OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Amin hepimize versin :) sen test yapacam diyodun yaptinmi canım
ESime soylddim canim aksam getiricek negatif olsa bile nolur nolmaz diye yapican yine ihmale gelmiyo boyle seyler daha once dusuk yaptigim icin onceden tetbir alasim geliyo sen naptin bu arada gelen giddn var mi :))

ESime soylddim canim aksam getiricek negatif olsa bile nolur nolmaz diye yapican yine ihmale gelmiyo boyle seyler daha once dusuk yaptigim icin onceden tetbir alasim geliyo sen naptin bu arada gelen giddn var mi :))
Yok canım gelen giden bi kaç gundür ovu testi yapiyodum biraz koyu cikiyodu hani ovu testiylede hamilelik ögreniliyomuş ya. Ama bugünkü ovu testimde ikinci cizgi cikmadi sonradan hayalet cizgi belirdi galiba ben hamile değilim

CAnim onlar cokbguvenilur olmuyo bildigim kadariyla kac gun daha bekliyeceksin

CAnim onlar cokbguvenilur olmuyo bildigim kadariyla kac gun daha bekliyeceksin
Banada öyle geliyo dün koyuydu bugün cizgi yok.. yumurtlamam sali günü 14 gün oluyo belki sali günü yaparım adet olmazsam çarşamba sabahta yapabilirim daha garanti olsun diye hayalette olsa ikinci çizgiyi görebilsem keşke

O
Isallah canim ya o kadar cok isterim ki o cift cizgiyi gormeni

Canim bi tane test var comfort erken gebelik testi diye garantili bi test daha once ben kullanmistim
Ben bikaç yere sormuştum burda erkengebelik testi bulamadim artik bi kaç gün sonra normal gebelik testiyle yaparim ama heran adet olacakmışim gibi sancim var

Ben bu ay rahat birakicam canim ya hic sitrese girmiyecem ovulasyon testi de kullanmiycan gun asiri yaparim diyer adet gunune kadar tabi firsat buldukca
Bende adet olursam ovulasyon testi yapmayacam ama doktora gidip yumurta takibi yaptirabilirim onu yaptirinca ovu testine gerek kalmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…