OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Çatlama bugün olmuş gibi koyudan silikleşmeye geçince çatlama oluyor bu akşamı da değerlendirin

Ayni günlerde yapmışız benim de boyle çıktı en alttakini bugun yaptım

Bende yemi başladım ovulasın testine t çizgisi çizik çıkıyor hep bu nedenleacaba biri yardımcı olsbilırmi

Pozitif çıkması icin t çizgisi nasıl olmalı acaba bende t hep çizik çıkıyor

Pozitif çıkması icin t çizgisi nasıl olmalı acaba bende t hep çizik çıkıyor
Uzun bir süre silik olarak çıkabilir, yumurtlama dönemine yakın hafif koyulaşmaya başlatıyor ve genelde 1 gün koyu olup sonrada yine siliklesiyor, benin yaptigimda mesela öğlen 3 civarında yaptığım köyü çıkmıştı, akşam 11 civarında yaptigim silik çıkmıştı, yani öğlen bakmasaydım belkide yumurtlama olduğunu anlamiyacaktim, günde 2 defa yapmak daha garanti oluyor.

Çok teşekkür ederim

Kızlar sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 20190328_101129.webp
    19 KB · Görüntüleme: 157
Inşallah inşallah bugün kü testte mi olmuş sence canım yoksa dün mu
Bence dün olmuş canım ve çatlamış gibi bugün ki daha silik cıkmış düne göre yoksa fotoğraf da mı öyle duruyor?

Bence dün olmuş canım ve çatlamış gibi bugün ki daha silik cıkmış düne göre yoksa fotoğraf da mı öyle duruyor?
Dün iki kere yaptım biri öğle saatlerinde yanında saati yazıyor akşamda yaptım aslında o kadar koyu değildi sonradan çok koyularmış bugün kü yaptigimda ikisi aynı renk cıktı

Fotoğrafa göre son iki koyulasmiş bugun ko siliklesmis gibi duruyor canım sanırım ışıktan.
Benim hicbir zaman t çizgisi daha koyu olmadi seninki gibi eşit koyulukta oldu o zaman başladım çalışmalara ve 4 gun boyunca iliski oldu sonra zaten arka arkaya sonrasinda şükürler olsun melegim 14haftalik büyüyor icimde
Darısı başına inşallah arkadaşım.

Ah inşallah canım rabbim nasip etsin 1 yıldır evliyiz hiç korunmadik hicbir sıkıntımız da yok allaha şükür bi geçen ay troid yüksekliğin vardı şükür onuda düşürdük. Bu ay birde ovulasyon testi deneyim dedim inşallah rabbim nasip ederse ayın 20si evlilik yıl dönümünüz ona supriz yaparım ama dün ondan onceki gun bugün iliski firsatimiz olmadi esim asker nobetci felan oluyor nasil olacak inan bilmiyorum bu ay yarindan itibaren baslasak yine bir ihtimalimiz olabilir mi mesela yarin evde ertesi gun tekrar nobetci nasil bir yol izlemeliyim

Bizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.
Inan mi vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor..
Sen sakın stres yapma en önemlisi bu arkadaşım..
Allah büyüktür canim, inşallah olur fakat yumurtlama gunlerini aksatmamaniz cok iyi olur aslinda ama Rabbim ol emrini verirse ne olursa olsun olur.
Birde eşin nöbetlerini değiştirme şansı yok mu o günlerde yerini birisi ile değiştirse firsati var ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…