Canım ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım aynı zamanda vajinal mukus takibide yaparak Şükürler olsun ki ilk test zamanımda tuttu darısı başına tatlım
Daha çok erken değil mi tatlım az bekle test için.. Benim de ilk defa bu ay testin koyu çıktığı akşamı belim ve kasıklarım ağrıdı epeyce hiç bu kadar hissetmemiştim.. tam yumurta çatlarken oluyor galiba.. Benim de bir kızım var :) hayırlısı Hakkımızda :) bekliyorum..ALLAHIM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN KASIKLARIM AĞRIDI YUMURTALRKEN 2 GÜN SÜRDÜ ACABA YUMURTLADIIKTAN SONRADA AĞRIYOTMUKİ ACABA ADETİME 6 GÜN KALA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI HAYIRLISI
Bence adetinizin bitimiyle başlayın test yapmaya, çünkü 24 günde bir regl olan birinin ovulasyonu 10. Günde gerçekleşir. 7 gün sürdüğüne göre bence kaçırmak istemiyorsanız 8. Gün hemen başlayın testlere..Arkadaşlar bu arada bir sorum olacakti adetim yarin aksam bitiyor nirmalde 24 gunde bir adet görüyorum ve 7 gun suruyor duzenlidir Şasmiyor. Ovulasyon testini kacinci gun yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Daha çok erken değil mi tatlım az bekle test için.. Benim de ilk defa bu ay testin koyu çıktığı akşamı belim ve kasıklarım ağrıdı epeyce hiç bu kadar hissetmemiştim.. tam yumurta çatlarken oluyor galiba.. Benim de bir kızım var :) hayırlısı Hakkımızda :) bekliyorum..
adetim cuma günü bende dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı hiç bir belirtimde yok çok istiyorum bir bebeğim olsun.
Canim ins bu testler yanilmistir. Bende hic negatif olduguna inanmak istemiyorum
Canim erken gebelik testi mi yaptin yoksa digerlerinden mi? Bu ucuz olanlardansa cikmaz dahaALLAHIM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN KASIKLARIM AĞRIDI YUMURTALRKEN 2 GÜN SÜRDÜ ACABA YUMURTLADIIKTAN SONRADA AĞRIYOTMUKİ ACABA ADETİME 6 GÜN KALA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI HAYIRLISI
Sen yine bugun ögleden sonra bir test daha yap ve bugunude degerlendir.hatta yarin test yap garanti olsun sabah kandaki hormon dusuk oluyormuş en iyi sonuc ogleden sonra.
Arkadaslar oncelikle merabalr ben simdi ilk idrarla testi yaptım c koyu t de biraz silik c kadar koyu degil ama gorulebilcek sekilde. Simdi diyorlar ki ilk idrarla yapmayin bunun sebebi nedir? Birde kimileride diyorki t silik de olsa yumurtlama oldugunu gosterirmis bu sekilde hamile kalanlar da varmis ben hangisine inanacagimi sasirdim reçeteye gore negatf acil cevap yazarsaniz cok sevinirim
Illa o koyu cizgiyi gormemiz lazim oyle degilmi?
Ovulasyon testini subat ayinda yaptim en son cizgi koyulasmadan rengi acildi ama o ay hamile kalmisim.Illa o koyu cizgiyi gormemiz lazim oyle degilmi?
Bu arada bugün döngünün kaçıncı günündesin ve servikal mukus akıntısını takip etmeye çalış..
Ovulasyon testini subat ayinda yaptim en son cizgi koyulasmadan rengi acildi ama o ay hamile kalmisim.
Tatlım öncelikle bol şanslar diliyorum.. Sabah ilk idrarla yapmayın demeleri şu sebepten: ilk idrarımız geceden kalma hormon seviyesini gösterir, yani hesap kitap yaparken bizi yanıltabilir diye öyle bir algı oluşmuş. Yoksa hormon seviyesi düşük oluyor gibi bir durum yok. Ben sabah 6'da yaptığım bir testte yakalamıştım ilk çift çizgimi ve o gün akşam tekrarladığımda hala koyuydu.. Bence senin kadar düzenli adet gören birinin ovulasyonu da düzenli olur. Bence 10. Gün yakalıycaksın o kopkoyu çizgiyi :) Bu arada ilişki için de bence 9-10 ve 11. Günler..Arkadaslar oncelikle merabalr ben simdi ilk idrarla testi yaptım c koyu t de biraz silik c kadar koyu degil ama gorulebilcek sekilde. Simdi diyorlar ki ilk idrarla yapmayin bunun sebebi nedir? Birde kimileride diyorki t silik de olsa yumurtlama oldugunu gosterirmis bu sekilde hamile kalanlar da varmis ben hangisine inanacagimi sasirdim reçeteye gore negatf acil cevap yazarsaniz cok sevinirim
Tatlım öncelikle bol şanslar diliyorum.. Sabah ilk idrarla yapmayın demeleri şu sebepten: ilk idrarımız geceden kalma hormon seviyesini gösterir, yani hesap kitap yaparken bizi yanıltabilir diye öyle bir algı oluşmuş. Yoksa hormon seviyesi düşük oluyor gibi bir durum yok. Ben sabah 6'da yaptığım bir testte yakalamıştım ilk çift çizgimi ve o gün akşam tekrarladığımda hala koyuydu.. Bence senin kadar düzenli adet gören birinin ovulasyonu da düzenli olur. Bence 10. Gün yakalıycaksın o kopkoyu çizgiyi :) Bu arada ilişki için de bence 9-10 ve 11. Günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?