OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Slm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :):anne:
İlk idrarla yapılmamasi gerek diye biliyorum çünkü beklemiş oluyor idrar

Bugün silik çıktı sanırım yakaladım. Çok şükür. Insaallah tutar.
canım ovülasyon yaparken günde iki kere yapacaksan arasaında 8 saat olması gerekiyor bide 2-3 saat tutmuş çişinle yapman lazım vede çok fazla sıvı tüketmemen lazım inşallah tutmuştur rabbim gönlüne göre versin

Geçen aydan çok ümitliydim olmadı :KK43: yumurtlama günümü yakaladim ama o akşamı değerlendirdik. Ertesi gün olması gerekiyor yazmış bazi arkadaşlar. Bu ay da o şekilde denicem. Bi de kizlar suan hamile bir arkadaşım söyledi. 1 sene ugrasti o da dr.u sabah 5 gibi spermlerin En kaliteli oldugu zaman kacirma demis. Sabah 5 te denedi ve hamile kaldı :KK57:

Geçen aydan çok ümitliydim olmadı :KK43: yumurtlama günümü yakaladim ama o akşamı değerlendirdik. Ertesi gün olması gerekiyor yazmış bazi arkadaşlar. Bu ay da o şekilde denicem. Bi de kizlar suan hamile bir arkadaşım söyledi. 1 sene ugrasti o da dr.u sabah 5 gibi spermlerin En kaliteli oldugu zaman kacirma demis. Sabah 5 te denedi ve hamile kaldı :KK57:
Canım üzülme vardır bir hayır gelecek ay,hem koyu anı,hem de siliklestigi anı denersin (pic olduğu ani yani) bir arkadaşın koyulastigi an tutmuştu ve bebeği erkek çünkü Yumurtlama anı dollenirse erkek derler.bu sürede ceviz ve incir ye.yumurta gelişimi için iyi.esine de keçi boynuzu özü icirebilirsin sperm kalitesini arttırmak için..sabah 5 i bende duydum.gonlunce olsun ins

Bende testte çift çizgiyi görünce 3 günüde değerlendirdim. Polikist var ve çörek otu bal tarcin yapmistim. Normalde yumurta oluşması zor demişlerdi ama dogrumu bilmiyorum çift cizgiyi yakaladim. Adetime 1 hafta var ve göğüs uçlarım acayip acıyo. İnşallah tutmuştur. :dua:

canım çift çizgiyi gödükten sonra o gün ve ertesi gün mutlaka olması gerekiyor çitf çizgi demek 24-36 saat içinde yumurtanın atılacağını belirtir ama şöyle bişey daha var sperm 3 gün canlı kalabiliyor . dediğin gibi sabaha karşı sperm kalıteli oluyor erkek vucudu dinlenmiş oluyor o yüzden vucut kaliteli sperm üretiyor inşsllh hamile kalırısn canım

Canım üzülme vardır bir hayır gelecek ay,hem koyu anı,hem de siliklestigi anı denersin (pic olduğu ani yani) bir arkadaşın koyulastigi an tutmuştu ve bebeği erkek çünkü Yumurtlama anı dollenirse erkek derler.bu sürede ceviz ve incir ye.yumurta gelişimi için iyi.esine de keçi boynuzu özü icirebilirsin sperm kalitesini arttırmak için..sabah 5 i bende duydum.gonlunce olsun ins
Ahhh insallah canimm. Bu ay daha bilincli davranacagim. İnsan sabırsızlanıyor. İnsallah guzel haberler veririz hepimiz :dua:

canım çift çizgiyi gödükten sonra o gün ve ertesi gün mutlaka olması gerekiyor çitf çizgi demek 24-36 saat içinde yumurtanın atılacağını belirtir ama şöyle bişey daha var sperm 3 gün canlı kalabiliyor . dediğin gibi sabaha karşı sperm kalıteli oluyor erkek vucudu dinlenmiş oluyor o yüzden vucut kaliteli sperm üretiyor inşsllh hamile kalırısn canım
Dediklerinizi harfiyen uygulayacağım inşallah tutar kizlarr :dua:

Kizlar 4 gundur ovulasyon cizgim pozitif cikiyor anlamadim ben bu sekilde olan var mi

Eklentiler

• IMG-20170510-WA0003.webp
    IMG-20170510-WA0003.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 198
canım demekki daha yumurtlama olmamış eğer ki renk açılırsa yumurtlaman olduğu anlama geliyor birde testi yaparken kaç saat tuvaletini tuttun

Ender böyle bir durum olmadı.ilk defa sizin testte görüyorum.testlerjn üzerine tarih ve saatte yazarsanız yorumlar daha iyi olur.3-4 gündür Yumurtlama var ama henüz çatlamış yani pic olmamış (siliklesmemis)

Back
X