OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Hangi günleri değerlendirdin yani yumurtlama kaçıncı gündü Ve hangi günler ilişki oldu

@Semra54 @XceylinX @asli belinn
Testin en koyu çıktığı gün ve sonrasındaki 2 gün ilişki oldu. Ben bi macun kullandım kızlar çok inanarak kullandım Rabbim nasip etti macunda vesile oldu diye düşünüyorum.Çünkü yaklaşık 1 yıldır korunmamamıza rağmen olmuyordu.Demekki zamanı değilmiş burdan yazmak yasakmı bilmiyorum isteyen olursa adını özel mesajla yazarım

test markası verir misiniz internetten mi aldınız acaba

Merhaba arkadaşlar benim adetime 10 gün kala testim bu şekilde çıktı saniyeler içinde yumurtlamam tahminimce 4-5 gün önce oldu (akıntıdan tahmin ediyorum) sizce tekrar mı yumurtlama oldu böyle bşy mümkün mü?

Eklentiler

• C9B7FCBE-C8F3-4224-8B35-85720FB456FC.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 146
Evet bir ayda iki kez yum mümkün olabilir

bence hamile olabilirsin

Benim de şüphelerim o yöndeydi çünkü ertesi gün yaptığımda da aynı koyulukta çıktı ancak 3. Gün yaptığım test silik çıkınca sanırım yumurtlamaydı

evet canım silikleşti ise yumurtlamadır değerlendirdiniz mi?

gebelikte ovu testi yeniden koyulaşıyor ve hep koyu kalıyor

ben öyle öğrenmiştim gebeliğimi daha dogrusu ovu testim yeniden koyulaşınca bir hafta kala gebelik testi almıştım çizgi çıkmıştı

Değerlendirdik hayırlısı olsun bu mübarek gecede Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar mrb. Bende uzun zamandır siteye üyeyim sizin konuyu yeni buldum. Kısaca hikayemi paylaşmak istiyorum. Geçen yol ağustos ayında 20 haftalık düşük yaptım ilk gebeliğimdi. Servikal yetmezliğim varmış... Çok zor günler geçirdik. Hala iyileşmiş sayılmayız. Ama sanki yeni bir umut bize iyi gelicek dedik ve bu ay 2 mayısda adet oldum 25 günde bir adet görüyorum. Fakat başarısız oldu gebe kalamadım. Ovulasyon testini tavsiye ettiler! Aldm eczaneden bugün adetimin ikinci günü. Sizlere sorum şu. Şimdi ilk defa kullanıcam açtım okudum kafam karıştı! İdrar biriktirin falan yazıyo yani idrarımı tek bi sefer yapıp test yapsam olmazmı? Neden idrar toplayın yazıyor anlamadım... bana yardımcı olurmusunuz? Bunu ne zaman ve nasıl yapmam gerekiyor?

Tek seferde yapacaksınız zaten ama sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor testi yapmadan 3-4 saat öncesinde sıvı alımını kesmeniz gerekiyor daha doğru sonuç alabilmeniz için

Tek seferde yapacaksınız zaten ama sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor testi yapmadan 3-4 saat öncesinde sıvı alımını kesmeniz gerekiyor daha doğru sonuç alabilmeniz için
Canm sen hiç yaptınmı ve başarılı oldunmu yani gebe kalabildinmi

Belirtiler ne oluyo peki benm hiç bir bilgim yok bana anlatabilirmisin canm

Belirtiler ne oluyo peki benm hiç bir bilgim yok bana anlatabilirmisin canm
Benim akıntım başlıyor ve sağ ya da solda yumurtlamanın olduğu tarafa göre hafif batmalarım oluyor ve normalde ateşimi ölçtğmde 36.5 den yukarda olmaz yumurtlama olduktan sonra regl dönemine kadar 37-37.2 arasında oluyor ben o şekilde anlıyorum ama bu kişiden kişiye göre değişebilir ben çok uzun süre kendimi takip ettikten sonra farkettim bunları siz de kendinizdeki değişimlere dikkat ederseniz anlayabilrsinz

Merhaba ovu testi kullanarak oğlunuza hamile kaldınız sanırım? Hangi günü değerlendirdiniz yardımcı olurmusun
K Kiviii @Semra54

Merhaba ovu testi kullanarak oğlunuza hamile kaldınız sanırım? Hangi günü değerlendirdiniz yardımcı olurmusun
K Kiviii @Semra54
Canım merhaba ovu testi kullanarak hamile kalamadım malesef hiç net çift çizgiyi yakalayamadim femara kullandım onun vesilesiyle Rabbim nasip etti. Ama benim adetlerim düzensiz olduğu için o günü yakalayamadim. Siz eğer 28 günde bi oluyosaniz 14. Gun tam çift çizgiyi görürsünüz siliklsmeye basladigi zaman da çatlamış oluyomuş Allah yardımcıniz olsun evlatlarniza kavuşursunuz inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…