- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Üzülme canin hayırlısı artikAldim canim malesef negatif 0.11 cikti neyse ilk denemem di kurtajtan sonra artik öbür aya(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canin hayırlısı artikAldim canim malesef negatif 0.11 cikti neyse ilk denemem di kurtajtan sonra artik öbür aya(((
Kizlarr testler ne durumdaÜzülme canin hayırlısı artik
Canim dün akşam yapmıştim biraz pembeydi istedigim siliklikte değildi birazdan yine yapacamKizlarr testler ne durumda
Tatlim bu geceyi kacirma :)) sizden guzel haberler bekliyorum bu ay sizden umutluyum ben :)))Eki Görüntüle 1950392 canim testi yaptim catlamis yumurtam :)
Canim bu arada sen testti ne kadar aliyodun fiyat olarak miratechTatlim bu geceyi kacirma :)) sizden guzel haberler bekliyorum bu ay sizden umutluyum ben :)))
Ve canim gunu gunüné yapmaya calisin ben tam yapamadim gelenden gidende yatili misafirlerden lutfen siz yapinda hamile kalin guzel guzel bebekleriniz isallahC
Canim bu arada sen testti ne kadar aliyodun fiyat olarak miratech
Kutunun üstünde 26 tl yaziyo canim 5 lisiC
Canim bu arada sen testti ne kadar aliyodun fiyat olarak miratech
Tamam tatlimKutunun üstünde 26 tl yaziyo canim 5 lisi
bekleyişteyiz canoooş sen napıonn :)Kizlaarr napiyosunuz ...:)) nasil durumlar
Bende bekliyorum ama adet olmayi :))))) hala gelen giden yokk :))bekleyişteyiz canoooş sen napıonn :)
Aynen bekliyoruz ovulasyon filan bitti artikBende bekliyorum ama adet olmayi :))))) hala gelen giden yokk :))
Bugündü canim demi bat gününBende bekliyorum ama adet olmayi :))))) hala gelen giden yokk :))
Isallah canim hamile haberini aliriz bu ay :)))Aynen bekliyoruz ovulasyon filan bitti artik![]()
Evet canim bugundu bekliyorum halaBugündü canim demi bat günün
Amin caniimmm amiinnn inşallah :):)Isallah canim hamile haberini aliriz bu ay :)))
İnşallah geç döllenme olmuştur sende hamilesindirEve
Evet canim bugundu bekliyorum hala
Valla tatlim gece ruyamda gordum yine tahlil verdim 3 baftalik hamilesin diyorlar bende olamaz daha yeni tahlil verdim diyorum boyle ruyalar gordum ma sanmiyorum adet olurum buyuk ihtimalle :))İnşallah geç döllenme olmuştur sende hamilesindir![]()
İnşallah rüyalarin çıkar tatlimValla tatlim gece ruyamda gordum yine tahlil verdim 3 baftalik hamilesin diyorlar bende olamaz daha yeni tahlil verdim diyorum boyle ruyalar gordum ma sanmiyorum adet olurum buyuk ihtimalle :))