- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
[/QUOTE]29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24
Canım resmi göremedim bir daha yükler msiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24
Valla benimde hep böyle biraz daha koyu oldugunuda gördüm ama cok koyu görmedim kendimde seninde yumurta oluşmaya baslamış sanırım ama daha pik olmamıs bildiğim kadarıyla birazdan bilen arkadaslar bilgilendirir zatenSizce bu ovulasyon mu bende labaquick kullanıyorum adetin 23 günü
Sorma 9. Günden beridir yapıyorum ilk defa bu kadar net kırmızı oldu diğerleri hep açıktı bu net ilk heyecan yaptımValla benimde hep böyle biraz daha koyu oldugunuda gördüm ama cok koyu görmedim kendimde seninde yumurta oluşmaya baslamış sanırım ama daha pik olmamıs bildiğim kadarıyla birazdan bilen arkadaslar bilgilendirir zaten
Önümüzdeki günlerde daha çok koyulasır büyük ihtimal bende 9 şubatta basladım 24 şubatta 2. Çizgi cıktı diyebilirimSorma 9. Günden beridir yapıyorum ilk defa bu kadar net kırmızı oldu diğerleri hep açıktı bu net ilk heyecan yaptım
Evet insallah kısa zamanda alırız kaç aydır deniyordunBenim adetim 12 şubattı ayın 24 ü Ve 25 i yumurtlama günümdü umarım bu ay mutlu haberler alırız adet gününü dört gözle bekliyorum haber edelim birbirimize canım
1 gün öncesini o günü ve sonraki günü 3 günü ama benim tam 16dı t si patlamıstı benim o zaman yapıştı ben eminim yaniYenianne59 canım sana birşey sorucam sen yumurtlamayı ovulasyon testi ile yakalamıştın yanlış hatırlamıyorsam hangi günleri değerlendirdin acaba yardımcı olabilirmisin bana
Yani mart 15 16 17 Simgecik61 gün öncesini o günü ve sonraki günü 3 günü ama benim tam 16dı t si patlamıstı benim o zaman yapıştı ben eminim yani
15 16 2 günde mi pik görmüştün canımYani mart 15 16 17 Simgecik6
Hayr sadece 16 martta pik gördüm dur resimlerini bulıyım hepsi burada mesela şubatta yumurtlamam olmamıs bile benim demek bazı aylar hiç yumurtlama olmayabiliyor15 16 2 günde mi pik görmüştün canım
Benimde ayın 3 ünde yumurtlamayı gördüm canım ayın 2 - 3 değerlendirdim 4 ünde silikleşti pik ama o gün değerlendiremedim 5 inde değerlendirdim inşallah yeterli olmuşturHayr sadece 16 martta pik gördüm dur resimlerini bulıyım hepsi burada mesela şubatta yumurtlamam olmamıs bile benim demek bazı aylar hiç yumurtlama olmayabiliyor
Olmustur canım pik oldugu resmin var mıBenimde ayın 3 ünde yumurtlamayı gördüm canım ayın 2 - 3 değerlendirdim 4 ünde silikleşti pik ama o gün değerlendiremedim 5 inde değerlendirdim inşallah yeterli olmuştur
Olmustur canım pik oldugu resmin var mı
Peki bıraktın mı test yapmayı yoksa adetine kadar yapcakmısınbu canım 23. Gün oldu
Dün yaptım ama bugün yapmadım artık canım iyice silindi çünkü dün o yüzden bugün yapmadımPeki bıraktın mı test yapmayı yoksa adetine kadar yapcakmısın