:)))))))))Sürekli kendimi dinliyorum kızım bırak işini doktor ol madem diyobi an önce geçsin şu zaman ya
İnşallah canim :) bugün çok fazla akintim basladi sence neden olabilirIsallah canim guzel haberlerinizi bekliyorum dort gozle :))
Sence neden :) kız bu belirti amaİnşallah canim :) bugün çok fazla akintim basladi sence neden olabilir
Bilmiyorum ki kasiklarimda da sanci oluyo erkenmi adet olacam diye düşünmeye başladımSence neden :) kız bu belirti ama
Valla bende belirti yok hiç ne adet be başka bişeBilmiyorum ki kasiklarimda da sanci oluyo erkenmi adet olacam diye düşünmeye başladım
Hiç belli olmaz ki canim bi bakarsın ben adet olurum sen hamiş olursun :)Valla bende belirti yok hiç ne adet be başka bişeama inş sen hamişsindir cano
18 subat canim 5 gün var :) ve benim çok fazla akintim varKizlarrr bat ne zaman ve kaç gün kaldıi
benim de 20 şubatttttt :)))) allah yüzümüze bakar inşalaaaaaaaaaaaahKizlarrr bat ne zaman ve kaç gün kaldıi
İnşallah inşallah canımm benim
aminnnnn tatlımmmm ..... martta güzel haberini alırız senin de inş tatlım...Kizlar butün duam sizinle isallah gonulunuzden geceni verir guzel allahim :)))
Amin canim inşallah Sağol seninde tüm isteklerin dileklerin kabul olur inşallah :):)Kizlar butün duam sizinle isallah gonulunuzden geceni verir guzel allahim :)))
:)))Amin canim inşallah Sağol seninde tüm isteklerin dileklerin kabul olur inşallah :):)
Yok canım beklemedeyizz :)Kizlarrr gelisme olzn var mi :))
Senin bugundu demi tatlim adet gununYok canım beklemedeyizz :)
Ben test yaptım negatif canımm adetimi bekliyorumKizlarrr gelisme olzn var mi :))
Senin yumurtlama ne zamandi canimBen test yaptım negatif canımm adetimi bekliyorum
Aynen canim bugündü ama gec yumurtlama oldu ya bu ay bence adetimde geç olacakSenin bugundu demi tatlim adet gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?