- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Çatlama bugün olmuş gibi koyudan silikleşmeye geçince çatlama oluyor bu akşamı da değerlendirinSelam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ?Eki Görüntüle 2226504
Bugun esim yok kiÇatlama bugün olmuş gibi koyudan silikleşmeye geçince çatlama oluyor bu akşamı da değerlendirin
Ayni günlerde yapmışız benim de boyle çıktı en alttakini bugun yaptımSelam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ?Eki Görüntüle 2226504
Bu çizgiler kaç dakika sonra çıktı sende canım?Selam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ?Eki Görüntüle 2226504
kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumbenim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumbenim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
Bende yemi başladım ovulasın testine t çizgisi çizik çıkıyor hep bu nedenleacaba biri yardımcı olsbilırmiSlm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :)
Slm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :)
Pozitif çıkması icin t çizgisi nasıl olmalı acaba bende t hep çizik çıkıyorkızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumbenim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
Uzun bir süre silik olarak çıkabilir, yumurtlama dönemine yakın hafif koyulaşmaya başlatıyor ve genelde 1 gün koyu olup sonrada yine siliklesiyor, benin yaptigimda mesela öğlen 3 civarında yaptığım köyü çıkmıştı, akşam 11 civarında yaptigim silik çıkmıştı, yani öğlen bakmasaydım belkide yumurtlama olduğunu anlamiyacaktim, günde 2 defa yapmak daha garanti oluyor.Pozitif çıkması icin t çizgisi nasıl olmalı acaba bende t hep çizik çıkıyor
Çok teşekkür ederimUzun bir süre silik olarak çıkabilir, yumurtlama dönemine yakın hafif koyulaşmaya başlatıyor ve genelde 1 gün koyu olup sonrada yine siliklesiyor, benin yaptigimda mesela öğlen 3 civarında yaptığım köyü çıkmıştı, akşam 11 civarında yaptigim silik çıkmıştı, yani öğlen bakmasaydım belkide yumurtlama olduğunu anlamiyacaktim, günde 2 defa yapmak daha garanti oluyor.
Olmuş canım onunde ki 4 5 günü iyi değerlendir inşallah ay sonu hayırlı haber alırsınKızlar sizce yumurtlama olmuş mu
Inşallah inşallah bugün kü testte mi olmuş sence canım yoksa dün muOlmuş canım onunde ki 4 5 günü iyi değerlendir inşallah ay sonu hayırlı haber alırsın
Bence dün olmuş canım ve çatlamış gibi bugün ki daha silik cıkmış düne göre yoksa fotoğraf da mı öyle duruyor?Inşallah inşallah bugün kü testte mi olmuş sence canım yoksa dün mu
Dün iki kere yaptım biri öğle saatlerinde yanında saati yazıyor akşamda yaptım aslında o kadar koyu değildi sonradan çok koyularmış bugün kü yaptigimda ikisi aynı renk cıktıBence dün olmuş canım ve çatlamış gibi bugün ki daha silik cıkmış düne göre yoksa fotoğraf da mı öyle duruyor?
Fotoğrafa göre son iki koyulasmiş bugun ko siliklesmis gibi duruyor canım sanırım ışıktan.
Benim hicbir zaman t çizgisi daha koyu olmadi seninki gibi eşit koyulukta oldu o zaman başladım çalışmalara ve 4 gun boyunca iliski oldu sonra zaten arka arkaya sonrasinda şükürler olsun melegim 14haftalik büyüyor icimde
Darısı başına inşallah arkadaşım.
Bizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.Ah inşallah canım rabbim nasip etsin 1 yıldır evliyiz hiç korunmadik hicbir sıkıntımız da yok allaha şükür bi geçen ay troid yüksekliğin vardı şükür onuda düşürdük. Bu ay birde ovulasyon testi deneyim dedim inşallah rabbim nasip ederse ayın 20si evlilik yıl dönümünüz ona supriz yaparım ama dün ondan onceki gun bugün iliski firsatimiz olmadi esim asker nobetci felan oluyor nasil olacak inan bilmiyorum bu ay yarindan itibaren baslasak yine bir ihtimalimiz olabilir mi mesela yarin evde ertesi gun tekrar nobetci nasil bir yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?