- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi esraesra34
-
Bilmiyorum ki canim. Ama inşallah saglicakla kucagina alirsin rabbim acisini yasatmasin inşallahaminn inşallah. Allah isteyen herkesi nasip etsin. daha kalp atışını duyamadık. kesesini gördük. doktor bazen kesesi oluşur bebek içinde oluşmaz dedi. dış gebelikten bahsetmiyorum bu farklı bir durum dedi. şimdi onun korkusunu yaşıyorum. bunu hangi başlıktan öğrenebilirim bilemedim. bir fikri olan var mı acaba?
inşaallah canım zor bir süreçB
Bilmiyorum ki canim. Ama inşallah saglicakla kucagina alirsin rabbim acisini yasatmasin inşallah
Aynen yaa caniminşaallah canım zor bir süreç
Bende bu ay kullancam laboquick inşallah vesilemiz olurArkadaşlar sonunda buldum ovülasyon testini. Eczanedekiler çok pahalı. Fındıkzadede bir medicalcide laboquick marka buldum ve aldım
kılzar ben iki aydır laboquick kullanyrm ama daha test çizgisi kontrol çizgsinden daha koyu ya da aaynı eştlkte çıkmadı prospektsnde koyu çıkarsa ya da aynı eştlkte koyu çıkarsa pztf demektr dio valla ben iki ay gayet dkkatli dört saat su içmeden her akşam aşağı yukrı aynı saatte taptım testi daha o kdr koyu göremedm ilk kez dün bir hftadr yaptığım teslere nazaran daha koyu çıktı çizgi ben de onu poztiif saydımBende bu ay kullancam laboquick inşallah vesilemiz olur
canım benm bu zamana kdr en fazla bu kadar koyu çıktı ertesi gün yapmaya devam ettim silik çıktı ben de o günü yumurtlama günü kabul ettim ama sen elnde test varsa yapmaya devam et normalde testte eşit koyulukta ya da daha koyu çıkarsa pzitifdir yazıo çnkü belki koyulaşır sennkiBugun adet bitimimin 7,gunu sizce nasil ? Gecen hafta rahim filmi oldum bi iki ay once histerekopi hersey iyi ovu testiyle yumurtlama gunumu yakalamaya calisioum
canim o fotoyu cekerken ustunden 6 saat falan gecmisti onun icin az soluklasmisti sabah yaptigimda ustunde tarih yaxmayan onuda sabah 8 gibi yaptim simdi cektim fotosunu.benim adet bitiminin 8,gunu buhun demek erken yumurtluomusum dimi sizcede ole micanım benm bu zamana kdr en fazla bu kadar koyu çıktı ertesi gün yapmaya devam ettim silik çıktı ben de o günü yumurtlama günü kabul ettim ama sen elnde test varsa yapmaya devam et normalde testte eşit koyulukta ya da daha koyu çıkarsa pzitifdir yazıo çnkü belki koyulaşır sennki
canım bence poztf evet demek ki sen erken yumurtluyosunn.ilk kullanışın mı?ilk ay mı yani?canim o fotoyu cekerken ustunden 6 saat falan gecmisti onun icin az soluklasmisti sabah yaptigimda ustunde tarih yaxmayan onuda sabah 8 gibi yaptim simdi cektim fotosunu.benim adet bitiminin 8,gunu buhun demek erken yumurtluomusum dimi sizcede ole mi
elinde varsa yarın da yap bu geceleri de boş geçirme :):)canım bence poztf evet demek ki sen erken yumurtluyosunn.ilk kullanışın mı?ilk ay mı yani?
Ay canim ya cok saol ewet dun calistik bugunde calisalimelinde varsa yarın da yap bu geceleri de boş geçirme :):)
canım galiba silkleşmiş bugünYa ilk defa bu ay yaptigim icin surekli sizinle paylasioum bugunku testimi de paylasayim
canim bu sefer t c den daha koyu cikti dierlerine gorecanım galiba silkleşmiş bugün
Yani normalde ole olmasi iyi deilmiydi pfff :-(canim bu sefer t c den daha koyu cikti dierlerine gore
yani öyle olması sanırım kk'dan edindiğim bilgilere göre çatlamış demkmiş sen değerlndrdn mi geceleriYani normalde ole olmasi iyi deilmiydi pfff :-(
Ewet canim gunleri degerlendirdik yarin da degerlendirelim bi ihtimal sonra akisina birakalim di mi yani daha test yapmama gerek var mi elimde son iki kaldi duruma gore bi kutu daha alaimyani öyle olması sanırım kk'dan edindiğim bilgilere göre çatlamış demkmiş sen değerlndrdn mi geceleri
yani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttümEwet canim gunleri degerlendirdik yarin da degerlendirelim bi ihtimal sonra akisina birakalim di mi yani daha test yapmama gerek var mi elimde son iki kaldi duruma gore bi kutu daha alaim
Oy canim gecmis olsunyani canım benm on beşinde çift çizgi gördüm 16sınn sabahı ve 17nn sabahı değerlndrdik bıraktım çnkü artık duş almaktan yıldım üşüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?