Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bana da yorum yaparmisiniz.bunlar ovulasyon testlerim.bugün 14.günüm. çok agrim var kasıklarımda. Zor yürüyorum evde.bacaklarıma iniyor ağrı. Çatlamış mi oluyorum bugün ben?

Eklentiler

• 20150214_160500.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 2.948
tesekkur ederim dogrumu anladim sende demi ayni gun predictor negatif cikti laboquick silikmi cikti icimde bi umut olustu simdi ama negatif olunca antibiyotik icmistim insallah bisey olmaz simdi laboquickmi dogru predictormu bilemedim

Kızlar bana da yorum yaparmisiniz.bunlar ovulasyon testlerim.bugün 14.günüm. çok agrim var kasıklarımda. Zor yürüyorum evde.bacaklarıma iniyor ağrı. Çatlamış mi oluyorum bugün ben?
Tam emin değilim ben de yeni başladım ovü takibine ama bence bugünü ve yarını değerlendir canım

Selam arkadaşlar bu ovülasyon testine ne zaman başlayayım.. adetim cuma günü bitti fakat ağır grip oldum ilaç kullanıyorum mecburen.. etkisi olmaz dimi yaa

Canım adetlerin kaç günde bir oluyo kaç gün sürüyo onları yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Grip ilacının yumurtlamaya bir etkisi olacağını düşünmüyorum ama ilaçlar bebişe zararlı mümkün olduğunca kullanmamak lazım

5 gün sürüyo canım 31 günde bir.. ağır hastayım ilaçlarıda bırakamam.. ama azck iyileşeyim bırakcam inşallah

5 gün sürüyo canım 31 günde bir.. ağır hastayım ilaçlarıda bırakamam.. ama azck iyileşeyim bırakcam inşallah
Canum bu işlerde usta değilim ama kimse yok diye yardımcı olmaya çalışacağım.
çizelgeye göre son adetin başlangıç tarihinden 14 gün sonra yapmaya başlayacaksın yani 22şubatta başlaman lazım. Nornalde Bata 14gün kala yani 1mart gibi yakalaman lazım ama belli olmaz tabi. Sen haftaya bugün başla.sabah ilk idrarınla yapma akşam yap öncesinde de dört saat idrarını tut sıvı tüketme.almadıysan surelab marka tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok saol canm zaten bende o markayı almıştım.. ama sabah yapılmazmı gebelikte sabah yapıyolar ya ondan..

Çok saol canm zaten bende o markayı almıştım.. ama sabah yapılmazmı gebelikte sabah yapıyolar ya ondan..
Bu ovülasyonu gösteren lh hormonu gün içinde salgılanıyormuş o yüzden test akşam yapılıyor canım. Ben de yeni başladım çok araştırdım oradan biliyorum. Net çift çizgi yumurta oluştu demek. O gün ve sonraki iki gün şans çok yüksek yumurta çatlayacak oluyor çünkü.o üç gün harici de günaşırı deneyin diyorlar.bin sayfanın özetini geçtim:)

Ayy harikasın yaa ben yanlış biliyomuşum bak.. adetim iki gün önce bittide ama henüz ilişkş olmadı çok hastayım.. bikacgüne toparlarsam gec kalmş sayılmam heralde..ilk kez test kullancam inşallah kaçırmam.

Elimden gelen yardımı yaparım canım iletişimde olalım özelden de yazabilirsin.bin sayfa derken diğer topic için demiştim iki topik var sıkı takip ettiğim.çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyilrşirsin inşallah.kaç aydır deniyorsun canım.dışarı çıkıorum gelince yazarım yine sen anlat ama merak ettim

Çok sağol canım ya.. bizde 4 aydır deniyoruz doktora gittim doktor kızdı bana erken gelmişsin 1 senen dolmadan gelme dedi.. bir problemde yok fakat stres yapıyorum sanırsam bu ay biraz relax olmaya karar verdim..ilkdefa ovülasyon aldım onunla tutar inşallah.. siz ne zamandır deniyorsunuz

Bizim de 8ay oldu doktor test bile yapmıyo bi sene dolmadan. Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu var bir yandan kürler bir yandan ovü testine başladık bekliyoruz senesinin dolmasjnı

Bizim de 8ay oldu doktor test bile yapmıyo bi sene dolmadan. Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu var bir yandan kürler bir yandan ovü testine başladık bekliyoruz senesinin dolmasjnı
Kardeşimin eşindede o sorunlar vardı keçiboynuzu kürü yapt ona bi araştır istersen ilk ay hamlle kaldı o

Hanimlar merhaba bu ay ovulasyon testine basladim 26 gunde bir regl oluyorum ve bugun 14. Gunum adetten sonra 9. Gunden itibaren test yapmaya basladim ustteki testi 2 saat once yaptim alttakinide simdi yaptim, bana bir yorumlar misiniz yumurtlama olmus mu?

Eklentiler

• image.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 144
  • image.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…