ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

B
Bilmiyorum ki canim. Ama inşallah saglicakla kucagina alirsin rabbim acisini yasatmasin inşallah

Arkadaşlar sonunda buldum ovülasyon testini. Eczanedekiler çok pahalı. Fındıkzadede bir medicalcide laboquick marka buldum ve aldım

Bende bu ay kullancam laboquick inşallah vesilemiz olur
kılzar ben iki aydır laboquick kullanyrm ama daha test çizgisi kontrol çizgsinden daha koyu ya da aaynı eştlkte çıkmadı prospektsnde koyu çıkarsa ya da aynı eştlkte koyu çıkarsa pztf demektr dio valla ben iki ay gayet dkkatli dört saat su içmeden her akşam aşağı yukrı aynı saatte taptım testi daha o kdr koyu göremedm ilk kez dün bir hftadr yaptığım teslere nazaran daha koyu çıktı çizgi ben de onu poztiif saydımbugün iş yerinde onbir gibi yaptım tekrar çizgi bildiğin silikti ipinceamma yazdım

Bugun adet bitimimin 7,gunu sizce nasil ? Gecen hafta rahim filmi oldum bi iki ay once histerekopi hersey iyi ovu testiyle yumurtlama gunumu yakalamaya calisioum

Eklentiler

• 20150119_232826.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 279
Bugun adet bitimimin 7,gunu sizce nasil ? Gecen hafta rahim filmi oldum bi iki ay once histerekopi hersey iyi ovu testiyle yumurtlama gunumu yakalamaya calisioum
canım benm bu zamana kdr en fazla bu kadar koyu çıktı ertesi gün yapmaya devam ettim silik çıktı ben de o günü yumurtlama günü kabul ettim ama sen elnde test varsa yapmaya devam et normalde testte eşit koyulukta ya da daha koyu çıkarsa pzitifdir yazıo çnkü belki koyulaşır sennki

canim o fotoyu cekerken ustunden 6 saat falan gecmisti onun icin az soluklasmisti sabah yaptigimda ustunde tarih yaxmayan onuda sabah 8 gibi yaptim simdi cektim fotosunu.benim adet bitiminin 8,gunu buhun demek erken yumurtluomusum dimi sizcede ole mi

Eklentiler

• 20150120_121604.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 276
canim o fotoyu cekerken ustunden 6 saat falan gecmisti onun icin az soluklasmisti sabah yaptigimda ustunde tarih yaxmayan onuda sabah 8 gibi yaptim simdi cektim fotosunu.benim adet bitiminin 8,gunu buhun demek erken yumurtluomusum dimi sizcede ole mi
canım bence poztf evet demek ki sen erken yumurtluyosunn.ilk kullanışın mı?ilk ay mı yani?

elinde varsa yarın da yap bu geceleri de boş geçirme :):)
Ay canim ya cok saol ewet dun calistik bugunde calisalim elimde daha 3 tane daha var ben bi bucuk yillik ewliyim hic korunmadik tedavilerimize baktik hersey iyi bakalim hayirlisiysa rabbim ol der insaallah hepimiz icin tum bekleyenler icin

Ya ilk defa bu ay yaptigim icin surekli sizinle paylasioum bugunku testimi de paylasayim

Eklentiler

• 20150121_141326.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 512
yani öyle olması sanırım kk'dan edindiğim bilgilere göre çatlamış demkmiş sen değerlndrdn mi geceleri
Ewet canim gunleri degerlendirdik yarin da degerlendirelim bi ihtimal sonra akisina birakalim di mi yani daha test yapmama gerek var mi elimde son iki kaldi duruma gore bi kutu daha alaim

Ewet canim gunleri degerlendirdik yarin da degerlendirelim bi ihtimal sonra akisina birakalim di mi yani daha test yapmama gerek var mi elimde son iki kaldi duruma gore bi kutu daha alaim
yani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttüm

yani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttüm
Oy canim gecmis olsun bnde saclarimi kestirdim kisacik kapali olmama sal icinde kotu duracagini bilmeme ragmen bunun icin artik dus alma fobisini yendim meger hersey saclarimdanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…