- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Benim de 6-7gibiydi canım ama erken gebelik testi yaptım benSenin yumurtlama ne zamandi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 6-7gibiydi canım ama erken gebelik testi yaptım benSenin yumurtlama ne zamandi canim
Yumurtlsma olduktan 14 gün sonra olur adetc canim kesin ona gore hesaplayabirsinAynen canim bugündü ama gec yumurtlama oldu ya bu ay bence adetimde geç olacak
Sonuc ne ciktiBenim de 6-7gibiydi canım ama erken gebelik testi yaptım ben
Negatif canımSonuc ne cikti
Salı günü 14 gün olacak canımYumurtlsma olduktan 14 gün sonra olur adetc canim kesin ona gore hesaplayabirsin
Tatlim kirmizilar gelmeden umutsuz olmayalim yinedeNegatif canım![]()
Hadi yaa cok uzuldum canimmNegatif canım![]()
Sali g7nu bekle bakalim canim isaalh guzel haberlerinizi duyarimSalı günü 14 gün olacak canım
İnşallah canım yaa ama pek umudum yok adet sivilcelerim bile çıktıSali g7nu bekle bakalim canim isaalh guzel haberlerinizi duyarim
O belli olmaz canim strestende cukabilir bu sivilceler :)İnşallah canım yaa ama pek umudum yok adet sivilcelerim bile çıktı
Hadi ya haber et canım bize muhakkak:) ben adetimi bekliyorum canım valla oldum olacak öyle hissediyorumBen adet oldum ama kendimi hamile gibi hissediyorum bide adetim cok az oldu anlamadim yani bu isi esime diyorum bi test getir yinede deneyeyim icim rahat etsin diyorum bakalim ne cikacak
Üstüne görme olabilir canimm bencede yap test kaç gün sürdü adetBen adet oldum ama kendimi hamile gibi hissediyorum bide adetim cok az oldu anlamadim yani bu isi esime diyorum bi test getir yinede deneyeyim icim rahat etsin diyorum bakalim ne cikacak
Benim adet olmadan önce hep çıkar sivilceler canim malesefO belli olmaz canim strestende cukabilir bu sivilceler :)
Ilk gun fazla olmadi ikinci gun eh işte sonraki bi kac gun akinti seklinde lrkenmeler oldu canimÜstüne görme olabilir canimm bencede yap test kaç gün sürdü adet
Isallah olmaz cqnim adetin eger olursada hayirlisi buymus deyip önumuzde ki aya odaklanmsmiz lazimHadi ya haber et canım bize muhakkak:) ben adetimi bekliyorum canım valla oldum olacak öyle hissediyorum
Ben doktora gidicem canım ya daha çok stres ediyo beni oBu arada kizlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmiycam testi kullanirken bi sitres yadiyorum cizgiyi gorunce illa ilski olacakmis gibi krndime bi sitrese sokuyorum testte gore ilski yasayinca olma olasil8gi yuksek diye ayri bi umutla bekleyip hamile olmayim yine ayri bi sitres kisaca hepp sitres ysni bu ay rahat davranacagim gun aşıri ilski yasayacagim sade adet bittikten ve bi sonraki afet oluncaya kadar ara sra yapicam yani
Kesinlikle canim zaten her ay adet oluyosak her ay da yumurtluyotuz drmektir guñ aşıri yapuncada ilski bi sekild3 tutar yaniBen doktora gidicem canım ya daha çok stres ediyo beni o
Yok kız keşke öyle olsada değilmiş adet olmak yumurtlama olduğu anlamına gelmezmiş malesefKesinlikle canim zaten her ay adet oluyosak her ay da yumurtluyotuz drmektir guñ aşıri yapuncada ilski bi sekild3 tutar yani