- 27 Eylül 2010
- 436
- 239
- 103
Evet tatlım nettenaldım labaquickti markası çift çixgiyi yakaladım ama olmadıhadi hayirlisi netten mi aldin testi markasi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım nettenaldım labaquickti markası çift çixgiyi yakaladım ama olmadıhadi hayirlisi netten mi aldin testi markasi nedir
Evet tatlım netten aldım markası labaquicktihadi hayirlisi netten mi aldin testi markasi nedir
Kızlar herkese hayırlu haberler diliyorum geçen ay kırmızıları gördüm bu ay bejlemedeyim kısmet diyelim
Sanırım adet oluyorum![]()
Bende katiliyorm sana bende kendimi adepte ediyorum olmayinca da psikolojim bozuluyor. Sanirim sen hap ile korunmussun hapin etsini 6 ay ile 1 yilda gidiyormus bende adet duzenlesin diye dogm kontrol kullandim evlnmeden once o bile etkileyebilir diyolarBende sipariş ettim testi canim bugun yarin gelir adetimin 4 gunumdeyim bir kac gunede testi yapacagim buradaki yorumlari okuyunca umut oldu haliyle insallah olur seninde cumlemizinde isteyenlerin. Aslinda soyle biseyde var senin ve benim gibi yeni evlilerin bir sure bebek oolmadığını duymuştum vucut değiştiği için hatta bir arkadasim vardi oda yeni evli sayilirdi tam 1 sene bi kac ay olmamisti cocugu hastaneye gitti bekleyemedi doktor hic bir sorun olmadigini soyledi hem kendisinde hem eşinde sonrasinda suan 3 yasinda oğlu var oda senin benim gibi korkuyordu cok sukur istediğine sahip oldu. Biz suan kendimizi buna adepte ettigimiz icin de olmayabilir stres te yapiyoruz belliki yalnis anlama kendimi one surerekten konuşuyorum ama elimde olmuyor nasil yapacağım bilmiyorum her ay tutmusmudur diye beklmek adet gunu saymak cok zor insallah hayirli haberle buraya yZariz bizde.
Canim ben hic hap ile korunmadim ilk 2 bucuk ay normal yontemle eşim korundu haplarin etkisini bildigim icin hic kullanmadim adetlerimde hep duzgun hic sasirmaz sadece ilk korunmayi biraktigimizda adetimden 3 gun geçti cok sasirmistim ilk denemede tuttumu aceba diye ama oda psikolojik durummus demekki 4 gun hasta oldum sonraki adetlerimde hic şaşmadi adetim bekliyoruz iste Allah isteyen herkeze nasip eder insallahBende katiliyorm sana bende kendimi adepte ediyorum olmayinca da psikolojim bozuluyor. Sanirim sen hap ile korunmussun hapin etsini 6 ay ile 1 yilda gidiyormus bende adet duzenlesin diye dogm kontrol kullandim evlnmeden once o bile etkileyebilir diyolar
Adina cok sevindim canim:) sag saglim elinede alirsin insallah hamilelerin duasi kabul olurmuş bizleride duandan eksik etme.Merhabalar bende ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım çift çizginin ertesi günü oldu ilişki cinsiyeti öğrenince paylaşırım henüz çok küçük meleğim :)
Canım Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın herbiriniz ayrı ayrı gönlümden geçiriyorum şuan sağlıkla önce göbüşünüzü sonra kucağınızı ve evinizi doldursun Rabbim :) sizlerde duanızı eksik etmeyin cuma günü kontrolde güzel haberlerini alayım meleğimin bu aralar çok Korkutuyor beni yaramazAdina cok sevindim canim:) sag saglim elinede alirsin insallah hamilelerin duasi kabul olurmuş bizleride duandan eksik etme.
Canım Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın herbiriniz ayrı ayrı gönlümden geçiriyorum şuan sağlıkla önce göbüşünüzü sonra kucağınızı ve evinizi doldursun Rabbim :) sizlerde duanızı eksik etmeyin cuma günü kontrolde güzel haberlerini alayım meleğimin bu aralar çok Korkutuyor beni yaramaz
Amin insallah Allah razi olsun canim benim ne guzel dua ettin oyle :) inşallah sende kontrol gununde en guzel haberlerle donersin Rabbim kötü getirmesin inşallah dualarim seninle. Bebis yaramaz biseymi olucak aceba seni rahat birakmadigina göre :)) umarim hersey gönlünce olur.
Herkese merhaba arkadaşlar.. Hamile kalmaya çalıştığım süre boyunca o kadar çok ziyaret ettim ki buraları.. Ve ovulasyon testi de kadınlar kulübünün bana verdiği en parlak fikirlerden biri oldu.. Düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü klasik yöntemlerle bulmaya çalışmak işimi zorlaştıracaktı ve ben de laboquick ovulasyon testi ile takip ettim.. Gerçekten o ay sağlıklı bir yumurtlama gerçekleştiyse kıpkırmızı iki çizgi göreceksiniz arkadaşlar.. İşte o günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik eşimle ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki şu an hamileyim.. Testte pozitifi gördükten tam 14 gün sonra da hamilelik testinde pozitifi gördüm.. Şu an 6 haftalık hamileyim ve bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk.. Allah isteyen herkese bu duyguyu ve Devamında da tabii ki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Dediğim gibi ben zaten düzensiz adet gördüğüm için adetim biter bitmez başladım test yapmaya ve günlerce silik çizgi gördüm. Çift çizgiyi gördüğümde 25. günümdü.. 24. Günde çizgi netleşmeye başladı ve 25. Günde de gerçekten kıpkırmızıydı.. Çooookkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..Allah tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin.bende aynı marka test aldım bu ay ilk defa fakat çift çizgiyi yakalayamadım halbuki akıntım falan çok yoğundu adetlerim de düzenlidir.sizin denediğiniz süre içerisinde silik çıktığı zamanlar da olmuş muydu acaba
Bu arada tüm kadınlar için geçerli bir durum var ki maalesef bazı aylar adet görsek bile sağlıklı bir yumurta salınmayabiliyor yumurtalıklarımızdan.. Düzenli olarak testi yaptınız ve yakalayamadıysanız belki de bu ay o şanssız ayınızdı.. Bence 1 ay daha çok düzenli bir şekilde takip edin o marka ile çünkü gerektirmez test çok iyi Çalışıyor.. Tabii ki o ay hamile kalıp kalamayacağımızın nihai kararını Allah vericek ama en azından biz ilişki için doğru günü bulmuş oluyoruz..Allah tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin.bende aynı marka test aldım bu ay ilk defa fakat çift çizgiyi yakalayamadım halbuki akıntım falan çok yoğundu adetlerim de düzenlidir.sizin denediğiniz süre içerisinde silik çıktığı zamanlar da olmuş muydu acaba
Allah Razı olsun canım bebek mi bilmem ama ben biraz yaramadım galiba aklımdan kötü Düşünceleri atamıyorum ilk doktorumuz çok canımızı Yaktı söyledikleriyle ama cuma Görücez bakalım umarım hersey yolundadır ve benimle kalır bebeğim sağlıkla inşallah
Herkese merhaba arkadaşlar.. Hamile kalmaya çalıştığım süre boyunca o kadar çok ziyaret ettim ki buraları.. Ve ovulasyon testi de kadınlar kulübünün bana verdiği en parlak fikirlerden biri oldu.. Düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü klasik yöntemlerle bulmaya çalışmak işimi zorlaştıracaktı ve ben de laboquick ovulasyon testi ile takip ettim.. Gerçekten o ay sağlıklı bir yumurtlama gerçekleştiyse kıpkırmızı iki çizgi göreceksiniz arkadaşlar.. İşte o günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik eşimle ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki şu an hamileyim.. Testte pozitifi gördükten tam 14 gün sonra da hamilelik testinde pozitifi gördüm.. Şu an 6 haftalık hamileyim ve bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk.. Allah isteyen herkese bu duyguyu ve Devamında da tabii ki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Çookk teşekkür ederim.. Darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah.. Ben henüz çok başındayım bu yolculuğun ama kendi kendime söz vermiştim hamile kaldığımda naçizane tüm deneyimlerimi paylaşıcam diye.. 1 kişiye bile ışık olabilirsem, sebep olabilirsem ne mutlu bana..Darısı bizlerinde başlarına inşallah bugun benimde siparişim geldi en kisa zamanda uygulayacagim insallah seninki gibi sonuc aliriz. Hayirli olsun bu arada canim.
Bu arada tüm kadınlar için geçerli bir durum var ki maalesef bazı aylar adet görsek bile sağlıklı bir yumurta salınmayabiliyor yumurtalıklarımızdan.. Düzenli olarak testi yaptınız ve yakalayamadıysanız belki de bu ay o şanssız ayınızdı.. Bence 1 ay daha çok düzenli bir şekilde takip edin o marka ile çünkü gerektirmez test çok iyi Çalışıyor.. Tabii ki o ay hamile kalıp kalamayacağımızın nihai kararını Allah vericek ama en azından biz ilişki için doğru günü bulmuş oluyoruz..