Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiinnn insaallah guzel haberlerini bekliyoruzzz :) bu ay ben her ne kadar umudumuzu yitirmeyelim desem de ve cabalasam da regl gunu yaklastikca umudumu yitiriyorum sanirim bu ay da olmayacakgünaydın canım öncelikle.
adetim bitti ve biz çalışmalara başladık. dediğin gibi gün aşırı metodunu kullanıcaz. ovu kitlerim hala gelmedi. bugün bekliyorum inşallah gelir.
umarım kasım ayı güzel ggeçer ve hepimiz hamiş kalırız:)![]()
Ya sen hamile misin acaba bi arkadas da ovu testini yapmaya basladiktan sonra hep pozitifi goruyordu meger hamileymis :) kac gundur pozitif goruyorsun iki mi? Ben de iki gun ust uste ayni koyulukta pozitifi yakaladim ama 3. Gun silikti yumurtalayacaksin iste :) sonra negatif ya da silik ciksinSelam kızlar ovul testini bugun sabah yaptim ayni dun yaptigim 2cizgi koyu reng ama bugun de ayni koyu renk bunun anlami ne bilenler yazarmisiniz bide her gun iliskimiz var
AMİNNAyy cnm benim inşallah oyle olur isteyen her kese hayırlısı ni versin
Ben şuana kadar hiç kullanmadım. netten sipariş verdim bugün gelir die bekliyorum geldin hemen yapmaya başlayacağım:))Peki sen hic kullandinmi cnm
Benimde 2gun yarin bakariz nasil olacak ama her gun iliski diyorlar bu dogrumuYa sen hamile misin acaba bi arkadas da ovu testini yapmaya basladiktan sonra hep pozitifi goruyordu meger hamileymis :) kac gundur pozitif goruyorsun iki mi? Ben de iki gun ust uste ayni koyulukta pozitifi yakaladim ama 3. Gun silikti yumurtalayacaksin iste :) sonra negatif ya da silik ciksin
hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş canım.Benimde 2gun yarin bakariz nasil olacak ama her gun iliski diyorlar bu dogrumu
Iyi bir sonuclari yazarsin inşallahBen şuana kadar hiç kullanmadım. netten sipariş verdim bugün gelir die bekliyorum geldin hemen yapmaya başlayacağım:))
Yani bir gun ara verip diyorsunhergün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş canım.
gün aşırı girmek yeterli diyorlar.
aynen öle canım. bir gün araylaYani bir gun ara verip diyorsun
Öğrenmiş oldum tesekkur ederimaynen öle canım. bir gün arayla
hergün kendini yormana da gerek kalmaz:))
daha 1 yıl bile olmadı canım.Sen kac yillik evlisin
Dr bana bir gun iliski bir gun ara dedi. Spermlerin kalitesinin dusmemesi icinBenimde 2gun yarin bakariz nasil olacak ama her gun iliski diyorlar bu dogrumu
Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalimDr bana bir gun iliski bir gun ara dedi. Spermlerin kalitesinin dusmemesi icin
Benim de 2seneya yaklaşıyor canim ama olmuyordaha 1 yıl bile olmadı canım.
9 ay olacak bu ayın 23 ünde. daha 3 aydır bebek düşünüyoruz canım.
sen?
İNŞALLAH OLUR CANIM. NASİP KISMET.Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalim