Kizlar bu şekilde çizgiyi gordüğünüz günun gecesi yapmak cok garanti oluyor çuñkü saat olarak nezaman yumurtlama olacağini tam bilemediğimz için en azindan icerde sperm olmus olur ve yumurtlama oldugunda da hemen döllenme olur yani bu şekilde daha garantili en oyle yapmistim zaten sperm 3 gun canli kalabiliyorCanım bugün mü ilişki olacak silikleşince mi
Ayycanim ya anlayabiliyorum seni oluyo öyle şeyler bazen eger duzelme gibi bi durum olursa kaçirma derim benCanim ya dün geceyi degerlendirmistik bugün olmasa olurmu eşimle tartıştık az önce yani o işi yapamayiz galiba bu gece
Hadi ya kız bu dönem geçene kadar alttan alıp sonra burnundan getirseydin ben öyle yapıorum hele şu bi hafta geçsinBen netten baktim da bugün olmasa bile silikleşince kesin olmasi lazimmiş aslinda bugün de olsa iyi olurda dünyapmıştik ben yarin yapmayi düşünüyorum çünkü eşimle kavga ettik aksi gibi bugün
Istersen buğun alttan aliver canim herşey bebekler için nasil olsa bi ara benim başima da gelmisti o gun alattan alip sonra burnundan getirmistim çünkü bi ay boyunca emek veriyoruz hergün test yapiyoruz strese giriyoruz bu şekilde bozulmasini istememistim ama tabiki de yine de sen birsin canimAyycanim ya anlayabiliyorum seni oluyo öyle şeyler bazen eger duzelme gibi bi durum olursa kaçirma derim ben
Canım sana atiym özelden bi bak yapıcam birazdan yineKizlar bu şekilde çizgiyi gordüğünüz günun gecesi yapmak cok garanti oluyor çuñkü saat olarak nezaman yumurtlama olacağini tam bilemediğimz için en azindan icerde sperm olmus olur ve yumurtlama oldugunda da hemen döllenme olur yani bu şekilde daha garantili en oyle yapmistim zaten sperm 3 gun canli kalabiliyor
Aynı şeyleri yazmışız kızzzzz :)Istersen buğun alttan aliver canim herşey bebekler için nasil olsa bi ara benim başima da gelmisti o gun alattan alip sonra burnundan getirmistim çünkü bi ay boyunca emek veriyoruz hergün test yapiyoruz strese giriyoruz bu şekilde bozulmasini istememistim ama tabiki de yine de sen birsin canim
Tamam tatlimCanım sana atiym özelden bi bak yapıcam birazdan yine
Dört gözle bugünu bekliyodum canim aksilik işte napiyim bilmiyorum barışırsak oluryoksada yarina kalir çok canım sıkıldiAyycanim ya anlayabiliyorum seni oluyo öyle şeyler bazen eger duzelme gibi bi durum olursa kaçirma derim ben
Öyle yapacam canim mecbur bebiş icinIstersen buğun alttan aliver canim herşey bebekler için nasil olsa bi ara benim başima da gelmisti o gun alattan alip sonra burnundan getirmistim çünkü bi ay boyunca emek veriyoruz hergün test yapiyoruz strese giriyoruz bu şekilde bozulmasini istememistim ama tabiki de yine de sen birsin canim
Canim kendini hic strese sokma herşey oluruna gider zaman birak bakalim nolcak sen dedidigim gibi allttan aliver iki gun cunku canim bu tartisma eninde sonunda gecicek unutulacak ama senin bi ayin daha gidecek sil baştan yapacaksin bu konuda bencil oluver kendini düşün yani allttan aliver bugünDört gözle bugünu bekliyodum canim aksilik işte napiyim bilmiyorum barışırsak oluryoksada yarina kalir çok canım sıkıldi
Canim bu arada yaparsaniz gece ve bi gun sonraki gece yani üst üst 2 gun oluyo bu şekilde sonra dene bi gun ara verdikten sonra tekrar dene isi garantile ve kendini strese sokma canim biz değerli insanlariz once dedigim kendimizi dusunmek zorundayiz stres herseyi etkiliyoCanim kendini hic strese sokma herşey oluruna gider zaman birak bakalim nolcak sen dedidigim gibi allttan aliver iki gun cunku canim bu tartisma eninde sonunda gecicek unutulacak ama senin bi ayin daha gidecek sil baştan yapacaksin bu konuda bencil oluver kendini düşün yani allttan aliver bugün
Ben gitmeden eşim geldi yanima bende zaten allahtan ariyodum bariştik ovu testini gösterdim yani bu gece olacakCanim bu arada yaparsaniz gece ve bi gun sonraki gece yani üst üst 2 gun oluyo bu şekilde sonra dene bi gun ara verdikten sonra tekrar dene isi garantile ve kendini strese sokma canim biz değerli insanlariz once dedigim kendimizi dusunmek zorundayiz stres herseyi etkiliyo
Esim geldi yanima bende uzatmadim baristik yani :)Hadi ya kız bu dönem geçene kadar alttan alıp sonra burnundan getirseydin ben öyle yapıorum hele şu bi hafta geçsin
Canim herkesin hormon yapidi farkli olabiliyor akinti olayi iste ovulasyonun tamamini kapsar yani 1 hafta aşagi yukari o zaman anliyoruz ki doğurganlik dönemine girmişiz burda önemli olan akintinin en yogun olduğu gün ve kasik agrisi varsada yumurtlama olacagi anlamina geliyor ve iç çamaşirinda da sürekli islakmis gibi oluyosada bilebulisin yumutlama olacağini sen bu günlerde ılşkide bulunduysan bence bi şıkıntı yoktur canimKızlarrrr garip bi sorum varben test kullanmıyorum ama ayın 28inden beri uzayan akıntıyı görüyorum yani düşünün hala var. Ilk 4 gün ciddi kasık ağrısı çektim sonra ağrı gitti ama hala akıntı var. Hatta bugün sarı su gibi gelmişti. Anlamıyorum hala mı devam ediyor ovulasyon. Bu arada bugün 21.gunum. geçen ay 43. Gün geldi reglim acaba düzen mi bozuldu
Yaaaa çok sevindim canım benim çooooookBen gitmeden eşim geldi yanima bende zaten allahtan ariyodum bariştik ovu testini gösterdim yani bu gece olacak
Ayyyy canimmm cok sevindim valla gerçektrn allah gönlunüzden geçeni versin isaĺah :)))))Ben gitmeden eşim geldi yanima bende zaten allahtan ariyodum bariştik ovu testini gösterdim yani bu gece olacak
Sağol canimYaaaa çok sevindim canım benim çooooook
İnşallah tatlim amin :) :)Ayyyy canimmm cok sevindim valla gerçektrn allah gönlunüzden geçeni versin isaĺah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?