Dün yaptım ama bugün yapmadım artık canım iyice silindi çünkü dün o yüzden bugün yapmadım
Hadi bakalım hayrlı olsun tutsun insallah sen yinede kasıklarında ağrı hissettiğinde ovu testini dene belki bi kere daha yumurtlarsın

Hadi bakalım hayrlı olsun tutsun insallah sen yinede kasıklarında ağrı hissettiğinde ovu testini dene belki bi kere daha yumurtlarsın
Tamam canım sağol zaten çok geç yumurtlama oldu geçen ay rahim filmi çekildim 35 günde oldum ilk defa bu kadar gecikti normalde yumurtlama olduğu gün 5 gün sonra regl olucaktım eski düzenime göre ama yine olursam geç olucam galiba geç yumurtlama olduğuna göre ama inşallah olmamda kavuşurum inşallah

Merhaba bende pcos hastasıyım ilk defa ovu testi kullanıyorum fotoğrafını atsam yaedımcı olurmusunuz?

yukarıdan aşağa doğru 14, 25, 16, ve bugün yani 17.gün adetin teşekkürler

Evet canım yumurtlama çatlama ve ondan sonraki günü bu 3 günü değerlendir inşallah tutar canım
Insallah canım ya dort gun surdu yumurtlamam bugun anca catladı bu asamada tek dun degerlendırmedım bugun degerlendırdım yarınfa degerlendırcem bakalım :)

Kızlar bu konuyu 1 martta açmışım ve ben burada bilmeden hamileymişim belkide ben yavrumu kucagıma aldım yaklasık 10 gün önce doğumda herkese öyle dua ettim ki rabbim herkese bu duyguyu tattırsın

Kızlar bu konuyu 1 martta açmışım ve ben burada bilmeden hamileymişim belkide ben yavrumu kucagıma aldım yaklasık 10 gün önce doğumda herkese öyle dua ettim ki rabbim herkese bu duyguyu tattırsın
Canım çok sevindim Allah sana bağışlasın inşallah Bende burdaki bilgilere göre ovulasyon testi denemeye çalışıyorum umarıö bu ay olur

İns canım pes etme istediğin kadarda stres yap bn cok stres yapmstım yinede tuttu
Çok teşekkür ederim cuma ve ctesi günleri ovulasyonda pik gördüm , bugünde yumurtam çatlamıştı silikleşmişti 3günüde değerlendirdik , ama dün geceden beri aşırı kasık ağrım var nerdeyse ayağa kalkarken zorlanıyorum İlk defa böyle bir durum yaşıyorum normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…