Canim bu arada sen ovulasyon testi kullaniyomusunYaaaa çok sevindim canım benim çooooook
Evet canım ilk kullanışım az önce yaptım sana özelden foto atıyorum şimdi 19.günCanim bu arada sen ovulasyon testi kullaniyomusun
Tamam canım bekliyorumEvet canım ilk kullanışım az önce yaptım sana özelden foto atıyorum şimdi 19.gün
Teşekkür ederim cevabın için:) bir bos bir dolu hep oldu:))) sadece 18 ve 19.gun olmadi bazi sebeplerden. Dun tekrar oldu yani o iki gunde bisey kacirmamisimdir umarım:)Canim herkesin hormon yapidi farkli olabiliyor akinti olayi iste ovulasyonun tamamini kapsar yani 1 hafta aşagi yukari o zaman anliyoruz ki doğurganlik dönemine girmişiz burda önemli olan akintinin en yogun olduğu gün ve kasik agrisi varsada yumurtlama olacagi anlamina geliyor ve iç çamaşirinda da sürekli islakmis gibi oluyosada bilebulisin yumutlama olacağini sen bu günlerde ılşkide bulunduysan bence bi şıkıntı yoktur canim
Eğer yumurtlama günün değilse bişey olmaz canim mesela benim bugün 18. Günüm ve yumurtlama günüm bugün ve yarin çok önemli sen biliyomusun yumurtlama gününüTeşekkür ederim cevabın için:) bir bos bir dolu hep oldu:))) sadece 18 ve 19.gun olmadi bazi sebeplerden. Dun tekrar oldu yani o iki gunde bisey kacirmamisimdir umarım:)
İşte o biraz karışık.. benim döngüm normalde duzenlidir en fazla uc gun gecikir. Ama gecen ay 43. gunde oldum dusunsene adete 3 gun kala yumurtlamisim demek:)) normalde takvim 17.gun yumurtlama diyor ama ben 13 14 ve 15 te cok agri cektim. Yani oldu mu yoksa yine gec mi olacak bilmiyorumEğer yumurtlama günün değilse bişey olmaz canim mesela benim bugün 18. Günüm ve yumurtlama günüm bugün ve yarin çok önemli sen biliyomusun yumurtlama gününü
Anladım canım akıntı ve kasik agrindan belli olur inşallah hamile kalirsinİşte o biraz karışık.. benim döngüm normalde duzenlidir en fazla uc gun gecikir. Ama gecen ay 43. gunde oldum dusunsene adete 3 gun kala yumurtlamisim demek:)) normalde takvim 17.gun yumurtlama diyor ama ben 13 14 ve 15 te cok agri cektim. Yani oldu mu yoksa yine gec mi olacak bilmiyorum
Miratech diye bi marka var canim bugün eşim ondan almış memnun kaldim ondan önce başka marka kullandim iyi değildi çizgiler akiyodu hemen. Ve miratech teste göre yumurtlama günüm bu markayi kullananlarin çoğu memnunkızlar bende ovulosyon testi alcam bir öneriniz varmı
laboquic duydun mu hiç byrda ondan cok bahsettilerMiratech diye bi marka var canim bugün eşim ondan almış memnun kaldim ondan önce başka marka kullandim iyi değildi çizgiler akiyodu hemen. Ve miratech teste göre yumurtlama günüm bu markayi kullananlarin çoğu memnun
Duydum ama kullanmadım onu canım ama onada iyi diyolarlaboquic duydun mu hiç byrda ondan cok bahsettiler
senin dediğinden nette bulamadım bu arad ilk bebek miDuydum ama kullanmadım onu canım ama onada iyi diyolar
Hamile degilim canim ben ovulasyon testiyle olmaya çalışıyorum olursa ilk bebegim olacak evet. Eczaneden aldı esim o markayi canim burdada tavsiye eden olmuştusenin dediğinden nette bulamadım bu arad ilk bebek mi
Bende obtesti kullanmistim canim bende memnundumMiratech diye bi marka var canim bugün eşim ondan almış memnun kaldim ondan önce başka marka kullandim iyi değildi çizgiler akiyodu hemen. Ve miratech teste göre yumurtlama günüm bu markayi kullananlarin çoğu memnun
Miratech diye bi marka var canim bugün eşim ondan almış memnun kaldim ondan önce başka marka kullandim iyi değildi çizgiler akiyodu hemen. Ve miratech teste göre yumurtlama günüm bu markayi kullananlarin çoğu memnun
Yok canim bisey olmaz zatean sperm kadin vucudunda en az 3 gun canli kalabiyor yumurtlama gunutam bilmiyosan gun aşiri ilişki iyi olur canim adet gunüne kadar çünkü adet olma gün olarak uzun o yuzdrn gec yumurtluyosundurTeşekkür ederim cevabın için:) bir bos bir dolu hep oldu:))) sadece 18 ve 19.gun olmadi bazi sebeplerden. Dun tekrar oldu yani o iki gunde bisey kacirmamisimdir umarım:)
Geçen gün sende bu markayi demistin miratech i bugün gelen o marka oydu hemende sonuç verdi diğer kullandigim marka hiç iyi degildiBende obtesti kullanmistim canim bende memnundum
Aynen canim gercektfn iyi bi test ezcaci arkadasim onermisti banada . Bu ara ayip olzcakta naptiniz iliski oldumu bugün canim biraz utanarak soruyorum amaGeçen gün sende bu markayi demistin miratech i bugün gelen o marka oydu hemende sonuç verdi diğer kullandigim marka hiç iyi degildi
Evet canim olduA
Aynen canim gercektfn iyi bi test ezcaci arkadasim onermisti banada . Bu ara ayip olzcakta naptiniz iliski oldumu bugün canim biraz utanarak soruyorum ama
Bide bişey soracam eğer yarinda test koyu çıkarsa ne olacak canımA
Aynen canim gercektfn iyi bi test ezcaci arkadasim onermisti banada . Bu ara ayip olzcakta naptiniz iliski oldumu bugün canim biraz utanarak soruyorum ama
Offf ya aynen bu isler bittikten sonra sanki üstunden bi yük kalkiyo ve sani beni azad etmisler gibime geliyo du suanda beklemedeyim iliskide yok rahatim allahtan neyse canim sende sabret ne kaldi şunun şurasi da bi kac gun daha :)))))Evet canim olduiliskiden de sıkıldım canimm yaa daha dogrusu hergun banyo yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?