Canim burda sabah yapıp ayni gün içinde 3te veriyolar genelde öyle oluyoKizlar bisey sorucam saglik ocaklarinda hamilelik testi yaptirinca ogün icinde çıkiyo mu normal tahlil verince bi gün sonra cikiyo normalde ama sadece hamilelik testi testi yaptirinca hemen cikar mi ki çünkü hemen ogrenemem lazim çok fena baş ağrim var mr a giricen beyinden de o yuzden hemen ogfenmek istiyorum
Genel tahlil mi yoksa sadece hamilelik testinimi oyle erken veriyorlar ben bi once ki hanileligimde geneltahlille burlimte hamilelik sonuclarini da istemistim tahlilden bi gun sonra cikti sonuclarCanim burda sabah yapıp ayni gün içinde 3te veriyolar genelde öyle oluyo
Hamilelik testini öyleveriyolar canım orda nasıl bilmiyorum ya da acilde yaptir bas agrinda varmış hamile olabilirim de test yaparlarGenel tahlil mi yoksa sadece hamilelik testinimi oyle erken veriyorlar ben bi once ki hanileligimde geneltahlille burlimte hamilelik sonuclarini da istemistim tahlilden bi gun sonra cikti sonuclar
Saglik ocağina gidicem canim hastane cok uzak geliyo sağlik ocagi 5 dakika surüyo yürüyerek o yuzden saglik ocaklarinda erken veriyorlar mi diye merak ettimHamilelik testini öyleveriyolar canım orda nasıl bilmiyorum ya da acilde yaptir bas agrinda varmış hamile olabilirim de test yaparlar
Yarin git o zaman canim inşallah hamilesindir bu arada geçmiş olsun bas ağrısı da zor bende migren var benimde cok agrir başımSaglik ocağina gidicem canim hastane cok uzak geliyo sağlik ocagi 5 dakika surüyo yürüyerek o yuzden saglik ocaklarinda erken veriyorlar mi diye merak ettim
Sagol canim hamile olayim da bebek icin katlanirim baş agrisina sendede varmis canim allah sabir versin gercekten zor dur baş agrisiYarin git o zaman canim inşallah hamilesindir bu arada geçmiş olsun bas ağrısı da zor bende migren var benimde cok agrir başım
Belirtin varmi canim daha erken ama hani kasikta kramp batma gibiSagol canim hamile olayim da bebek icin katlanirim baş agrisina sendede varmis canim allah sabir versin gercekten zor dur baş agrisi
Var canim gogsümde agri kasiklarda da var bide belimde bazende ayaklarimda ama tam belli değil iste hamile olup olmadiğim yarjn testi yaptirayim da bakalim ne cikacakBelirtin varmi canim daha erken ama hani kasikta kramp batma gibi
Ayy canim çok heyecanli ya inşallah pozitiftir inan çok sevinirim :)Var canim gogsümde agri kasiklarda da var bide belimde bazende ayaklarimda ama tam belli değil iste hamile olup olmadiğim yarjn testi yaptirayim da bakalim ne cikacak
Isallahh canim hayirlisi neyse o olsun artik cunku hersey allahtan ve isallah sizede gonlunuzden geceni en kisa zamanda versin allah bu cok isterim gercektdnAyy canim çok heyecanli ya inşallah pozitiftir inan çok sevinirim :)
Amin canim ama sanki bu ayda hamile kalamayacam öyle bi his varIsallahh canim hayirlisi neyse o olsun artik cunku hersey allahtan ve isallah sizede gonlunuzden geceni en kisa zamanda versin allah bu cok isterim gercektdn
Canımmm kaçıncı günündesin benim de ovülasyon günüm yarın birlikte beklicez galiba batıEki Görüntüle 1949499 canim bugün ki ovu testim bu defa koyu çıktı c çizgisinden daha koyu hatta
18. Günümdeyim canim dünden beri akintim ve kasik agrim var dünyapamamistim testim yoktu bugün yaptim böyleCanımmm kaçıncı günündesin benim de ovülasyon günüm yarın birlikte beklicez galiba batı
Canım bugün mü ilişki olacak silikleşince mi18. Günümdeyim canim dünden beri akintim ve kasik agrim var dünyapamamistim testim yoktu bugün yaptim böyle
Cok iyi can8m bu geceyi ve yarin geceyi kaçirma canim yani 1,5 gün içinde yumurtlayzcağini gösteriyor bu günleri kesinlikle deneEki Görüntüle 1949499 canim bugün ki ovu testim bu defa koyu çıktı c çizgisinden daha koyu hatta
Canim ya dün geceyi degerlendirmistik bugün olmasa olurmu eşimle tartıştık az önce yani o işi yapamayiz galiba bu geceCok iyi can8m bu geceyi ve yarin geceyi kaçirma canim yani 1,5 gün içinde yumurtlayzcağini gösteriyor bu günleri kesinlikle dene
Ben netten baktim da bugün olmasa bile silikleşince kesin olmasi lazimmiş aslinda bugün de olsa iyi olurda dünyapmıştik ben yarin yapmayi düşünüyorum çünkü eşimle kavga ettik aksi gibi bugünCanım bugün mü ilişki olacak silikleşince mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?