Hayirlisi neyse o olsun canim ya allah ne derse o olurİnşallah rüyalarin çıkar tatlim
Canım adet oldun mu ?Hayirlisi neyse o olsun canim ya allah ne derse o olur
Hayir canim hala olmadim bekliyorum dört gözle ama gelen giden yokCanım adet oldun mu ?
Peki sancin filan varmi adet olacakmişsin gibi hissediyomusun canimHayir canim hala olmadim bekliyorum dört gözle ama gelen giden yok
2 gun daha bekliycem canim genelde 26 ve 28 gun arayla olurum standart hiç şaşmaz ve hiç gecmezdi bugun 28. Gun bi kac gun daha bekliyeyim de bakalim ne olucak sitresten gecikti desem hic sitreste yapmiyorum aslinda surekli adet oluyorum saniyorum bi kac gundur ama gidip bakinca hic bisey yok valla hic bisey anlamadim bu isten canim ya :)))Hayir canim hala olmadim bekliyorum dört gözle ama gelen giden yok
Arada kasik agrim var canim bide gogus agrim var ama adet zamanimda gogus agrim olmazdiPeki sancin filan varmi adet olacakmişsin gibi hissediyomusun canim
İnşallah hamilesindir canım yaa ovulasyon testin varsa yapsana ordan da anlıyolar koyu çıkarsa yumurtlama günü gibi hamile olabilirsin :))2 gun daha bekliycem canim genelde 26 ve 28 gun arayla olurum standart hiç şaşmaz ve hiç gecmezdi bugun 28. Gun bi kac gun daha bekliyeyim de bakalim ne olucak sitresten gecikti desem hic sitreste yapmiyorum aslinda surekli adet oluyorum saniyorum bi kac gundur ama gidip bakinca hic bisey yok valla hic bisey anlamadim bu isten canim ya :)))
Benimde adet olmadan önce göğüslerim agrir kişiden kisiye degisiyo gecen ay 10 gün önceden baslamisti göğüs agrim var simdi 1 hafta var bata agrimiyo :)Arada kasik agrim var canim bide gogus agrim var ama adet zamanimda gogus agrim olmazdi
A canim ya kalmadi hicİnşallah hamilesindir canım yaa ovulasyon testin varsa yapsana ordan da anlıyolar koyu çıkarsa yumurtlama günü gibi hamile olabilirsin :))
Auy isallah canim siz kalirsiniz bu ay gercekten cok isterim boyle guzel guzel bebekleriniz olsun isallah :))Benimde adet olmadan önce göğüslerim agrir kişiden kisiye degisiyo gecen ay 10 gün önceden baslamisti göğüs agrim var simdi 1 hafta var bata agrimiyo :)
Neyse o zaman canim inşallah adet olmazsinda pazartesi gebelik testi alıp yaparsin :)A canim ya kalmadi hic
Amin tatlim inşallah hepimizin olsun tatliş tatliş bebişlerAuy isallah canim siz kalirsiniz bu ay gercekten cok isterim boyle guzel guzel bebekleriniz olsun isallah :))
Ve canim benim hic umudum yok bu ay cunku gecen hafya test yaptirtirmistim 0 cikmiti sonuc canim yaAuy isallah canim siz kalirsiniz bu ay gercekten cok isterim boyle guzel guzel bebekleriniz olsun isallah :))
Canım benim belki geç döllenmedir adet gelmediyse umut herzaman var bence :)Ve canim benim hic umudum yok bu ay cunku gecen hafya test yaptirtirmistim 0 cikmiti sonuc canim ya
Amin cümlemizinAmin tatlim inşallah hepimizin olsun tatliş tatliş bebişler
Hayırlısı olsun canim belkide geç döllenmedirVe canim benim hic umudum yok bu ay cunku gecen hafya test yaptirtirmistim 0 cikmiti sonuc canim ya
Aklın yolu bir işteHayırlısı olsun canim belkide geç döllenmedir
Carsamba yada persembe test yaptiracam canim tanidik varda o gunlerde gel dedi daha garanti olsun dedi bu sefer özele gidicem canim en geç 2 saate cikiyo beklemek istemiyorumNeyse o zaman canim inşallah adet olmazsinda pazartesi gebelik testi alıp yaparsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?