ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

Slm canım bende yurt dışındayım bu yaz gıttık tr ye doktora hormonlara ve rahme bakıldı bışey yok eşımede bakıldı oda fena degıl sadece benım bıraz prolaktın yüksek çıktı ilaç verdi bir ayda düştü benım hıkayem bu .....

canim ya gercekten cok sasrdm su anda ck benzer seyler yasamisiz bn de gectgmz yaz tr ye gttgimde doktora gorununce ogrendim dusuk oldugunu hamile oldugumu da dusuk oldugunu da anlamamistim sonrasinda benim de prolaktin yuksek cikti ben de senn gibi ilac kullandim bir ayda dustu.. nrdeyse bir senedir korunmamamiza ragmen hicbir gelisme yok.. intrnette ovulasyon testlerini gordum bir deneyeyim dedim.. bakalim ne olcak ya Allahm hayrli evlat versin isteyen herkese..

evet aynı seylerı yaşamışız. Ben 5 yıllık evliyim ve 2 yıldır deniyoruz her ay cookkkk üzülüyorum dün yine hasta oldum bu ayda olmadı yani.... Isteyen herkesin olur inşallahhhhhhhhh......

selam arkadaşlar. 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğumuz olmuyordu. kasım ayında ovulasyon testi yaptım. pozitif çıktıktan 24 saat sonra denedik ertesi gün yine denedik o ay olmadı. aralık ayında test yapmadım ama önceki testin gününe yakın günlerde denedik. 2 yılın sonunda oldu. daha çok yeni umarım sizlerin de bir an evvel olur.

tebrikler canım darısı başımıza başka hiçbir şey denemednz mi?başka bi şey kullanmıyor muydun

i
tebrikler canım darısı başımıza başka hiçbir şey denemednz mi?başka bi şey kullanmıyor muydun
iki yıl boyunca birkaç şey denedim tabii ki. pco hastasıyım. klomen,soğan kürü denemiştim olmadı bıraktım. en son aralık ayı içinde ne kadar etkisi var bilemiyorum ama farklı olarak mantar kahvesi var 3 veya 4 kere ondan içtik eşimle. bu tarz şeylere pek inanmam ancak yardımcı olmaya çalışıyorum. o ay tek farklı olan buydu. hatırlarsam başka bir sey yine yazarım.

çok sağol canım bunu ilk kez duydum

Ben de kayınvalidem vasıtasıyla öğrenmiştim hatta o aldı bana verdi. darısı başına canım. tez zamanda bu mutluluğu yaşaman dileğiyle...
Tatlim peki hamile kaldigin ay ovulasyon testinde cift cizgiyi gorduktrn sonra ne zaman beraber oldunuz

H

reishi mantarı diye geçiyormuş. bir markanın reishi mantar üzerine pek çok ürünü varmış. kayınvalidem satış temsilcisinden almış. internette bulabileceğinizi sanıyorum.
Baktim tatlim internetten alcam. Bu arada bebisin hayırlı olsun canim rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin insallahh :))

Baktim tatlim internetten alcam. Bu arada bebisin hayırlı olsun canim rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin insallahh :))
aminn inşallah. Allah isteyen herkesi nasip etsin. daha kalp atışını duyamadık. kesesini gördük. doktor bazen kesesi oluşur bebek içinde oluşmaz dedi. dış gebelikten bahsetmiyorum bu farklı bir durum dedi. şimdi onun korkusunu yaşıyorum. bunu hangi başlıktan öğrenebilirim bilemedim. bir fikri olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…