OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Sizce yumurtluyo olabilirmiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 210
hatta yükleyeyim seninki kadar koyu bile değil ama sonraki günler hep silik

Eklentiler

• IMG_0703.webp
    IMG_0703.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 197
Merhabalar bayanlar, ben bir ay önce laboquick marka 20 adet ovulasyon testi aldım ve onun sayesinde hamile kaldım :)) Şuan 11 tanesi elimde ve clearblue dijital erken gebelik testi var elimde kullanmadığım. Bunları piyasanın altında satmak istiyorum alan olursa.
2.ye lazım olur ben kaldırmıstım yeniden cıkarıp onunla hamiş oldum Allahın izniyle tabi :)

kızlar yardım edin
ovu testi kullanıyorum en son 14 ünde koyu çıktı sonra hep silik

az önce bidaha yaptım laf olsun diye

koyu çıkmış yeniden:işsiz:

bu ne demek

Kızlar adeninin 21 . Günü ovulasyon testi pozitif çıkan var mi ya benim bugün iyi e oldu geç değil mi bu durumda 35. Gün falan adet olurum sanki geç gibi yumurta kalitesinde bozulma olur mu ki yada bu şekilde geç yumurtlayip febevkalan var mi

Testlerim de bu şekilde ben geçen hafta koyulaşıyor sanıp ilişkiye girdim bugün akintim car diye yapayım dedim çok koyu çıktı damlatir damlatmaz . Bugunkini baz alıp degeerlendirdik az önce ama ışte spermler bir haftalık zaten hareket az of sinir oldum yine artık bi dahaki ay aşılama deneyecem olmazsa

Eklentiler

• IMAG2670_BURST002.webp
    IMAG2670_BURST002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 292
Kızlar adeninin 21 . Günü ovulasyon testi pozitif çıkan var mi ya benim bugün iyi e oldu geç değil mi bu durumda 35. Gün falan adet olurum sanki geç gibi yumurta kalitesinde bozulma olur mu ki yada bu şekilde geç yumurtlayip febevkalan var mi
35 güne göre çok normal canım ben doktora sormuştum kalite de bi bozukluk olmazmış ben geçen ay 36.gün yumurtladım

Kızlar bugün adetin 16.günü ovülasyon testim de ki çizgi diğerinden daha koyu çıktı bi ara silikleşirmişti şimdi böyle olmuş bu ne demek ya benim gbi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• C68712C4-A148-4BB3-8121-4940BA164741.webp
    C68712C4-A148-4BB3-8121-4940BA164741.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 261
Kızlar bugün adetin 16.günü ovülasyon testim de ki çizgi diğerinden daha koyu çıktı bi ara silikleşirmişti şimdi böyle olmuş bu ne demek ya benim gbi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Bugün Peri degerlendir cNım yunurtlama günlerin

Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle ögrendim koyuldu deyince aklıma öyle geldi ama 16.gün koyulmaz diye düşünüyorum peki yumurtlama akıntın geldi geçen koyulduğunu da kaç gün önce koyuldu

Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle ögrendim koyuldu deyince aklıma öyle geldi ama 16.gün koyulmaz diye düşünüyorum peki yumurtlama akıntın geldi geçen koyulduğunu da kaç gün önce koyuldu
Canım ben yaptığımdan beri hep koyu hayır bende olmuyor yumurtlama zamanı akıntı vs

Back
X