OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Bizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.
Inan mi vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor..
Sen sakın stres yapma en önemlisi bu arkadaşım..
Allah büyüktür canim, inşallah olur fakat yumurtlama gunlerini aksatmamaniz cok iyi olur aslinda ama Rabbim ol emrini verirse ne olursa olsun olur.
Birde eşin nöbetlerini değiştirme şansı yok mu o günlerde yerini birisi ile değiştirse firsati var ise.
Maalesef değiştirme gibi bi şansı yok bu ay da umudi keseceğim. Bugün yumurtladigimi ayriyeten akintimdan anladım.

kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum :KK43: benim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
Doktora gittin mi hiç

Bizim 4.yilimiz bitecek eşimde sorun olmasina rağmen daha yeni oldu ustelik kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim.
Inan mi vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor..
Sen sakın stres yapma en önemlisi bu arkadaşım..
Allah büyüktür canim, inşallah olur fakat yumurtlama gunlerini aksatmamaniz cok iyi olur aslinda ama Rabbim ol emrini verirse ne olursa olsun olur.
Birde eşin nöbetlerini değiştirme şansı yok mu o günlerde yerini birisi ile değiştirse firsati var ise.
Canım bak şimdi 5 dakika önce test yaptım şu şekilde cıktı . En alttaki daha yeni yaptım onun üstündeki yine bu sabah yaptığım

Eklentiler

• 20190328_165754.webp
    20190328_165754.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 221
Canım bak şimdi 5 dakika önce test yaptım şu şekilde cıktı . En alttaki daha yeni yaptım onun üstündeki yine bu sabah yaptığım
Ooo süper canım şimdi ki daha net cıkmış o zaman şansın var eşinin ilk nöbeti olmadığı gün değerlendirin mutlaka.
Bir de bu testi yaparken saatlerine ve sıvı alımına dikkat ediyormusun?

Ooo süper canım şimdi ki daha net cıkmış o zaman şansın var eşinin ilk nöbeti olmadığı gün değerlendirin mutlaka.
Bir de bu testi yaparken saatlerine ve sıvı alımına dikkat ediyormusun?
Evet canim normalde öğle saati yapıyorum 12 den sonra ve mesela sıvi aldığımda idrarımi yapiyorum 2 saat bekliyorum yapmak için yaptigimda . Bi bugün sabah 10 da yaptım ondan önceki gün biraz koyulugundan şüphelendiğim için bugün sabah erken yaptım

Evet canim normalde öğle saati yapıyorum 12 den sonra ve mesela sıvi aldığımda idrarımi yapiyorum 2 saat bekliyorum yapmak için yaptigimda . Bi bugün sabah 10 da yaptım ondan önceki gün biraz koyulugundan şüphelendiğim için bugün sabah erken yaptım
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım inşallahbu ay hayırlı haber alırsın.

Inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et ❤
Her ezan saati dua ediyorum arkadaşım dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlatnasip etsin inşallah Rabbim diye.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Testi nasıl kullandınız yani kaç damla damlatılmadı gerek.
Kullanman talimatini okuyun orada yazıyor.
Markaya göre değişebilir belki, benimkinde 3-4damla yazıyordu.

Sizce testi yapmak için en uygun zaman hangisi ben genelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorum

Back
X