Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selam kızlar ovul testini bugun sabah yaptim ayni dun yaptigim 2cizgi koyu reng ama bugun de ayni koyu renk bunun anlami ne bilenler yazarmisiniz bide her gun iliskimiz var

günaydın canım öncelikle.
adetim bitti ve biz çalışmalara başladık. dediğin gibi gün aşırı metodunu kullanıcaz. ovu kitlerim hala gelmedi. bugün bekliyorum inşallah gelir.
umarım kasım ayı güzel ggeçer ve hepimiz hamiş kalırız:):D
Amiiiinnn insaallah guzel haberlerini bekliyoruzzz :) bu ay ben her ne kadar umudumuzu yitirmeyelim desem de ve cabalasam da regl gunu yaklastikca umudumu yitiriyorum sanirim bu ay da olmayacak :(

Selam kızlar ovul testini bugun sabah yaptim ayni dun yaptigim 2cizgi koyu reng ama bugun de ayni koyu renk bunun anlami ne bilenler yazarmisiniz bide her gun iliskimiz var
Ya sen hamile misin acaba bi arkadas da ovu testini yapmaya basladiktan sonra hep pozitifi goruyordu meger hamileymis :) kac gundur pozitif goruyorsun iki mi? Ben de iki gun ust uste ayni koyulukta pozitifi yakaladim ama 3. Gun silikti yumurtalayacaksin iste :) sonra negatif ya da silik ciksin

Ya sen hamile misin acaba bi arkadas da ovu testini yapmaya basladiktan sonra hep pozitifi goruyordu meger hamileymis :) kac gundur pozitif goruyorsun iki mi? Ben de iki gun ust uste ayni koyulukta pozitifi yakaladim ama 3. Gun silikti yumurtalayacaksin iste :) sonra negatif ya da silik ciksin
Benimde 2gun yarin bakariz nasil olacak ama her gun iliski diyorlar bu dogrumu

Dr bana bir gun iliski bir gun ara dedi. Spermlerin kalitesinin dusmemesi icin
Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalim

Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalim
İNŞALLAH OLUR CANIM. NASİP KISMET.
HİÇ KORUNDUN MU İLAÇ VEYA FARKLI BİR ŞEKİLDE

Back