- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Aynen canimm :):)Aklın yolu bir işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canimm :):)Aklın yolu bir işte![]()
Tamam canim inşallah pozitiftirCarsamba yada persembe test yaptiracam canim tanidik varda o gunlerde gel dedi daha garanti olsun dedi bu sefer özele gidicem canim en geç 2 saate cikiyo beklemek istemiyorum
Valla oyle bisey olursa esimin elini ayagini opucem demek ki cok iyi beslemisim diycem sperm 4 - 5gun canli kalabilmis derim vallaAklın yolu bir işte![]()
Tabi o gunlere kadar adet olmassam :))Tamam canim inşallah pozitiftir![]()
Oyy canım yaa güdürdün beniiValla oyle bisey olursa esimin elini ayagini opucem demek ki cok iyi beslemisim diycem sperm 4 - 5gun canli kalabilmis derim valla![]()
Olursanda üzülme fazla canim gelecek ay daha iyi çalışırsin :)Tabi o gunlere kadar adet olmassam :))
Oyle yapicam canim artik :)) kizlar bu arad misafirim geldi yazamassam kusura bakmayin annemgil geldi yatiliOlursanda üzülme fazla canim gelecek ay daha iyi çalışırsin :)
:))))))Oyy canım yaa güdürdün benii![]()
Tamam canim sen misafirinle ilgilen :)Oyle yapicam canim artik :)) kizlar bu arad misafirim geldi yazamassam kusura bakmayin annemgil geldi yatili
Bence yap canim iki gün ust uste zaten siliklesmeye baslamis saat 3 te yaptigin siliklesmeye basladinda catlama olacak tir en gec 2 gün icindeKızlar dün ilişkimiz olmuştu sizce bugünle yarın da olsn mu yumurtlama gerçekleşicek mi yarın
Ve sonra 2 gün üst uste yaptiktan sonra bi gun ara ver ve tekrar dene ilskiBence yap canim iki gün ust uste zaten siliklesmeye baslamis saat 3 te yaptigin siliklesmeye basladinda catlama olacak tir en gec 2 gün icinde
Hayırlısı olsun canım. Aynen öyle yap hatta o günlerde musafir kabul etme kız :)Kizlarr adet oldum biraz once ve s3vindim gercekten en azindan önume bakicam bu sefer gunu gününe yapicam isallah :)))) misafir gelsede hic umrumda bile olmuycak valla :)))
Hayırlısı buymuş baby :) bu ay güzel haberlerini alırız inşKizlarr adet oldum biraz once ve s3vindim gercekten en azindan önume bakicam bu sefer gunu gününe yapicam isallah :)))) misafir gelsede hic umrumda bile olmuycak valla :)))
Biz nasıl haberler verecez acaba bat yaklaştıkça korkuyorum valla :)Hayırlısı buymuş baby :) bu ay güzel haberlerini alırız inş
Sürekli kendimi dinliyorum kızım bırak işini doktor ol madem diyoBiz nasıl haberler verecez acaba bat yaklaştıkça korkuyorum valla :)
Aynen öylee :) bu ayda olmazsa doktora gidecem artık boşuna bekleyip niyezaman kaybedeyim kiSürekli kendimi dinliyorum kızım bırak işini doktor ol madem diyobi an önce geçsin şu zaman ya
Isallaj can8m ya bakalim bu ay allah neyi nasip etti :)) bana kayirlisi sun hakkimizdaHayırlısı buymuş baby :) bu ay güzel haberlerini alırız inş
Isallah canim guzel haberlerinizi bekliyorum dort gozle :))Biz nasıl haberler verecez acaba bat yaklaştıkça korkuyorum valla :)