- 17 Şubat 2015
- 99
- 27
- 13
Canim hakkinda hayirlisi olsun uzulmemeye gayret et bu arada hasta oldunmu?
evet canım malesef oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hakkinda hayirlisi olsun uzulmemeye gayret et bu arada hasta oldunmu?
Canım kesenin Gelişimi normal değil diyerek ağzını bir açtı zaten düşer bu gel alalım uğraşma boşuna diyerek kapattı konuyu ona gittiğimde 4+3 idim kese 5mm di 12 yada 14 mm Olmalı diye tutturdu ve öğünden beri Protestan kullanma ma rağmen arada avuç içi kadar kanamam oluyor.tabi doktorumu değiştirdim sonra o herşey yolunda kese normal dedi ama içim rahat değil her uykumda önceki doktorun söyledikleri ve haklı olabilme ihtimali ile kabuslar içinde uyanıyorum ve şuan yine ağrısız kanamam var Napcam ben böyle
adetime 5 gün kaldı ama şuan hiç bir belirtim yok acaba tutmadı mı yine![]()
Merhaba canım öncelikle teşekkür ederim evet dün doktorumuza gittik yeniden artık daha iyiz teyzesi herşey yolundaymış kesemizde 14mm olmuş bile gelişiminde bi sıkıntı yokmuş Şükürler olsuncanım öncelikle tebrik ederim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş .. böyle bi durumda üzülmemek elde değil ama sen yinede zoru başar ve umut dolu ol . sen iyi düşünürsen iyi olur . en azından iyi olduğunu söyleyen başka bir doktor çıkmış istersen 3. doktorada bi git derim . hamileliği boyunca sürekli kanaması olanları biliyorum o yüzden sıkma canını tatlım inş herşey yoluna girer
Arkadaşlar bu arada bir sorum olacakti adetim yarin aksam bitiyor nirmalde 24 gunde bir adet görüyorum ve 7 gun suruyor duzenlidir Şasmiyor. Ovulasyon testini kacinci gun yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Canımmm çok Sağol iyişallah senin ve burada hayaller kuran ve bebek için savaş veren herkesin mutlu haberlerini duyarız senin için dua ediyorum canım öpüyorum çok
Canım bence senin biter bitmez başlaman lazım.10. günde yumurtluyor olabilirsin.çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor.
evet canım malesef oldum![]()
10 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz canım hayırlısı bakalım bu ayda olmazsa doktor tedaviye başlayalım dedi galiba klomen verecekne kadardır deniyorsun canım![]()
Canim oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim. Bu arada nirmal periyoda gire 12 çıkıyor dedigin gibi korunmayi biraktigimzdan beri bugunleri heo degerlendirdim hatta daha oncesinde iliski olmustu ama tutmadi ne yazikki birde ben hic hissetmiyorum yumurtlma donemi agri sizi ates herhangi bisey yok insallah simdi ovulasyonla olur deneyecegim artık. Birde sigara kullaniyorum ben test icindeki recetede sigara kullanmayin testi yapacaginiz zaman diyor dogruluk payi varmidir etkilermi sizce sigra testin sonucu ben pek sanmiyorum ama kararsiz kaldim ?
Merhaba canım öncelikle teşekkür ederim evet dün doktorumuza gittik yeniden artık daha iyiz teyzesi herşey yolundaymış kesemizde 14mm olmuş bile gelişiminde bi sıkıntı yokmuş Şükürler olsun
Hayirlisi olsun hakkinda canim uzulmemeye gayret et inşallah en kisa zamanda alirsin bebegini kucagina tum isteyenlerde. Yalniz degilsin bizlerde boyleyiz ve bekliyoruz Rabbim nasip eder inşallah gene denemelere devam et stres olma canm benim.
10 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz canım hayırlısı bakalım bu ayda olmazsa doktor tedaviye başlayalım dedi galiba klomen verecek
Canım bence sen de clear blue testi al yok aynı koyulukta mı değil mi uğraşmıyorsun bu ay ben öyle yaptım geçen ay clear blue negatif göstermişti diğer testte eşitti Çizgiler hatta gösterdim eşit demişlerdi ben de bırakmıştım yapmayı.. Bu ay clear blueda gülen yüzü gördüm dün ve önceki gün hayırlısı bakalım.. Herkesin gönlüne göre versin rabbimBende bu akşam itibari ile regl oldum. Zaten olacağım belliydi. Sanırım bende testi pek dikkatli yapmadım. Gördğkten sonra yapmayı bıraktım falan. Neyse çok teşekkür ederim
ahh öyle mi çok sevindim tatlım inş hep böyle güzel haberler alırsın .. güzel bir hamilelik geçirir ve meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah .. ne kadar süredir deniyordun peki canım ovü etsti kullanmışmıydın .. topiği bende çok fazla okudum çok yararı oldu hatta ovü testini yazılanlardan umut ederek aldım 2 aydırda test kullandık ama sanırım daha vaktimiz var .. herkes ecele etmeyin diyor ama sabırsızlanmamak elde değil :)
bence gitmelisin bir sorun varsa en azından hemen tedavi olursunhmm hayırlısı olsun canım inş klomen tedavisi işe yarar ben çok etkili olduğunu duymustum ..
bende doktora gitsem mi acaba diye düşünmüyor değilim bu ay 5. denemem olucak kısmetse daha erkenmi bilemiyorum da
Canım ben çok okudum forumları çizgi gördüğünde birlikte olup oğlu olanlar da çok Rabbim en güzelini bilir.. Adete bikaç gün kala diye duymuştum ama o da Değişiyor tam pozitif çıkmayabiliyormuş ama normal günkünden koyu..KIZLAR BENDE OVÜLÜSYON TETİ KULANDIM TESTE KOYU ÇİZGİ GÖRÜNCE İLŞKİ OLDU AMA O KOYU ÇİZGİ 1 GÜN BOYUNCA SÜRDÜ SONRADAN AÇILDI BİR KIZIM VAR BİRDE OĞLUM OLSUN İSTİYODUM AMA SANIRIM HAMİLE KALIRSAM KIZ OLACAK ERKEK İSTEYENLER ÇİZGİ AÇILMAYA BAŞLAYINCA İLŞKİ OLUYORDU DİME BİLGİSİ OLAN VARMI İLŞKİ YAPARKEN SÜNEN AKINTIDA GELMİŞTİ
BİR SORUM DAHA VAR OVÜLSYON TESTİYLE HAMİLE OLDUĞUMUZU ÖĞRENEBİLİYORMUYUZ NE ZMAN YAPMAK GEREKİR KESİNMİ
Canım ben çok okudum forumları çizgi gördüğünde birlikte olup oğlu olanlar da çok Rabbim en güzelini bilir.. Adete bikaç gün kala diye duymuştum ama o da Değişiyor tam pozitif çıkmayabiliyormuş ama normal günkünden koyu..