• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tabiki Allah ol derse olur orası şüphesiz zaten :) siz 25.günde yumurtlamışsınız ya adet döngünüz kaç gün oluyo bu durumda pko falan mı vardı sizde..benim 28 gün siklusum ve döngümün 18.günü test yapmaya devam etmeliyim ki
Zaten benim döngüm 33-35 günde bir olurdu normalde de.. Fakat önceki ay deneyip hamile kalamayınca stres yaptım sanırım ve yumurtlamayı erteledi beynim.. Yoksa yumurtalıklarım da rahmim de temizdi, doktora kontrole gitmiştim hamilelik düşünmeye başlayınca.. Bence 1-2 gün daha devam edin, ne kaybedersiniz ki.. ;) Ve inşallaaahh sizler de güzel sonuçlar alırsınız..

Kızlar kaç saattir okuyorum tüm yazılanları ama bi karara varamadım :( 4-5 aydır korunmuyoruz ama tutmadı henüz.. Bir kızım var.. Ovülasyon testi aldım Çizgiler kafamı karıştırıyor diye clear blue aldım gülen yüz.. Hergün 13.00 gibi yapıyorum dün de negatif çıktı 19. gündü.. Ben de emin olmak için bir de çizgili olandan aldım onu da 15.30 gibi yaptım.. Aynı olmamakla birbirine epey yakındı.. Bugün saat 1 de tekrar yaptım Çizgili olan eşit koyulukta çıktı clear blue da sonun da güldü.. Hafif bel ağrım kasık ağrım da var.. Bugün gece ve yarın geceyi mi değerlendireyim yoksa yarın gece ile bir sonraki geceyi mi ???? 3 gün yapamayız eşim sevmiyor hesap kitap anlar :))

Kızlar kaç saattir okuyorum tüm yazılanları ama bi karara varamadım :KK43: 4-5 aydır korunmuyoruz ama tutmadı henüz.. Bir kızım var.. Ovülasyon testi aldım Çizgiler kafamı karıştırıyor diye clear blue aldım gülen yüz.. Hergün 13.00 gibi yapıyorum dün de negatif çıktı 19. gündü.. Ben de emin olmak için bir de çizgili olandan aldım onu da 15.30 gibi yaptım.. Aynı olmamakla birbirine epey yakındı.. Bugün saat 1 de tekrar yaptım Çizgili olan eşit koyulukta çıktı clear blue da sonun da güldü.. Hafif bel ağrım kasık ağrım da var.. Bugün gece ve yarın geceyi mi değerlendireyim yoksa yarın gece ile bir sonraki geceyi mi ???? 3 gün yapamayız eşim sevmiyor hesap kitap anlar :))
Bence bu gece ve yarın gece.. Çünkü yumurta tüplerden salındığında, tüplerde hazırda bekleyen spermler olması döllenmenin en yüksek ihtimalle gerçekleşmesini sağlıyor diye biliyorum.. Ve bol şanslar diliyorum ;)

Bence bu gece ve yarın gece.. Çünkü yumurta tüplerden salındığında, tüplerde hazırda bekleyen spermler olması döllenmenin en yüksek ihtimalle gerçekleşmesini sağlıyor diye biliyorum.. Ve bol şanslar diliyorum :KK66:
Thanks my teacher :) ben de öyle düşünüyorum hayırlısı artık.. Sen de inşallah hayırlıca tamamına erersin :)

Canim doktorun sana ne dediki bu kadar canini skmana sebep oldu birde bu kadar kotu dusunme aklina kotu getirme psikolojin cok onemli bu süreçte artik 2 kisisin allah korusun kotu dusunursen surekli kotu gelir başına ve bunda senin payinda olabilir dua et icin skldgi zaman baska seylerle mesgul olmaya bak sen ne kadar pozitif olursan ikiniz icinde okadar iyi sonuc alirsin insallah.

Canım kesenin Gelişimi normal değil diyerek ağzını bir açtı zaten düşer bu gel alalım uğraşma boşuna diyerek kapattı konuyu ona gittiğimde 4+3 idim kese 5mm di 12 yada 14 mm Olmalı diye tutturdu ve öğünden beri Protestan kullanma ma rağmen arada avuç içi kadar kanamam oluyor.tabi doktorumu değiştirdim sonra o herşey yolunda kese normal dedi ama içim rahat değil her uykumda önceki doktorun söyledikleri ve haklı olabilme ihtimali ile kabuslar içinde uyanıyorum ve şuan yine ağrısız kanamam var Napcam ben böyle

Merhaba şu an kafamı çok fena kurcalayan bir durum var.
Ben 2 hafta önce perşemebe koyu çizgiyi gördüm cuma gün silikleşti. Yani öyle hatırlıyorum. Bu durumda ben perşemebe ya da cuma yumurtladığımı düşündüm.
Yaklaşık 15 gün geçti ve adet olmadım.
Acaba 14 günden fazla sürebilir mi?
Hamileliğe dair hiç bir belirti de yok...

Merhaba şu an kafamı çok fena kurcalayan bir durum var.
Ben 2 hafta önce perşemebe koyu çizgiyi gördüm cuma gün silikleşti. Yani öyle hatırlıyorum. Bu durumda ben perşemebe ya da cuma yumurtladığımı düşündüm.
Yaklaşık 15 gün geçti ve adet olmadım.
Acaba 14 günden fazla sürebilir mi?
Hamileliğe dair hiç bir belirti de yok...
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmanız gerekiyor. Gebelik testi yaptınız mı ?

Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmanız gerekiyor. Gebelik testi yaptınız mı ?
evet gebelikte ovulasyonda dün yaptım. Fakat akşamüstü bol sıvı alımından sonra öylesine yaptım. Gebelik zaten çıkmadı ovulasyonda silik çıktı. Yani gebeliğe dair hiç bir belirti yok aslında. Sadece günün gecikmesi var. Yani gecikebilir mi acaba diyorum.
Boşuna umutlanmakta istemiyorum çünkü ciddi bir moral bozukluğu oluyor

Canım kesenin Gelişimi normal değil diyerek ağzını bir açtı zaten düşer bu gel alalım uğraşma boşuna diyerek kapattı konuyu ona gittiğimde 4+3 idim kese 5mm di 12 yada 14 mm Olmalı diye tutturdu ve öğünden beri Protestan kullanma ma rağmen arada avuç içi kadar kanamam oluyor.tabi doktorumu değiştirdim sonra o herşey yolunda kese normal dedi ama içim rahat değil her uykumda önceki doktorun söyledikleri ve haklı olabilme ihtimali ile kabuslar içinde uyanıyorum ve şuan yine ağrısız kanamam var Napcam ben böyle
Canım kese büyüklüğüne takılma benim de hep geri çıkardı çünkü çoğu kişi 28 günde adet olurken ben 34-35 günde bir oluyordum.. Ama tüm sistem 28 günde olmaya kurulmuş :) kontrolünü olursun düzenlice inşallah bişey olmaz
evet gebelikte ovulasyonda dün yaptım. Fakat akşamüstü bol sıvı alımından sonra öylesine yaptım. Gebelik zaten çıkmadı ovulasyonda silik çıktı. Yani gebeliğe dair hiç bir belirti yok aslında. Sadece günün gecikmesi var. Yani gecikebilir mi acaba diyorum.
Boşuna umutlanmakta istemiyorum çünkü ciddi bir moral bozukluğu oluyor
moralini bozmak istemem ama geçen ay ben de öyle sandım çizgiler eşit gibiydi aradan 15-16 gün geçti regl olmadım ve kesin hamile olduğumu düşündüm ama test yaptım negatif çıktı o akşamda oldum regl.. Ama seninki farklı olabilir tabi insallah da öyledir

moralini bozmak istemem ama geçen ay ben de öyle sandım çizgiler eşit gibiydi aradan 15-16 gün geçti regl olmadım ve kesin hamile olduğumu düşündüm ama test yaptım negatif çıktı o akşamda oldum regl.. Ama seninki farklı olabilir tabi insallah da öyledir
Sanırım benimde öyle olacak. 16 gün oldu ama hamilelik için hiç bir belirti yok. Hayırlısı...
Sizin 16 gün mü sürdü arası? Bir de koyu çizgiden sonra silikleşmiş miydi? yani 2 gün falan koyu kalabiliyor

Sanırım benimde öyle olacak. 16 gün oldu ama hamilelik için hiç bir belirti yok. Hayırlısı...
Sizin 16 gün mü sürdü arası? Bir de koyu çizgiden sonra silikleşmiş miydi? yani 2 gün falan koyu kalabiliyor
Ben yanlış okudum galiba testi bilemiyorum Çizgiler aynı koyulukta gibiydi sonra akşam baktım silik ama idrar falan tutmaya dikkat etmedim akşam yaptığımda yumurtladım sandım ertesi gün baktım yine aynı gibi sıkıldım bıraktım yapmayı.. Bu dediklerim Perşembe-cuma oldu ben Pazartesi gece yatmadan regl oldum

Canim cok uzuldum doktorunun boyle konusmasina zaten 1 doktora bagli kalinmamali her doktor guvenilir olmuyor iyi yapmışsın baska doktora danismakla ilk soleyen doktorun dediği dogru olsa oyle büyükririsk olsa ikinci doktorda aynisini gorurdu sen bence skma canini hic doktorlar bile yanilabiliyor benim bir tanidigiminda kesesinde yara vardi doktor dusuk riskin cok buyuk demisti hatta o tanidigimin ilk bebegi dusukle sonuclandi iste ikincidede risk vardi kanamasi oluyordu cok yogun ama simdi2 yasina girecek boyle ornekler cok o yuzden guzel dusun guzel gorursun inşallah Rabbim kazasiz belasiz eline almani nasip eder inşallah amin.

Canim cok uzuldum doktorunun boyle konusmasina zaten 1 doktora bagli kalinmamali her doktor guvenilir olmuyor iyi yapmışsın baska doktora danismakla ilk soleyen doktorun dediği dogru olsa oyle büyükririsk olsa ikinci doktorda aynisini gorurdu sen bence skma canini hic doktorlar bile yanilabiliyor benim bir tanidigiminda kesesinde yara vardi doktor dusuk riskin cok buyuk demisti hatta o tanidigimin ilk bebegi dusukle sonuclandi iste ikincidede risk vardi kanamasi oluyordu cok yogun ama simdi2 yasina girecek boyle ornekler cok o yuzden guzel dusun guzel gorursun inşallah Rabbim kazasiz belasiz eline almani nasip eder inşallah amin.

Ummunur244 çok Sağol iyi dileklerin için şimdi doktorumdan geldim çok şükür herşey yolunda kesemizde büyümüş cuma tekrar gidecez bakalım şimdilik çok iyiymiş teyzesi :))

Ben yanlış okudum galiba testi bilemiyorum Çizgiler aynı koyulukta gibiydi sonra akşam baktım silik ama idrar falan tutmaya dikkat etmedim akşam yaptığımda yumurtladım sandım ertesi gün baktım yine aynı gibi sıkıldım bıraktım yapmayı.. Bu dediklerim Perşembe-cuma oldu ben Pazartesi gece yatmadan regl oldum
Bende bu akşam itibari ile regl oldum. Zaten olacağım belliydi. Sanırım bende testi pek dikkatli yapmadım. Gördğkten sonra yapmayı bıraktım falan. Neyse çok teşekkür ederim

Ummunur244 çok Sağol iyi dileklerin için şimdi doktorumdan geldim çok şükür herşey yolunda kesemizde büyümüş cuma tekrar gidecez bakalım şimdilik çok iyiymiş teyzesi :))

Ayyy canimmmm benimmm masallah inan çok sevindim bak herşey doğru olmayabiliyormus bundan sonra sana kalan artik guzel düşünmek hakkinda hayirlisi olsun insallah buyucegi gunleride duyariz burdan senden cok cok cok sevindim gercektennnnn ikinci kez teyziste oldum ne mutlu bana:))

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacakti adetim yarin aksam bitiyor nirmalde 24 gunde bir adet görüyorum ve 7 gun suruyor duzenlidir Şasmiyor. Ovulasyon testini kacinci gun yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Ayyy canimmmm benimmm masallah inan çok sevindim bak herşey doğru olmayabiliyormus bundan sonra sana kalan artik guzel düşünmek hakkinda hayirlisi olsun insallah buyucegi gunleride duyariz burdan senden cok cok cok sevindim gercektennnnn ikinci kez teyziste oldum ne mutlu bana:))

Canımmm çok Sağol iyişallah senin ve burada hayaller kuran ve bebek için savaş veren herkesin mutlu haberlerini duyarız senin için dua ediyorum canım öpüyorum çok

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacakti adetim yarin aksam bitiyor nirmalde 24 gunde bir adet görüyorum ve 7 gun suruyor duzenlidir Şasmiyor. Ovulasyon testini kacinci gun yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Canım ovülasyon tarihin 12. Gün sen testlere 10.gün başlaman gerekiyor diye biliyorum hadi Hayırlısı

Back