- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
-
Hadi bakalım hayrlı olsun tutsun insallah sen yinede kasıklarında ağrı hissettiğinde ovu testini dene belki bi kere daha yumurtlarsınDün yaptım ama bugün yapmadım artık canım iyice silindi çünkü dün o yüzden bugün yapmadım
Tamam canım sağol zaten çok geç yumurtlama oldu geçen ay rahim filmi çekildim 35 günde oldum ilk defa bu kadar gecikti normalde yumurtlama olduğu gün 5 gün sonra regl olucaktım eski düzenime göre ama yine olursam geç olucam galiba geç yumurtlama olduğuna göre ama inşallah olmamda kavuşurum inşallahHadi bakalım hayrlı olsun tutsun insallah sen yinede kasıklarında ağrı hissettiğinde ovu testini dene belki bi kere daha yumurtlarsın
Tabi canım yardımcı olur herkesMerhaba bende pcos hastasıyım ilk defa ovu testi kullanıyorum fotoğrafını atsam yaedımcı olurmusunuz?
Teşekkür ederim attım fotoğrafıTabi canım yardımcı olur herkes
Canım bu ovulasyon testini hergün yapsan kacırmamıs olursunEki Görüntüle 2629474 yukarıdan aşağa doğru 14, 25, 16, ve bugün yani 17.gün adetin teşekkürler
henüz pik olmamış devam et canım yine atarsın bide akıntılarına dikkat et çok su gibi bir akıntı geliyor yumurtlama günüEki Görüntüle 2629474 yukarıdan aşağa doğru 14, 25, 16, ve bugün yani 17.gün adetin teşekkürler
Catlamısmı bu kesinnhenüz pik olmamış devam et canım yine atarsın bide akıntılarına dikkat et çok su gibi bir akıntı geliyor yumurtlama günü
Evet canım yumurtlama çatlama ve ondan sonraki günü bu 3 günü değerlendir inşallah tutar canımCatlamısmı bu kesinn
Insallah canım ya dort gun surdu yumurtlamam bugun anca catladı bu asamada tek dun degerlendırmedım bugun degerlendırdım yarınfa degerlendırcem bakalım :)Evet canım yumurtlama çatlama ve ondan sonraki günü bu 3 günü değerlendir inşallah tutar canım
Hayırlısı olsun canım hakkındaInsallah canım ya dort gun surdu yumurtlamam bugun anca catladı bu asamada tek dun degerlendırmedım bugun degerlendırdım yarınfa degerlendırcem bakalım :)
Hepımızın hakkında mubarek ramazan ayında :)Hayırlısı olsun canım hakkında
Siz hangisini kullanıyorsunuz merak ettim?Bu testi kullanmadim hic siz yinede degerlendirin ama benim testlerim hep o sekilde cikiyor akintiniz nasi peki yumrtlama olmus gibimu
Canım çok sevindim Allah sana bağışlasın inşallahKızlar bu konuyu 1 martta açmışım ve ben burada bilmeden hamileymişim belkide ben yavrumu kucagıma aldım yaklasık 10 gün önce doğumda herkese öyle dua ettim ki rabbim herkese bu duyguyu tattırsın
Bir gebenin gunlugunden almistim instngramdanSiz hangisini kullanıyorsunuz merak ettim?
İns canım pes etme istediğin kadarda stres yap bn cok stres yapmstım yinede tuttuCanım çok sevindim Allah sana bağışlasın inşallahBende burdaki bilgilere göre ovulasyon testi denemeye çalışıyorum umarıö bu ay olur
İns canım pes etme istediğin kadarda stres yap bn cok stres yapmstım yinede tuttu
Çok teşekkür ederim cuma ve ctesi günleri ovulasyonda pik gördüm , bugünde yumurtam çatlamıştı silikleşmişti 3günüde değerlendirdik , ama dün geceden beri aşırı kasık ağrım var nerdeyse ayağa kalkarken zorlanıyorumİns canım pes etme istediğin kadarda stres yap bn cok stres yapmstım yinede tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?