OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Ayyyy isallah isallah bezen ovu testi yaparken ikinci çizgi silikte cuksa sevinirdim sanki hamilelik testi yaptimişım da iki cizgiyi gormüşüm gibi
Ilk sirada ben varim herhalde ögrenme acidindan sonra siryal sizleride bekliyorum acaba hamilemiyim konusmalarini

Ayyyy isallah isallah bezen ovu testi yaparken ikinci çizgi silikte cuksa sevinirdim sanki hamilelik testi yaptimişım da iki cizgiyi gormüşüm gibi
Aynen bendede öyle oluyo orda bile ikinci cizgiyi görmek güzel hamilelik testinde gördüğumüzü düşünemiyorum bile mutluluktan uçariz :):)

.
Bende soğan kürü ve ovulasyon testi ile hamile kaldım canım suan kızım kucağımda :)

Ayy canimm batina cok az kalmış inşallah hamilesindir. Canin bide bugün akintim cok ve hafif sağ kasigim agriyo keşke şuan ovu testim olsaydi
Sen degerlendir tatlim bencr bugünu kacirma test grlincede testlere devam edersin sanki yumurtlama olackmis gibi belirtiler benimdr oyleydi çunkü

Sen degerlendir tatlim bencr bugünu kacirma test grlincede testlere devam edersin sanki yumurtlama olackmis gibi belirtiler benimdr oyleydi çunkü
Canim elinde kullanmis olduğun test var mi istersen onu tekrar bi dene yine belli olur en azindan denemis olursun bi yerde okumuştum

Kacirirmiyim hic değerlendirecem Bide canim sag bacagimda çok agriyo yumurtlamayla ilgisi varmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…