- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim erkekvorones cinsiyet belli oldu mu ?
sevdabuzer senin de olmuştur.11.haftada erkek demişti benim dr.pipiyi göstererek
![]()
Benim de 4 gün boyunca koyu kaldı. 1 gün dolu-1 gün boş çalıştık. Bakalım sonucu göreceğiz. Senin 5 gün üst üste denediğinizde mi tutmuştu peki?Benim beş gün boyunca kopkoyuydu,beş günün beşi de çalışmıştık![]()
Silikleşmiştir artık değil mi? Bol bol deneseydin vallabugunkü testim koyulaşmaya devam :)![]()
yok canim bu hafta doktora gidecez ikili test icin daha oncede 9. haftada gitmiştik cok kucuktu bakalim bu hafta birsey diyecekmivorones cinsiyet belli oldu mu ?
sevdabuzer senin de olmuştur.11.haftada erkek demişti benim dr.pipiyi göstererek
![]()
Evet o ay hamile kaldımBenim de 4 gün boyunca koyu kaldı. 1 gün dolu-1 gün boş çalıştık. Bakalım sonucu göreceğiz. Senin 5 gün üst üste denediğinizde mi tutmuştu peki?
Kızlar 16.günüm de yaptım nasıl sizce daha koyulaşması lazım dimi
Aslında doktor takip ediyo bu ay geçen çarşamba gittim 5 mm diye soğan suyu ve incir kürü uyguluyorum iki gündür gitgide koyulaştı yarın kontrolüm var yine bakalım kaç mm olmuslarcanım be zamandır yapıyorsun test? en koyuyu yakaladınmı
Aslında doktor takip ediyo bu ay geçen çarşamba gittim 5 mm diye soğan suyu ve incir kürü uyguluyorum iki gündür gitgide koyulaştı yarın kontrolüm var yine bakalım kaç mm olmuslar
Yok canım benim yumurtalar tembel biraz bin 16.günüm ancak koyulaşıyor daha ovu olamadık üç dört güne pik yapargiderek koyulaşması o yüzden demekki daha çatlamamış
ben en koyudan sonra silikleşmeye başladı sandım
Hiç fena değil bence. Yarın tam koyuluk sağlanır diye düşünüyorum. Çalışmak lazım o zamanKızlar 16.günüm de yaptım nasıl sizce daha koyulaşması lazım dimi
Aynen canım bu geceden itibaren her gün çalışma. Yapmak gerekHiç fena değil bence. Yarın tam koyuluk sağlanır diye düşünüyorum. Çalışmak lazım o zaman![]()
ayy sagolasin canim amin insallah sen nasilsin buyudu demi minnosNasıl ozlemisim buralarda dolanmayi. Ay o günler geldi aklıma okula testlerle gittiğim günler. Hey gidi heyyy.vorones
sevdabuzer canım hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
![]()
malesef çok fazla değerlendıremedık misafirim geldı birde eşim hasta oldu 2 gun yattıSilikleşmiştir artık değil mi? Bol bol deneseydin vallaşimdi bize için bekleme zamanı. Bat aynı galiba bizim.
Hiç belli olmaz canım tam da olmadı dediğin zamanlar olur Rabbim nasip etsin inşallahmalesef çok fazla değerlendıremedık misafirim geldı birde eşim hasta oldu 2 gun yattıbu ayda gectı bırdaha kı aya artık
![]()
![]()
![]()
inşALLAH canım rabbım büyük ezanlar okunurkenn duadur hepimize evlat nasip etsin gerçekten cok zorHiç belli olmaz canım tam da olmadı dediğin zamanlar olur Rabbim nasip etsin inşallah
Belli mi olur belki önceden kalan vardır. Umudunu yitirme. Herşeyin hayırlısımalesef çok fazla değerlendıremedık misafirim geldı birde eşim hasta oldu 2 gun yattıbu ayda gectı bırdaha kı aya artık
![]()
![]()
![]()