İkiside koyuydu telefondan girdiğim için foto atamıyorum. Bugün tekrarlayım bakalım. Heyecanlandım.canım ikiside koyu mu koyuluğu yakalamışsın boş geçme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside koyuydu telefondan girdiğim için foto atamıyorum. Bugün tekrarlayım bakalım. Heyecanlandım.canım ikiside koyu mu koyuluğu yakalamışsın boş geçme
Bugün silik çıktı sanırım yakaladım. Çok şükür. Insaallah tutar.canım ikiside koyu mu koyuluğu yakalamışsın boş geçme
İlk idrarla yapılmamasi gerek diye biliyorum çünkü beklemiş oluyor idrarSlm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :)![]()
Kızlar yumurta akı gibi beyaz sümüksü akıntı geldikten kaç gün sonra yumurtlama olur?
canım ovülasyon yaparken günde iki kere yapacaksan arasaında 8 saat olması gerekiyor bide 2-3 saat tutmuş çişinle yapman lazım vede çok fazla sıvı tüketmemen lazım inşallah tutmuştur rabbim gönlüne göre versinBugün silik çıktı sanırım yakaladım. Çok şükür. Insaallah tutar.
Canım üzülme vardır bir hayır gelecek ay,hem koyu anı,hem de siliklestigi anı denersin (pic olduğu ani yani) bir arkadaşın koyulastigi an tutmuştu ve bebeği erkek çünkü Yumurtlama anı dollenirse erkek derler.bu sürede ceviz ve incir ye.yumurta gelişimi için iyi.esine de keçi boynuzu özü icirebilirsin sperm kalitesini arttırmak için..sabah 5 i bende duydum.gonlunce olsun insGeçen aydan çok ümitliydim olmadıyumurtlama günümü yakaladim ama o akşamı değerlendirdik. Ertesi gün olması gerekiyor yazmış bazi arkadaşlar. Bu ay da o şekilde denicem. Bi de kizlar suan hamile bir arkadaşım söyledi. 1 sene ugrasti o da dr.u sabah 5 gibi spermlerin En kaliteli oldugu zaman kacirma demis. Sabah 5 te denedi ve hamile kaldı
![]()
canım çift çizgiyi gödükten sonra o gün ve ertesi gün mutlaka olması gerekiyor çitf çizgi demek 24-36 saat içinde yumurtanın atılacağını belirtir ama şöyle bişey daha var sperm 3 gün canlı kalabiliyor . dediğin gibi sabaha karşı sperm kalıteli oluyor erkek vucudu dinlenmiş oluyor o yüzden vucut kaliteli sperm üretiyor inşsllh hamile kalırısn canımGeçen aydan çok ümitliydim olmadıyumurtlama günümü yakaladim ama o akşamı değerlendirdik. Ertesi gün olması gerekiyor yazmış bazi arkadaşlar. Bu ay da o şekilde denicem. Bi de kizlar suan hamile bir arkadaşım söyledi. 1 sene ugrasti o da dr.u sabah 5 gibi spermlerin En kaliteli oldugu zaman kacirma demis. Sabah 5 te denedi ve hamile kaldı
![]()
Ahhh insallah canimm. Bu ay daha bilincli davranacagim. İnsan sabırsızlanıyor. İnsallah guzel haberler veririz hepimizCanım üzülme vardır bir hayır gelecek ay,hem koyu anı,hem de siliklestigi anı denersin (pic olduğu ani yani) bir arkadaşın koyulastigi an tutmuştu ve bebeği erkek çünkü Yumurtlama anı dollenirse erkek derler.bu sürede ceviz ve incir ye.yumurta gelişimi için iyi.esine de keçi boynuzu özü icirebilirsin sperm kalitesini arttırmak için..sabah 5 i bende duydum.gonlunce olsun ins
Dediklerinizi harfiyen uygulayacağım inşallah tutar kizlarrcanım çift çizgiyi gödükten sonra o gün ve ertesi gün mutlaka olması gerekiyor çitf çizgi demek 24-36 saat içinde yumurtanın atılacağını belirtir ama şöyle bişey daha var sperm 3 gün canlı kalabiliyor . dediğin gibi sabaha karşı sperm kalıteli oluyor erkek vucudu dinlenmiş oluyor o yüzden vucut kaliteli sperm üretiyor inşsllh hamile kalırısn canım
Buraya atarmisin testlerini bakalım.benim olmadı hiç oyleKizlar 4 gundur ovulasyon cizgim pozitif cikiyor anlamadim ben bu sekilde olan var mi
Simdi evde degilim 1 2 saate atarim predictor marka cnm testlerde mi sikinti var anlamadimBuraya atarmisin testlerini bakalım.benim olmadı hiç oyle
Simdi evde degilim 1 2 saate atarim predictor marka cnm testlerde mi sikinti var anlamadim
inşallah canım bugün kandil bol bol dua et vede 5000 kere lem yelid oku hatta fazla okursan fazla oku inşallah tutarDediklerinizi harfiyen uygulayacağım inşallah tutar kizlarr![]()