• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mesela 29
Daha bu ay teste yeni basladım yumurtlamam icin doktora gittiğimde herseyin normal stres yapma dedi dün ve bugünkü testim
Bu testi kullanmadim hic siz yinede degerlendirin ama benim testlerim hep o sekilde cikiyor akintiniz nasi peki yumrtlama olmus gibimu

Hep olduğu icin anlayamıyorum zaten adetim hep ağrılı geçerdi adetim yaklasınca midem bulanır gögslerim şişer ve halsiz olurdum o yüzden hiç bişey anlayamam hamile kalırsam🤷‍♀️
Canim yumurtlama akintisi biraz farkli olur gunluk akintidan. Yumumurtlamadan birkac gun once biraz artar. Yumurtlama gunu daha fazlalasir ve renksiz cok yapiskandir. Ordan ayirt edebilirsiniz.
InsAllah en kisa surede Rabbim gonlunuze gore nasip etsin insAllah

Canim yumurtlama akintisi biraz farkli olur gunluk akintidan. Yumumurtlamadan birkac gun once biraz artar. Yumurtlama gunu daha fazlalasir ve renksiz cok yapiskandir. Ordan ayirt edebilirsiniz.
InsAllah en kisa surede Rabbim gonlunuze gore nasip etsin insAllah
Aminn çok teşekkür ederim :dua:

[/QUOTE]
Canim bende ayni marka test kullaniyorum t cizgisinin koyu olmama durumu soz konusu degil.
Duzenli takip yapip koyu oldugu gun 2 3 test yapilirsa yakalanabilir

Bak canim ornek bi test birakayim
20200229_100140.jpg

Adet döngün 38 39 yazmissin buna gore normalde 24. 25. 26. 27. Bu günler arasinda yumurtlama olmasi gerekiyo adetin ilk gununu 1 diye sayarsan bugun kacinci gunde oluyosun?

Adet döngün 38 39 yazmissin buna gore normalde 24. 25. 26. 27. Bu günler arasinda yumurtlama olmasi gerekiyo adetin ilk gununu 1 diye sayarsan bugun kacinci gunde oluyosun?
29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24

Eklentiler

• Screenshot_20200301-170134_Gallery.jpg
    Screenshot_20200301-170134_Gallery.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 71
29. Günümdeyim testte ilk koyuluk şubat 24 te oldu en cok koyu o gündü ama c çizgisi kadar degldi görsel koydum şubat 24
Sen 25 26 27 28 bu gunleri degerlendirdiysen fazla takilma bazi testler helede labouqik lhyi algilayamaya biliyo malesef ayrica canim cubuk testlerden kullanmani tavsiye ederim onlar daha iyi bu laboquick ne gebelik testleri ne ovulasoyn kesinlikle tavsiye etmiyorum

Sen 25 26 27 28 bu gunleri degerlendirdiysen fazla takilma bazi testler helede labouqik lhyi algilayamaya biliyo malesef ayrica canim cubuk testlerden kullanmani tavsiye ederim onlar daha iyi bu laboquick ne gebelik testleri ne ovulasoyn kesinlikle tavsiye etmiyorum
Evet o tarihleri değerlendirdik bende memnun kalmadım diyebilirim çubuk test alacağım teşekkürler 🧡

Bende ilk defa bu ay yaptım çok stres heyecana girdim

[/QUOTE]

İnan aynıyız senle bende 24 şubatta test koyuydu o gün ve sonraki günü degerlendirdim ben :KK50:

Back