OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Bide bişey soracam eğer yarinda test koyu çıkarsa ne olacak canım
Genelde cikmiyor canim ben ili cizgiyi gordukten bi daha test yapmamiştim daha doğrusu gerek duymadim akintim ve kasik agrim çizgiden bi gün sonrada cok yogun olduğu içinde anlamistim yumurtladigimi

Genelde cikmiyor canim ben ili cizgiyi gordukten bi daha test yapmamiştim daha doğrusu gerek duymadim akintim ve kasik agrim çizgiden bi gün sonrada cok yogun olduğu içinde anlamistim yumurtladigimi
Zaten cizgiyi gordüğun gece ve sonraki gece iliski yasiyodun bi gun ara verip tekrar iski yaşiyosun bu şekilde 5 gunu garantiye aliyosun

Yani çizgiyi gordün ya sen cizgiden sonraki 1,5 gün icerisinde yumurtlama olacaktir cizgiyi gordugun gece yapmanin amaci icinde sperm bulunmasi yumurtlamadan hemen önce yani amac bu canim

Zaten cizgiyi gordüğun gece ve sonraki gece iliski yasiyodun bi gun ara verip tekrar iski yaşiyosun bu şekilde 5 gunu garantiye aliyosun
Canim ama benim akintim kasik agrim dünden baslamisti dün test olmadigi icin yapamadim biliyosun belki yapsam dünde koyu cikardi dün ilişki oldu bugünde oldu yarinda olmasina gerek varmı

S
Canim ama benim akintim kasik agrim dünden baslamisti dün test olmadigi icin yapamadim biliyosun belki yapsam dünde koyu cikardi dün ilişki oldu bugünde oldu yarinda olmasina gerek varmı
SEn bilirsin canim dediğim gibi sperm vucutta 3 gun canli kalabiliyo bugun yaptiysan yarin yumurtlasan bile senin vucutta sperm var nasil olsa bi sıkıntı olmaz yani yarindan sonra tekrar bi ilski olur o ilskiden sonraki 3 gunu de bu sekilde garantiyevalmis olursun canim

Yarin ben bi daha test yapiyimda canim silik cikarsa catlamis demektir garanti olsun diye yarinda yaparim hemde icim rahat eder sonra iki gun yapmam

Yarin ben bi daha test yapiyimda canim silik cikarsa catlamis demektir garanti olsun diye yarinda yaparim hemde icim rahat eder sonra iki gun yapmam
Farketmez canim bu satten sonra herşekilde oluyor zaten onemli olan yumurtlayabiliyoruz en azindan

Evet canim oldu iliskiden de sıkıldım canimm yaa daha dogrusu hergun banyo yapmaktan
A

Aynen canim gercektfn iyi bi test ezcaci arkadasim onermisti banada . Bu ara ayip olzcakta naptiniz iliski oldumu bugün canim biraz utanarak soruyorum ama

Kızlaar ya bendede ilişki oldu yumoşu karşılayan bi kaç sperm olsun dimi ama
Benimki de koyuydu ama dimi

Evet canim verdim sabah saat 4 ü bekloyorum arayacaklar beni cikinca dua edin nolur ((cok heycanliyim ya ve hala kasik agrim da devam ediyo adetimede 3 gun kalmisti
Dualarim seninle canım benim inşallah pozitiftir bende heyecanlandim sonucu hemen yaz

Rengi acilmaya basladiysa yumurta catliyacak canim o zaman bu günudr degerlendir hadi canim gözun aydin :))))
Sağol tatlim aksama doğru bi daha yaparim belki dahada silikleşir bugunüde degerlendiriyimde başka yapmayacam 2 gun filan sanki bi görev gibi oluyo böyle :)

Sağol tatlim aksama doğru bi daha yaparim belki dahada silikleşir bugunüde degerlendiriyimde başka yapmayacam 2 gun filan sanki bi görev gibi oluyo böyle :)
AYnen canim yapmana gerek yarin yapmassin sonraki gün yaparsin oda yapmadan olurda nolur nolmaz belki gec dölleme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…