Ilk sirada ben varim herhalde ögrenme acidindan sonra siryal sizleride bekliyorum acaba hamilemiyim konusmalariniAyyyy isallah isallah bezen ovu testi yaparken ikinci çizgi silikte cuksa sevinirdim sanki hamilelik testi yaptimişım da iki cizgiyi gormüşüm gibi
Aynen bendede öyle oluyo orda bile ikinci cizgiyi görmek güzel hamilelik testinde gördüğumüzü düşünemiyorum bile mutluluktan uçariz :):)Ayyyy isallah isallah bezen ovu testi yaparken ikinci çizgi silikte cuksa sevinirdim sanki hamilelik testi yaptimişım da iki cizgiyi gormüşüm gibi
Senin bat ne zaman di canimIlk sirada ben varim herhalde ögrenme acidindan sonra siryal sizleride bekliyorum acaba hamilemiyim konusmalarini
10 şubat canimSenin bat ne zaman di canim
27 gün arayla oluyorum cunku10 şubat canim
Ayy canimm batina cok az kalmış inşallah hamilesindir. Canin bide bugün akintim cok ve hafif sağ kasigim agriyo keşke şuan ovu testim olsaydi27 gün arayla oluyorum cunku
.kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumbenim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
Canım neden soğan kürü kullandın pko mu vardı.
Bende soğan kürü ve ovulasyon testi ile hamile kaldım canım suan kızım kucağımda :)
Canim bende kullandim şuan bende beklemedeyim bişey olursa haberkeşiriz.
Bende soğan kürü ve ovulasyon testi ile hamile kaldım canım suan kızım kucağımda :)
Sen degerlendir tatlim bencr bugünu kacirma test grlincede testlere devam edersin sanki yumurtlama olackmis gibi belirtiler benimdr oyleydi çunküAyy canimm batina cok az kalmış inşallah hamilesindir. Canin bide bugün akintim cok ve hafif sağ kasigim agriyo keşke şuan ovu testim olsaydi
Canim elinde kullanmis olduğun test var mi istersen onu tekrar bi dene yine belli olur en azindan denemis olursun bi yerde okumuştumSen degerlendir tatlim bencr bugünu kacirma test grlincede testlere devam edersin sanki yumurtlama olackmis gibi belirtiler benimdr oyleydi çunkü
Kacirirmiyim hic değerlendirecemSen degerlendir tatlim bencr bugünu kacirma test grlincede testlere devam edersin sanki yumurtlama olackmis gibi belirtiler benimdr oyleydi çunkü
Öyle oluyomuymuş canim testlerin hepsi duruyo karsilastirma yapmak icin atmamistimCanim elinde kullanmis olduğun test var mi istersen onu tekrar bi dene yine belli olur en azindan denemis olursun bi yerde okumuştum
Yaptim canim olmadıCanim elinde kullanmis olduğun test var mi istersen onu tekrar bi dene yine belli olur en azindan denemis olursun bi yerde okumuştum
Canim bende kullandim şuan bende beklemedeyim bişey olursa haberkeşiriz
Canım neden soğan kürü kullandın pko mu vardı
Valla onu bilmiyorum canim senin bat ne zamandiKacirirmiyim hic değerlendirecemBide canim sag bacagimda çok agriyo yumurtlamayla ilgisi varmidir acaba
Bende bi yerde okumuştum canim kadinin biri denemis ama ne kadar dogru onu bilmiyorumYaptim canim olmadı
17 şubat canımValla onu bilmiyorum canim senin bat ne zamandi
17 şubat canım[/QUO
Valla onu bilmiyorum canim senin bat ne zamandi18 şubat canim aslinda 30. Gün olursam geçen 29. Gün olmuştum bir iki gün degisiyo bazi aylar17 şubat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?