- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
-
Hala yumurtlama olmamış sıvıya dikkat ederek teste devam edinArkadaşlar merhaba ovulasyon testiyle ilgili bir sürü konu açılmış ama kafama takılan birşeyler var size sormak istedim 1 şubatta adet oldum ve 9 şubatta ovu. Testine başladım 16sına kadar silikti sonra belirmeye başladı ve günlerdir çift çizgi çıkıyor evet günleri değerlendirdim ama neden hala çift çizgi devam ediyor adet döngüm 38 39 gün yardım eder misinizve eklemek istiyorum t cizgisi c çizgisi kadar yoğun koyu olmadı.
Sadece bugün biraz silikleşti gibime geldi dünküyle bugünkünün resmini atıyorum 1 mart yazan bugünlü sıvı hic almıyorum diyebilirim zaten su içememe sıkıntım bi kaç kişide bu testlerin t cizgisinin cok koyu olmadığını duymustum doğrumu acaba sizin kullandıklarınızın markası ne benim laboquickTesadüfe bakaynı anda yazdık ❤
Benimde laboquick belki daha vardır yumurtlamanıza. Çünkü daha Koyulaşmamış ki silinsinSadece bugün biraz silikleşti gibime geldi dünküyle bugünkünün resmini atıyorum 1 mart yazan bugünlü sıvı hic almıyorum diyebilirim zaten su içememe sıkıntım bi kaç kişide bu testlerin t cizgisinin cok koyu olmadığını duymustum doğrumu acaba sizin kullandıklarınızın markası ne benim laboquick
Hala olmamis yumrtlamanizArkadaşlar merhaba ovulasyon testiyle ilgili bir sürü konu açılmış ama kafama takılan birşeyler var size sormak istedim 1 şubatta adet oldum ve 9 şubatta ovu. Testine başladım 16sına kadar silikti sonra belirmeye başladı ve günlerdir çift çizgi çıkıyor evet günleri değerlendirdim ama neden hala çift çizgi devam ediyor adet döngüm 38 39 gün yardım eder misinizve eklemek istiyorum t cizgisi c çizgisi kadar yoğun koyu olmadı.
Bu sekilde koyu olmasi gerekiyoSadece bugün biraz silikleşti gibime geldi dünküyle bugünkünün resmini atıyorum 1 mart yazan bugünlü sıvı hic almıyorum diyebilirim zaten su içememe sıkıntım bi kaç kişide bu testlerin t cizgisinin cok koyu olmadığını duymustum doğrumu acaba sizin kullandıklarınızın markası ne benim laboquick
Dunku testi saat kacta yaptiniz ve gunde bir tane mi test yapiyorsunuzSadece bugün biraz silikleşti gibime geldi dünküyle bugünkünün resmini atıyorum 1 mart yazan bugünlü sıvı hic almıyorum diyebilirim zaten su içememe sıkıntım bi kaç kişide bu testlerin t cizgisinin cok koyu olmadığını duymustum doğrumu acaba sizin kullandıklarınızın markası ne benim laboquick
Evet ama bir tık koyulasmıstı bugün baktım var 2. Çizgi ama 24 şubattakine göre daha silik bir çizgi heralde bu ay pas geççekBenimde laboquick belki daha vardır yumurtlamanıza. Çünkü daha Koyulaşmamış ki silinsin
Benim mesela şubat 24 te bi koyu oldu ama sonra hiç o kdr koyu göremedimBu sekilde koyu olmasi gerekiyo
Günde bir tane yapıyorum 12 1 arası yapıyorumDunku testi saat kacta yaptiniz ve gunde bir tane mi test yapiyorsunuz
Eger iki adet arasinda hic tam anlamiyla koyu gormuyosaniz size attigim ornekteki gibi. Iki uc ay bu sekildeyse doktora gidin yumurtaniz yeterince gelismiyo olablirEvet ama bir tık koyulasmıstı bugün baktım var 2. Çizgi ama 24 şubattakine göre daha silik bir çizgi heralde bu ay pas geççek
Benim mesela şubat 24 te bi koyu oldu ama sonra hiç o kdr koyu göremedim
Benim mesela 29Bende bu ay ovulasyon testi yaptım canım benim adet bitiminden 12 inci gün başladım ve koyu çift çizgiyi sadece 14 üncü gün yakaladım sonra diger gün yaptıgım da gene çift çizgiydi ama çok koyu degildi
Daha bu ay teste yeni basladım yumurtlamam icin doktora gittiğimde herseyin normal stres yapma dedi dün ve bugünkü testimEger iki adet arasinda hic tam anlamiyla koyu gormuyosaniz size attigim ornekteki gibi. Iki uc ay bu sekildeyse doktora gidin yumurtaniz yeterince gelismiyo olablir
Canim dunku testin koyu,dun aksam pik yapip bugun catlamis olabilir. Bu aksami muhakkak degerlendirin ve test varsa yapmaya devam edin.Günde bir tane yapıyorum 12 1 arası yapıyorum
Tamam öyle yapacağım test çok var ben yinede bu aksam yapıyım bi tane daha ne olur ne olmazCanim dunku testin koyu,dun aksam pik yapip bugun catlamis olabilir. Bu aksami muhakkak degerlendirin ve test varsa yapmaya devam edin.
Eger adet olursaniz (insAllah olmazsiniz) gelecek ay koyu ciktigi gun aksamda test yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?