OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Canım bugün mü ilişki olacak silikleşince mi
Kizlar bu şekilde çizgiyi gordüğünüz günun gecesi yapmak cok garanti oluyor çuñkü saat olarak nezaman yumurtlama olacağini tam bilemediğimz için en azindan icerde sperm olmus olur ve yumurtlama oldugunda da hemen döllenme olur yani bu şekilde daha garantili en oyle yapmistim zaten sperm 3 gun canli kalabiliyor

Ben netten baktim da bugün olmasa bile silikleşince kesin olmasi lazimmiş aslinda bugün de olsa iyi olurda dünyapmıştik ben yarin yapmayi düşünüyorum çünkü eşimle kavga ettik aksi gibi bugün
Hadi ya kız bu dönem geçene kadar alttan alıp sonra burnundan getirseydin ben öyle yapıorum hele şu bi hafta geçsin

Ayycanim ya anlayabiliyorum seni oluyo öyle şeyler bazen eger duzelme gibi bi durum olursa kaçirma derim ben
Istersen buğun alttan aliver canim herşey bebekler için nasil olsa bi ara benim başima da gelmisti o gun alattan alip sonra burnundan getirmistim çünkü bi ay boyunca emek veriyoruz hergün test yapiyoruz strese giriyoruz bu şekilde bozulmasini istememistim ama tabiki de yine de sen birsin canim

Canım sana atiym özelden bi bak yapıcam birazdan yine

Aynı şeyleri yazmışız kızzzzz :)

Ayycanim ya anlayabiliyorum seni oluyo öyle şeyler bazen eger duzelme gibi bi durum olursa kaçirma derim ben
Dört gözle bugünu bekliyodum canim aksilik işte napiyim bilmiyorum barışırsak oluryoksada yarina kalir çok canım sıkıldi

Öyle yapacam canim mecbur bebiş icin

Dört gözle bugünu bekliyodum canim aksilik işte napiyim bilmiyorum barışırsak oluryoksada yarina kalir çok canım sıkıldi
Canim kendini hic strese sokma herşey oluruna gider zaman birak bakalim nolcak sen dedidigim gibi allttan aliver iki gun cunku canim bu tartisma eninde sonunda gecicek unutulacak ama senin bi ayin daha gidecek sil baştan yapacaksin bu konuda bencil oluver kendini düşün yani allttan aliver bugün

Canim bu arada yaparsaniz gece ve bi gun sonraki gece yani üst üst 2 gun oluyo bu şekilde sonra dene bi gun ara verdikten sonra tekrar dene isi garantile ve kendini strese sokma canim biz değerli insanlariz once dedigim kendimizi dusunmek zorundayiz stres herseyi etkiliyo

Kızlarrrr garip bi sorum var ben test kullanmıyorum ama ayın 28inden beri uzayan akıntıyı görüyorum yani düşünün hala var. Ilk 4 gün ciddi kasık ağrısı çektim sonra ağrı gitti ama hala akıntı var. Hatta bugün sarı su gibi gelmişti. Anlamıyorum hala mı devam ediyor ovulasyon. Bu arada bugün 21.gunum. geçen ay 43. Gün geldi reglim acaba düzen mi bozuldu

Ben gitmeden eşim geldi yanima bende zaten allahtan ariyodum bariştik ovu testini gösterdim yani bu gece olacak

Canim herkesin hormon yapidi farkli olabiliyor akinti olayi iste ovulasyonun tamamini kapsar yani 1 hafta aşagi yukari o zaman anliyoruz ki doğurganlik dönemine girmişiz burda önemli olan akintinin en yogun olduğu gün ve kasik agrisi varsada yumurtlama olacagi anlamina geliyor ve iç çamaşirinda da sürekli islakmis gibi oluyosada bilebulisin yumutlama olacağini sen bu günlerde ılşkide bulunduysan bence bi şıkıntı yoktur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…