• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah olmuştur canım peki yumurtlama dönemin ne zaman mış yani 15 16 falan degilmiymis iyi ki gitmissin doktora ne güzel yumurtladigini biliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canım.20. Günmüş geçen aylarda çalışmaları bıraktığımız zamanlarda ben yumurtlamışım inşallah bu ay hayırlıysa olur

Peki Benim yarın 22gunum doktora gidersem yumurtlama olup olmadığı anlaşılır mı bi bilgin varmı

Arkadaşlar merhaba, siteden oldukça yeni şeyler öğrendim ve sorularım için katılmak istedim,
kullandığım ovulasyon testinde t çizgisi koyu çıktıktan sonra ne zaman ilişkide bulunulmalı, ne kadar sıklıkla?

nacwes merhaba seni yakından takip etmeye çalışıyorum benim ovülasyon testlerimde senin gibi çıktı adet dönemin ne zaman hamişsin dir insallah hepimiz hamişizdir.
meraba canım benım duzensız oluyo normalde dun bugun olmam lazımdı ama gelen giden yok dune kadar ovulasyon testı yapmaya devam ettım fotosunu yukledım hep çift çizgi bazen biraz silik 2gun önce gebelik testi yaptım negatıftı bılmıyorum ama bu ayda yok heralde
IMG_20150608_214624.webp

meraba canım yazalı bır hafta olmus ama yıne de cevaplıyım benım duzensiz oldugu için 5. gun basladım eger adetlerin duzenliyse 10. gunden itibaren baslayabılırsın
canım bnde siparişverdim laboquick 30 lu yeterli olur herlade dimi günde iki keremi yapıyosunz yoksa 1 kez yeterli mi? daha kargom elime ulaşmadı.teste başlamak için belirli bi günü var mı?adetim biteli 3 gün oldu benim.[/QUOTE]

günde iki kere aynı saatlerde testi tekrarlamak daha güvenilir diye duymuştum ama ben bu düzeni hiç sağlayamadım çalıştığım için buarada laboquick testi güvenilir mi galiba ben çok para harcıyorum bunun için

Mrb.yeni katıldım aranıza 20 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz ama bebis yok hala:(bebek yapmaya karar verdikten sonra adetim duzensizlesti bi erken bi gec:(( geçen ay progestan kullandım bu ay kullanmadım ama 22 gün adet oldum yazılarınızı okuyunca ovulasyon testiyle hamile kalabilirjm belki diye umitlendim.insallah olur.ama ramazan geliyo acaba oruç etkilermi ovulasyon testini bu ay almasammi

dört ay çok erken moralini bozma, gerçi bunu söylemek bana çok ağıra mal oldu. Geçen yıl bu aylarda doktor kapısından çok erken diye döndürülen psikolojisi bozulan biri olarak acaba doktorlara doğruyu söylemesek mi acaba diye düşündüm.Malum psikoloji sağlıklı olmayınca adet düzensizliği kist baş gösteriyor her şey berbat oluyor

Anladığın üzere hala ikinci bebeğin müjdesini alamadım.Allah yardımcımız olsun mübarek Ramazan ayında görsün halimizi

Amin insallah:( 4 ay sanki 4 yilmis gibi geldi şimdi ovulasyon testini aldım onla deniycem bide hayırlısı bakalım.sonra zaten 1 ay memlekete gidicem biraz kafam dağılır iyi gelir bana.

Kızlar merhaba, ovulasyon testine başladım bende 11. günümde.15.güne kadar hep silikti çizgi. 15.gün biraz koyulaştı.ama yinede C deki gibi kırmızı olmadı. Hep birer gün arayla denedik.15. gündede birleşme oldu.ama sanki sonra dahada silikleşti.bugün 17.gün bugündr hafif bi kırmızılık vardı.yumurtlama olması için çok koyumu olması gerekiyo benm olmşmudur ki yumurtlama 15.Günde?

Eklentiler

• DSC_0364.webp
    DSC_0364.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 256
Kızlar merhaba, ovulasyon testine başladım bende 11. günümde.15.güne kadar hep silikti çizgi. 15.gün biraz koyulaştı.ama yinede C deki gibi kırmızı olmadı. Hep birer gün arayla denedik.15. gündede birleşme oldu.ama sanki sonra dahada silikleşti.bugün 17.gün bugündr hafif bi kırmızılık vardı.yumurtlama olması için çok koyumu olması gerekiyo benm olmşmudur ki yumurtlama 15.Günde?

Merhaba, bu biraz silik gibi görünüyor, ama siliklik koyuluk kişiden kişiye değişebilir, bundan daha koyu 17.günde olduysa o sıra yumurtlama olmuş olabilir,
yumurtlama öncesi de ilişki olması iyi olmuş, yine birer gün arayla deneyin işi sağlama alın :)

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ben 12. günden itibaren 2 gün sabah yaptım ve silik çizgi çıktı. 14. gün bide akşam yapayım dedim ve o akşam saat 7 gibi c kadar koyu olmasa bile koyu bi t çizgisi yakaladım. o gün ilişki olmadı. ertesi sabah kasıklarımda bi ağrı vardı, aha yumurtladım dedim ve 15. gün akşamı yani dün akşam ilişki oldu. ama dün akşam yine test yaptım yine çift çizgi vardı. çizginin silikleşmesi gerekmez miydi. neden hala koyu çizgi çıktı acaba yumurtlamadım mı. bu arada benim amacım erkek bebek. allah bağışlasın bi kzıım var. cvp lütfen...

Arkadaşlar merhaba, siteden oldukça yeni şeyler öğrendim ve sorularım için katılmak istedim,
kullandığım ovulasyon testinde t çizgisi koyu çıktıktan sonra ne zaman ilişkide bulunulmalı, ne kadar sıklıkla?
t çizgisi koyu çıktıysa en az12 en fazla 36 saat sonra yumurtlican demek oluyo. ertesi gün ilişki olsun t koyu çıkınca.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ben 12. günden itibaren 2 gün sabah yaptım ve silik çizgi çıktı. 14. gün bide akşam yapayım dedim ve o akşam saat 7 gibi c kadar koyu olmasa bile koyu bi t çizgisi yakaladım. o gün ilişki olmadı. ertesi sabah kasıklarımda bi ağrı vardı, aha yumurtladım dedim ve 15. gün akşamı yani dün akşam ilişki oldu. ama dün akşam yine test yaptım yine çift çizgi vardı. çizginin silikleşmesi gerekmez miydi. neden hala koyu çizgi çıktı acaba yumurtlamadım mı. bu arada benim amacım erkek bebek. allah bağışlasın bi kzıım var. cvp lütfen...
Merhaba,
benim de iki gün koyu gibiydi, koyu çıkınca hem sabah hem akşam yaptım testi, siz de öyle yapın isterseniz belki sabah silikleşmiştir.

Back
X