Canim en iyisi adet sonrasi.siliklesince yum olursun.yum gunu derinlemesine tek iliski oneriliyor.ben kimyasal gebelik gecirdim dr yum var mi diye sordum yeni dusuk yatin olmaz deci ama dr dan 2 gun sonra ovulasyon testiyle yum gununu yskaladim.yani kimi doktor incelemeden cevap veriyor.butun sorularini bildigim kadariyla cevapladim[/QUOT
canım ben ilişkinin zamanını merak ediyorum. ovu. testi ile tam zamanını bilebiliyoruz akıntıda çok güzel ip ucu veriyor. zaten iki gün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor anlıyoruz ki yumurtlama olmuş. silikleşincemi yoksa saatler önce en koyu haldeykenmi olmalı ilişki erkek bebek için.
ben bir günde 3 yada 4 defa ovu. testi yaptığım için en koyu halini hatta silikleştiğini yakalayabiliyorum. yumurtada serbest kaldıktan sonra 24 saat canlı kalırmış. silikleşince hemen ilşki olsa olurmu ki acaba. formlarda geç kalınabilir deniyor. sitelerdende okuduğum kadarıyla yumurtlama gerçekleşince verimle zaman değil deniyor. sence ben ne yapmalıyım