- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- 73
- Konu Sahibi Yenianne59
-
Bu testi kullanmadim hic siz yinede degerlendirin ama benim testlerim hep o sekilde cikiyor akintiniz nasi peki yumrtlama olmus gibimuBenim mesela 29
Daha bu ay teste yeni basladım yumurtlamam icin doktora gittiğimde herseyin normal stres yapma dedi dün ve bugünkü testim
Akintiniz var miTamam öyle yapacağım test çok var ben yinede bu aksam yapıyım bi tane daha ne olur ne olmaz
Akıntım genelde hep oluyor anlayamıyorumBu testi kullanmadim hic siz yinede degerlendirin ama benim testlerim hep o sekilde cikiyor akintiniz nasi peki yumrtlama olmus gibimu
Hep olduğu icin anlayamıyorum zaten adetim hep ağrılı geçerdi adetim yaklasınca midem bulanır gögslerim şişer ve halsiz olurdum o yüzden hiç bişey anlayamam hamile kalırsamAkintiniz var mi
Evet çok belirgin ama benim kullandığım testt markasının c cizgisinden daha koyu olmadığını söylüyorlar acaba sizinkinin markasını öğrenebilir miyim
Canim yumurtlama akintisi biraz farkli olur gunluk akintidan. Yumumurtlamadan birkac gun once biraz artar. Yumurtlama gunu daha fazlalasir ve renksiz cok yapiskandir. Ordan ayirt edebilirsiniz.Hep olduğu icin anlayamıyorum zaten adetim hep ağrılı geçerdi adetim yaklasınca midem bulanır gögslerim şişer ve halsiz olurdum o yüzden hiç bişey anlayamam hamile kalırsam
Aminn çok teşekkür ederimCanim yumurtlama akintisi biraz farkli olur gunluk akintidan. Yumumurtlamadan birkac gun once biraz artar. Yumurtlama gunu daha fazlalasir ve renksiz cok yapiskandir. Ordan ayirt edebilirsiniz.
InsAllah en kisa surede Rabbim gonlunuze gore nasip etsin insAllah
Rica ederimAminn çok teşekkür ederim
Vavv çok belirgin bende okumustum öyle demek yanlış bilgiymiş teşekkür ederim cokBak canim ornek bi test birakayimEki Görüntüle 2598706
29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24Adet döngün 38 39 yazmissin buna gore normalde 24. 25. 26. 27. Bu günler arasinda yumurtlama olmasi gerekiyo adetin ilk gununu 1 diye sayarsan bugun kacinci gunde oluyosun?
Yumrtlamada boyle uzuyo ve daha kati oluyoAkıntım genelde hep oluyor anlayamıyorum
Sen 25 26 27 28 bu gunleri degerlendirdiysen fazla takilma bazi testler helede labouqik lhyi algilayamaya biliyo malesef ayrica canim cubuk testlerden kullanmani tavsiye ederim onlar daha iyi bu laboquick ne gebelik testleri ne ovulasoyn kesinlikle tavsiye etmiyorum29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24
Evet o tarihleri değerlendirdik bende memnun kalmadım diyebilirim çubuk test alacağım teşekkürlerSen 25 26 27 28 bu gunleri degerlendirdiysen fazla takilma bazi testler helede labouqik lhyi algilayamaya biliyo malesef ayrica canim cubuk testlerden kullanmani tavsiye ederim onlar daha iyi bu laboquick ne gebelik testleri ne ovulasoyn kesinlikle tavsiye etmiyorum
Canım adetin 1 şubat mıydı benim öyleydi ins bu ay mutlu oluruz ya bende çok stres ve heycanlymİnan aynıyız senle bende 24 şubatta test koyuydu o gün ve sonraki günü degerlendirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?