Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ALLAHIM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN KASIKLARIM AĞRIDI YUMURTALRKEN 2 GÜN SÜRDÜ ACABA YUMURTLADIIKTAN SONRADA AĞRIYOTMUKİ ACABA ADETİME 6 GÜN KALA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI HAYIRLISI
Daha çok erken değil mi tatlım az bekle test için.. Benim de ilk defa bu ay testin koyu çıktığı akşamı belim ve kasıklarım ağrıdı epeyce hiç bu kadar hissetmemiştim.. tam yumurta çatlarken oluyor galiba.. Benim de bir kızım var :) hayırlısı Hakkımızda :) bekliyorum..

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacakti adetim yarin aksam bitiyor nirmalde 24 gunde bir adet görüyorum ve 7 gun suruyor duzenlidir Şasmiyor. Ovulasyon testini kacinci gun yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Bence adetinizin bitimiyle başlayın test yapmaya, çünkü 24 günde bir regl olan birinin ovulasyonu 10. Günde gerçekleşir. 7 gün sürdüğüne göre bence kaçırmak istemiyorsanız 8. Gün hemen başlayın testlere..

AMA UMUTSUZUM BU AY BAKALIM HAYIRLISI

Merhaba arkadaşlar benim adete en erken daha bir hafta var ama ben dayanamayip ultra erken gebelik testi yaptim ve yine negatifi gördüm acaba bu testin yanilma payi var midir? Uzulmek icin erken mi????

adetim cuma günü bende dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı hiç bir belirtimde yok çok istiyorum bir bebeğim olsun.

Arkadaslar oncelikle merabalr ben simdi ilk idrarla testi yaptım c koyu t de biraz silik c kadar koyu degil ama gorulebilcek sekilde. Simdi diyorlar ki ilk idrarla yapmayin bunun sebebi nedir? Birde kimileride diyorki t silik de olsa yumurtlama oldugunu gosterirmis bu sekilde hamile kalanlar da varmis ben hangisine inanacagimi sasirdim reçeteye gore negatf acil cevap yazarsaniz cok sevinirim

Sen yine bugun ögleden sonra bir test daha yap ve bugunude degerlendir.hatta yarin test yap garanti olsun sabah kandaki hormon dusuk oluyormuş en iyi sonuc ogleden sonra.

ALLAHIM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN KASIKLARIM AĞRIDI YUMURTALRKEN 2 GÜN SÜRDÜ ACABA YUMURTLADIIKTAN SONRADA AĞRIYOTMUKİ ACABA ADETİME 6 GÜN KALA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI HAYIRLISI
Canim erken gebelik testi mi yaptin yoksa digerlerinden mi? Bu ucuz olanlardansa cikmaz daha

inşallah öyle dir ama adetime 1 gün kaldı cuma günü olacak yani hamile olsaydım çıkardı herhalde sende erken gebelik testi mi yaptın

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen ovülasyon testlerine başladın bu ay..arkadaşlar gebelik testi yaptığını sanıyorlar..ilk idrarla yapma test yanlış sonuç verir çünkü LH hormonu öğleden sonra yükselmeye başlıyor..sen şimdi idrarını tut sıvı alımında azalt saat 3 gibi tekrar yap..ve hep aynı saatte yap..çizgiler eşit veya t çizgisi daha koyu olduğu zaman yumurtlama gerçekleşiyor

Bu arada bugün döngünün kaçıncı günündesin ve servikal mukus akıntısını takip etmeye çalış..

Evet canim ovulasyon testi yaptim adetim 1 bucuk gun oldu biteli bugun 8 gunum kasiklarimda agri oldugu icin testi yaptim kacirmayayim diye ilk idrarla yaptim cizgi silikti aksam dedigin gibi deneyeyim o akinti takip etme olayi ben pek yapamıyorum anlamiyorum canim ya

Tatlım öncelikle bol şanslar diliyorum.. Sabah ilk idrarla yapmayın demeleri şu sebepten: ilk idrarımız geceden kalma hormon seviyesini gösterir, yani hesap kitap yaparken bizi yanıltabilir diye öyle bir algı oluşmuş. Yoksa hormon seviyesi düşük oluyor gibi bir durum yok. Ben sabah 6'da yaptığım bir testte yakalamıştım ilk çift çizgimi ve o gün akşam tekrarladığımda hala koyuydu.. Bence senin kadar düzenli adet gören birinin ovulasyonu da düzenli olur. Bence 10. Gün yakalıycaksın o kopkoyu çizgiyi :) Bu arada ilişki için de bence 9-10 ve 11. Günler..

Cok teşekkür ederim gerçekten :) biraz sabirsiz olduğum için erkenden başladım kasiktada agri olunca :) ozaman oyle deneyeyim aslinda ovulasyon testi kullanmadan once de bu dediginiz 10 11 gunlerinde iliski oluyordu bir kac ay tutmadigi icin testi aldim. o cift cizgiyi gorurumde ve tutar burdada size o haberi veririm insallah duanizdan eksik etmeyin :)

Kızlar peki yumurtlama gününden kaç gün sonra belirtiler olur ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim 13.14.15 marttı eğer hamileysem nasıl anlarım hamilelik yaşayanlar lütfen cevap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…