Hayırlı olsun inşallah canım:)Merhabalar ancak bugün kan testi yapabildim, sonuç 1253 :) pazartesi yeniden kan verip daha sonra doktora gidicem insallah
Çok teşekkürlerHayırlı olsun inşallah canım:)
Hayırlı olsun canım gözün aydın :)Çok teşekkürler
CANIM YUMURTLAMA ZAMANININ GELDİĞİNİ GÖSTERİYOR OLMALIArkadaşlar merhaba en son regl tarihim 28 ekim henüz adet olmadım az önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı dün gebelik testi yaptım negatifti bu ne anlama geliyor bana yardımcı olacak olan varmı
Olabilir canım o zaman adet günü yumurtlama olmuş oluyor ve hala regl olmadım bi test yaptım hafif 2.cizgi var sabırla bekliyorumCANIM YUMURTLAMA ZAMANININ GELDİĞİNİ GÖSTERİYOR OLMALI
kızlar merhaba ben yeniyim ve size birşey sormak istiyorum 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum sabah 10,30 da öğlen 15,00 de ve akşam 19,00 da. dün sabah aynı saatte yaptığımda t biraz silikti bugün sabah yaptığımda daha koyulaşmış fakat c den koyu değil işin ilginç tarafı dün öğlen ve akşam yaptığımda hiç bir şey çıkmadı silik çizgi bile sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.resim yükleyemiyorum denedim ama sürekli hata veriyor yardımcın olun lütfen
[/QUOTE
şimdi ekleyebildim resmi
Merhaba, testiniz silikleşmişse yumurtlama gerçekleşmiş olabilir, mümkünse bu günü de değerlendirin isterseniz.kızlar bi yardımcı olur musunuz lütfen
Canim bak ben kendi testlerimi yukledim.15inde yumurtlama oldu,16sinda catladi.Bu sekilde olmasi laZim test sonuclarinin.kızlar merhaba ben yeniyim ve size birşey sormak istiyorum 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum sabah 10,30 da öğlen 15,00 de ve akşam 19,00 da. dün sabah aynı saatte yaptığımda t biraz silikti bugün sabah yaptığımda daha koyulaşmış fakat c den koyu değil işin ilginç tarafı dün öğlen ve akşam yaptığımda hiç bir şey çıkmadı silik çizgi bile sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.resim yükleyemiyorum denedim ama sürekli hata veriyor yardımcın olun lütfen
merhaba teşekkürler bugün sabah yaptığım da ekteki resim de dünü değerlendirdim bugun de yapmam lazım mıCanim bak ben kendi testlerimi yukledim.15inde yumurtlama oldu,16sinda catladi.Bu sekilde olmasi laZim test sonuclarinin.
Canim yumurtlamayi gordugun andan itibaren ogun ve sonraki uc gun araliksiz degerlendirmen lazim.Sonra adetin gelene kadar gun asiri birliktelik olmasi lazim.merhaba teşekkürler bugün sabah yaptığım da ekteki resim de dünü değerlendirdim bugun de yapmam lazım mı
Valla 14. Günde de yumurtlamış olabilirsiniz bu silikleşmişte olabilir sadece bugün ile yorum yapılamaz ki.... yada koyulaşacakta olabilirAdetimin 17. Günündeyim kızlar bugun yaptığım ilk test bu şekil,cıktı ilk kez yaptım yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?