- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Maalesef değiştirme gibi bi şansı yok bu ay da umudi keseceğim. Bugün yumurtladigimi ayriyeten akintimdan anladım.Bizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.
Inan mi vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor..
Sen sakın stres yapma en önemlisi bu arkadaşım..
Allah büyüktür canim, inşallah olur fakat yumurtlama gunlerini aksatmamaniz cok iyi olur aslinda ama Rabbim ol emrini verirse ne olursa olsun olur.
Birde eşin nöbetlerini değiştirme şansı yok mu o günlerde yerini birisi ile değiştirse firsati var ise.
Doktora gittin mi hiçkızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumbenim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
Canım bak şimdi 5 dakika önce test yaptım şu şekilde cıktı . En alttaki daha yeni yaptım onun üstündeki yine bu sabah yaptığımBizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.
Inan mi vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor..
Sen sakın stres yapma en önemlisi bu arkadaşım..
Allah büyüktür canim, inşallah olur fakat yumurtlama gunlerini aksatmamaniz cok iyi olur aslinda ama Rabbim ol emrini verirse ne olursa olsun olur.
Birde eşin nöbetlerini değiştirme şansı yok mu o günlerde yerini birisi ile değiştirse firsati var ise.
Ooo süper canım şimdi ki daha net cıkmış o zaman şansın var eşinin ilk nöbeti olmadığı gün değerlendirin mutlaka.Canım bak şimdi 5 dakika önce test yaptım şu şekilde cıktı . En alttaki daha yeni yaptım onun üstündeki yine bu sabah yaptığım
Evet canim normalde öğle saati yapıyorum 12 den sonra ve mesela sıvi aldığımda idrarımi yapiyorum 2 saat bekliyorum yapmak için yaptigimda . Bi bugün sabah 10 da yaptım ondan önceki gün biraz koyulugundan şüphelendiğim için bugün sabah erken yaptımOoo süper canım şimdi ki daha net cıkmış o zaman şansın var eşinin ilk nöbeti olmadığı gün değerlendirin mutlaka.
Bir de bu testi yaparken saatlerine ve sıvı alımına dikkat ediyormusun?
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım inşallahbu ay hayırlı haber alırsın.Evet canim normalde öğle saati yapıyorum 12 den sonra ve mesela sıvi aldığımda idrarımi yapiyorum 2 saat bekliyorum yapmak için yaptigimda . Bi bugün sabah 10 da yaptım ondan önceki gün biraz koyulugundan şüphelendiğim için bugün sabah erken yaptım
Inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et ❤Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım inşallahbu ay hayırlı haber alırsın.
Her ezan saati dua ediyorum arkadaşım dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlatnasip etsin inşallah Rabbim diye.Inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et ❤
Testi nasıl kullandınız yani kaç damla damlatılmadı gerek.Kızlar sizce yumurtlama olmuş mu
Kullanman talimatini okuyun orada yazıyor.Testi nasıl kullandınız yani kaç damla damlatılmadı gerek.
Sizce testi yapmak için en uygun zaman hangisi ben genelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorumEvet canim normalde öğle saati yapıyorum 12 den sonra ve mesela sıvi aldığımda idrarımi yapiyorum 2 saat bekliyorum yapmak için yaptigimda . Bi bugün sabah 10 da yaptım ondan önceki gün biraz koyulugundan şüphelendiğim için bugün sabah erken yaptım
Ben öğlen 12 -4 aradı yaptım hep 3 gayet iyi benceSizce testi yapmak için en uygun zaman hangisi ben genelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorum
teşekkür edrimBen öğlen 12 -4 aradı yaptım hep 3 gayet iyi bence
Ilk idrarla değil ama ilk idrarınızı yapın ondan sonra sıvı alımını kesin 2 saat sonra felan yapabilirsinizTeşekkür Ed
teşekkür edrim
Canım benimde yumurtlama gününden 1 gün öncesi böyle çıkmıştı testim bugünü yarını daha sonrasını hep degerlendirKizlar pozitif mi Eki Görüntüle 2254482 Eki Görüntüle 2254482
3 gün üst üstemi cnmCanım benimde yumurtlama gününden 1 gün öncesi böyle çıkmıştı testim bugünü yarını daha sonrasını hep degerlendir
Pik yumurtlama ve yumurtlamadan 2 3 gün sonra daha canım3 gün üst üstemi cnm
bugunku testımıde ataymPik yumurtlama ve yumurtlamadan 2 3 gün sonra daha canım
Bakayım canimbugunku testımıde ataym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?