Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetine kaç gün var?
ovu testleri gebelik durumunda da çift çıkar.
adetine kaç gün var?
ovu testleri gebelik durumunda da çift çıkar.
Gözün aydın canimm ne kadar guzel bir haberkızlarrrr gebelik testi yaptım kopkoyu cift cizgi çok mutluyum allahıma şükürler olsun olmayan isteyen herkeze nasip etsin inşallahh
hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinkızlarrrr gebelik testi yaptım kopkoyu cift cizgi çok mutluyum allahıma şükürler olsun olmayan isteyen herkeze nasip etsin inşallahh
cok tşk ederim cnm dualarım sicinleGözün aydın canimm ne kadar guzel bir haberAllahim bize de nasip etsin inşallah. Dua et bizee
![]()
hayırlı olsın tatlım tez zamanda bebegini kucağına almayı nasip etsin allahım çok sevindimKizlaarr sabah dua ettim bu akşam ögrendim ki ben de hamileyim![]()
Allahima binlerce şükürler olsun. Kesinlikle sabah 5 bucuk ise yariyor
Tabi kii ovulasyon testi de. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
amin cok tşk ederimhayırlı olsun canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Cokk tesekkur ederim canimm. Ayni zamanda anne olacagiz ne kadar guzelhayırlı olsın tatlım tez zamanda bebegini kucağına almayı nasip etsin allahım çok sevindim
canım ilk 5-10 dk sonucu dikkate al bence 1 saat sonraki sonuçlar sağlıklı olmaz ayrıca ilk başta belli olur zaten erken başlamışsındır o yüzden 2.ci çizgiyi görmezsin.sabah ilk idrarınla yap daha sağlıklı sonuc alırsın bende 3 ay yaptım ovülasyonumerhabalar arkadaşlar yumurtlama testini adetin 8. günü yaptım ilk etapta ikinci çizgi çıkmadı bir saat sonra gittiğimde hafif bir ikinci çizgi gördüm bu yumurtlama için vücudun çalışmaya başladığı anlamamı geliyır
canım ilk 5-10 dk sonucu dikkate al bence 1 saat sonraki sonuçlar sağlıklı olmaz ayrıca ilk başta belli olur zaten erken başlamışsındır o yüzden 2.ci çizgiyi görmezsin.sabah ilk idrarınla yap daha sağlıklı sonuc alırsın bende 3 ay yaptım ovülasyonu
evet 8den önce bide 2 saat tutman gerekiyor idrarını aynen yumurtlama olmamıştır 10.gün başlarsın olmazsa bazen geç yumurtlama olabiliyorcevabınız için cçok teşekkür ederim. 7-8-9 . günler negatif o zaman benim. sabah fırsatım olmuyor 17,30-18,00 arası iş çıkışı evde yapıyorum. akşam 8den önce yapılmalı dediler banada
arkadaşım benim kullandığım labugick filan markası 4 saat beklemiş idrarla akşam 6 gibi yapıyorum koyu iki çizgi gördüğünde 24-36 saat içinde özel saatin geldiğini sana haber veriyor o çizgi ile birlikte çalışmalar oluyor ben 3 günü değerlendirdim üst üste mantığı bu testlerin özel vakti yakalamakkızlar merhaba bende 13 aylık evliyim aslında 4 aydır korunmuyoruz ama tm anlamıyla 2 aydır daha fazla çalışmalar fazlalaştı ama hamiş olamadım bir arkadaşım heba etme ovü testi al ve öyle dwvam et dedi bu konu ile ilgili bilgisi olan hangi marka nasıl kullanılır birde cinsiyeti bile tutturanlar var onu nasıl yapıyorlar bilgi veren oşur mu