Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim erken gebelik testinde cikmadiysa hamile degilsindir. Cunku hamile oldugunda ovulasyon testi iki cizgide koyu oluyo hormonlardan dolayi.Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim
Geçen ayda bu zamanlar yumurtlamıştım çünküEvet canım ben daha yumurtlamamışsım sanırım testi gelecek al için almıştım meraktan yaptım adet olmayı bekliyodum yapayım gergin çifti yakalarım inşallah
yumurtlaman yakın teste devam etTestim bu
canım 1. gün bu günmu oluyor öyle ise olabilirKızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlük sonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme oldu hamileyim bilen yorum yapabilirmi
bence yumurtladın ve yumurtan çatlıyor o zaman1.gün salı 2.gün çarşamba 3.gün perşembe bugün yani ya daha yeni yumurtluyorum yada hamileyim geç döllenme gittikçe koyulaşıyor bilemedim
Canım çıplak gözle bakın ca bugün düne göre daha koyu ya yumurtlucam gittikçe koyulacak yada geç döllenmeden hamile kaldım gün geçtikçe koyulaşacak ayın 11de akıntım oldu sol kasıktada agrı vardı nasip artık salı doktora gitçem zatenbence yumurtladın ve yumurtan çatlıyor o zaman
Adetimin 18. Günü hala çatlatamadım. Ben de anlamadım valla bacım...Kızlar dört günlük test sonuçu hiç bişey anlamadım
Geçen ay bu günlerde 5 gün pozitif görmüştüm. Bu ay böyle. Ama benim bu ay ameliyat var bi de cyclo progynova kullanıyorum, o mu etkiledi bilemedim ki. Yıldım valla yemin ediyorum...Testi yanlış biZdemi sorun bilemedim salı günü randevum var en iyisi doktora gitmek bakalım bi dahaki ay düzenli kullanırım artık
Etkilemiş olabilir canım ilaç da alıyorsun ya ben salı iyi doktordan randevu aldım bakalım ama bugün kasıklarım göğüslerim her yerim agrıyo çözemedim gittiGeçen ay bu günlerde 5 gün pozitif görmüştüm. Bu ay böyle. Ama benim bu ay ameliyat var bi de cyclo progynova kullanıyorum, o mu etkiledi bilemedim ki. Yıldım valla yemin ediyorum...
İnşallah Yen'i yumurtlarım da değerlendiririmGeçen ay bu günlerde 5 gün pozitif görmüştüm. Bu ay böyle. Ama benim bu ay ameliyat var bi de cyclo progynova kullanıyorum, o mu etkiledi bilemedim ki. Yıldım valla yemin ediyorum...
İnşallah Yen'i yumurtlarım da değerlendiririm
Yarın idrarımı 4saat tutup denicem bugun Unuttum 10gibi 2bardak cay içtim 1edogru su içtim 1 30gibi testi yaptım ondan açık çıktı çizgi bence ben daha yeni yumurtlucamGeçen ay bu günlerde 5 gün pozitif görmüştüm. Bu ay böyle. Ama benim bu ay ameliyat var bi de cyclo progynova kullanıyorum, o mu etkiledi bilemedim ki. Yıldım valla yemin ediyorum...