• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

sabahki testim böyle ne oldu şimdi çatladımı demek bu
WhatsApp Image 2017-08-02 at 10.41.46.webp

S.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2. günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?

S.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2. günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?
İnşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun. Bir sorun yoksa zamanı geldiğinde olacaktır diye düşünüyorum. Ovulasyon testi ile takip et tabi ama mümkün olduğunca düşünmemeye, stres yapmamaya çalış. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla olur bu ay.

Koyuluk eşit değil ama sbaha bi test daha yapıver onü merak etti.m sımdı . Silik se hayırlı olsun diyek :KK66:
Beynim yandı. Silik değil ama dünkü kadar koyu da değil. Şimdi yaptım bunu. 3-4 gibi bir tane daha yapayım bari. İyi ki yanıma almışım iki tane

Eklentiler

• IMG_6320.webp
    IMG_6320.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 47
Back
X