz olma canım 2. çizgi varsa silikte olsa umut var demek. Olmasa hiç çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?