• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

adetim geçerse bir kaç gün anca o zaman yaptırırm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Bugünü mutlaka degerlendir dünü de degerlendirmen iyi olurdu ama bugün tam günü canim hayirli haberlerle dön inşallah :KK66:
Değerlendirdik canım bakalım çok sıkta yapmak sperm kalitesini düşürüyormuş ne zor işler :) bugünde yapıcam test bakalım :))

En ideali gün asiri yapmak sperm sayisini düşürmemek için aynen canım ama bu günlerinde kacirmamak gerekiyor zor gerçekten de ya :/ inşallah amacimiza ulasiriz şekerim :D

canim seni süper anneler konusunda görmüştüm aynı testi kullanmışız benimde seninki gibi olunca denedik .çünkü her herkeste pik yapmaya biliyor bu testler .bu geceyi sakın kaçırma.önce sen organzm olmaya özen göster hakkında hayırlısı canım.:anneadayı:
evet canım bende seni hatırladım sanırım bu ay erken yumurtladım ama felaket agrım vardı dün dün akşam saat 11 gibi ilişki oldu bu akşamda olsunmu bilemedim umarım tutmuştur canım :anneadayı:

Benimde adetime 5 gun kaldı 10 gunden basladı bel agrım karnımda agrılar var kasıkdada ovı yapmadım bu ay ınsallah denememem fırsat olmaz kızlar .bırde bu kadar erken baslarmı agrılar

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

Kullanmadim ama incelemiştir yanip sönmesi yaklastigin anlamına geliyor canim tamamen yanmasi lazim öğünü bekle doğru yoldasin devam ;)

Kizlarr bize sorcam yumurtlamanizi tesbit ettikten sonra adet gününe kadar ilişkiyi birakiyomusunz yoksa devam etmenin bi zarari yokmu ?

evet canım bende seni hatırladım sanırım bu ay erken yumurtladım ama felaket agrım vardı dün dün akşam saat 11 gibi ilişki oldu bu akşamda olsunmu bilemedim umarım tutmuştur canım :anneadayı:

inşallah tutar canım canım spermler 72 saat yaşadığı için aslında gerek yok ama için rahat etsin istiyorsan sen bilirsin

Merhaba,
Bende ovü.testine başlayacağım 30 ya da 31 günde oluyor reglim teste ne zaman başlamalıyım şu an reglim de 2.günümdeyim 1 kızım var bilgi verebilir misiniz lütfen???

merhaba aranıza yeni katıldım bebek istiyoruz 4 aydır deniyruz ama henüz olmadı ovulasyon testi alacağım markası çok önemlimi alırken cevaplar için teşekkürler şimdiden :)

kızlarrr merhaba bişey sorucam aranızda FOLİDOCE 400 mg kullanan varmı bugün doktorum verdi vitaminmiş

kızlarrr merhaba bişey sorucam aranızda FOLİDOCE 400 mg kullanan varmı bugün doktorum verdi vitaminmiş
Selam canım folik asit vitamin yani bende kullanıyorum 5 aydır benim kullandığım solgarın folik asit vitamini en iyisi diye biliyorum ama :)

Selam canım folik asit vitamin yani bende kullanıyorum 5 aydır benim kullandığım solgarın folik asit vitamini en iyisi diye biliyorum ama :)

anladım canım hamile kalmak istiyorum diye gittim bugün doktorra hormon testi filan yaptı bu ilacı verdi kullanmaya başla dedi 21inde tekrar bi tahlil çıkıcak muaynede bi problem görünmüyo dedi umarım tahlillerim de iyi çıkar şimdi de ovü testi yaptım çift çizgi çıktı yumurtlama günüm de geldi inş bu ay tutturabiliriz :)

Back