Canim gec döllenmis olabilir ve herkesin hcg farkli salgilaniyor sende gec dollenme olduysa hcg de gec salgilanir bence biraz daha bekle yada kan tahlili yaptiryazıları okudukca kafam çok karışmaya başladı kızlargündüz test yaptım testim negatif çıktı bugun 4 gün geciktim bırakın gecikmeyi ben her ay erkenden regl olurdum mutlak üç gün evvelden leke olurdu hemen kan gelmesede yani regl günümün başlama gününde göğüslerim ağrıdı yüzümde sivilceler çıktı üşüdüm vs öyle geçti gitti şimdi hiçbir şey hissetmiyorum bir şeyde yok yani:s e test olumsuz çıkıncada mutsuz oldum birazda sonuçta dört gün geçince çıkardı herhalde daha kaç gün geçecek ki ?
Canim gec döllenmis olabilir ve herkesin hcg farkli salgilaniyor sende gec dollenme olduysa hcg de gec salgilanir bence biraz daha bekle yada kan tahlili yaptir
Kaçıncı günün canım benim 17.günEki Görüntüle 1948838 bugün ki testim canimm
16. Gün canim dünki test biraz daha koyuydu bugün daha koyu olur sandim ama olmadiKaçıncı günün canım benim 17.gün
Kaç günde adet olursun canım ben 30 günde bir olurdum şaşmazdı önceki ay 21. Gün çatladı bu ay daha erken olacak gibi değişiyor lh dalgalanma yapabiliyor benim 12. Gün baya belirgin olup sonra silikleşip tekrar ovülasyon zamanı koyulaşır mesela16. Gün canim dünki test biraz daha koyuydu bugün daha koyu olur sandim ama olmadi
Genelde bende 30 günde bir oluyorum bir gün erken ya da geç olabiliyo bazen belki bu ay geç yumurtlama olacak bilmiyorum ki canimKaç günde adet olursun canım ben 30 günde bir olurdum şaşmazdı önceki ay 21. Gün çatladı bu ay daha erken olacak gibi değişiyor lh dalgalanma yapabiliyor benim 12. Gün baya belirgin olup sonra silikleşip tekrar ovülasyon zamanı koyulaşır mesela
En iyisi canim doktor ve kan tahlilisağ ol canım cevabın için ben de araştırıp durdum böyle bir gecikme hiç başıma gelmemişti çünkü kendimide ümitlendirmek istemem ama kafam karıştı bir hayli , bir hafta bekleme kararı aldım bir hafta olmazsa bakalım neyimiz var doktora gideceğim sağlığımız yerinde olsunda ...
Canim tesste biraz bulanik cikmis nasil yapoyosun testi belki onunla alakali olabilir cunku gittikce koyulasmasi lazim yada bi ay gec tumurtlayacaksin benim tahminim 19. gun falanEki Görüntüle 1948838 bugün ki testim canimm
Testin cizgisi cabuk dagiliyo canim ya kutunun üstünde yazilana göre yapiyorumCanim tesste biraz bulanik cikmis nasil yapoyosun testi belki onunla alakali olabilir cunku gittikce koyulasmasi lazim yada bi ay gec tumurtlayacaksin benim tahminim 19. gun falan
Bende koyulaşır diye bekliyodum bide testimde bitti eşim eczaciya sormuş pazartesi gelir demiş yarin yapamayacam pazartesi 18. Günü oluyo onda yaparimTestin cizgisi cabuk dagiliyo canim ya kutunun üstünde yazilana göre yapiyorum
Isters3n başka bi test al bide onu dene canim baska eczanelerde vardir ben miratech diye bişey kullanmistim her eczanede bulabilmistimBende koyulaşır diye bekliyodum bide testimde bitti eşim eczaciya sormuş pazartesi gelir demiş yarin yapamayacam pazartesi 18. Günü oluyo onda yaparim
Bu arada canim sen eşinle yine de temasta bulun kullanmadiğin zaman belki yumurtlayabilirsin ne olur nolmazIsters3n başka bi test al bide onu dene canim baska eczanelerde vardir ben miratech diye bişey kullanmistim her eczanede bulabilmistim
Bende bu testten hiç hoşlanmadim hatta biri bozuk cikti eşimbu defa farklı bi marka gelecek dedi. Bide canım burda sormadigimiz eczane kalmadi büyük şehir değil ilçe hatta çoğu ovulasyon testini bile bilmiyo gebelik testi verenler bile oldu ovulasyon testi deyince :)Isters3n başka bi test al bide onu dene canim baska eczanelerde vardir ben miratech diye bişey kullanmistim her eczanede bulabilmistim
Bulunuyoruz canim bitek bugün yapmadik canim sıkıldı çünkü yarini değerlendiririm artıkBu arada canim sen eşinle yine de temasta bulun kullanmadiğin zaman belki yumurtlayabilirsin ne olur nolmaz
Hadi yaBende bu testten hiç hoşlanmadim hatta biri bozuk cikti eşimbu defa farklı bi marka gelecek dedi. Bide canım burda sormadigimiz eczane kalmadi büyük şehir değil ilçe hatta çoğu ovulasyon testini bile bilmiyo gebelik testi verenler bile oldu ovulasyon testi deyince :)
Öyle yapacam canim biktim bu yumurtlama günü takip etmekten bi hamile kalsakta rahatlasak yaaHadi yahamilelik testi iyimiş tek çaren sen yarin akşam eşinle değerlendir
Aynen ya tek isteyim bu artik ilişki bile yaşamak istemiyorum bazen becbur hissedip geriliyorum ama hersey saglikli bi sekilde bebeklerimiz olsun kucağimiza alalim diyeÖyle yapacam canim biktim bu yumurtlama günü takip etmekten bi hamile kalsakta rahatlasak yaa
Evet canım ya aynen. İnsallah şu ovulasyon testleri yerine çift cizgi gebelik testi atariz burayaAynen ya tek isteyim bu artik ilişki bile yaşamak istemiyorum bazen becbur hissedip geriliyorum ama hersey saglikli bi sekilde bebeklerimiz olsun kucağimiza alalim diye
Ayyyy isallah isallah bezen ovu testi yaparken ikinci çizgi silikte cuksa sevinirdim sanki hamilelik testi yaptimişım da iki cizgiyi gormüşüm gibiEvet canım ya aynen. İnsallah şu ovulasyon testleri yerine çift cizgi gebelik testi atariz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?