• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aman aman maşallah iyi geçsin. Bütün hamilelerin ki iyi geçsin ve herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. Sıra da bize gelsiiiiiin :KK51:
amin sagl
Aynı ben tıpkı ben :KK66: inşallah canım. Kusma vs. Yok et cekiomu canin. Sankim oglun olacak gibi ..
ya canin ummasindq ilk defa kusbasi kebap istiyorum yaninda bol nar eksili salata ben normaldede cok hazetmem kuşbaşından ama kaynanama söyledim hazirlamis bile sağolsun kuzum canin istemesin bak nolursun

Evet test işi görüyor yani. Umarım istediğin gibi olur. . İki kere yum. Ha. O da iyimis . Daha fazla şans demek. İnsalalh olur bu ay
Evet biri 6'sında diğeri 11'inde çatladı. Hatta doktor ikiz ihtimalin yüksek bile dedi. Anlaşılan o ki ayın 6'sında çatlayan tutmamış yoksa artık idrarda çıkardı. 11'inde çatlayan tuttu mu acaba diye merakla bekliyorum. Bat bu durumda ayın 25'ine sarkmış oluyor değil mi? Bu iki yumurta işi benim kafamı karıştırdı. Normalde ayın 11'inde tekrar çatlama olmasa bat 2 gün önceydi. Matematiksel hesapların içinde kaldık valla :rolleyes:

amin sagl

ya canin ummasindq ilk defa kusbasi kebap istiyorum yaninda bol nar eksili salata ben normaldede cok hazetmem kuşbaşından ama kaynanama söyledim hazirlamis bile sağolsun kuzum canin istemesin bak nolursun
Annammmm canım istedı vala. Nar eksili bişiler hemen yemeliyim

Süper olmaz mı :emir_bebek::emir_bebek:bir kız bir erkek.. peki senin erken menapoz bu durumda gerileme filan gösterir miymiş acaba? Belki de vücut kendini bir tazeler?
sanmam aslinda bilmiyorum yqni hep oyle diyorlar esim tirsmaya basladi simdiden :)))))

bugun 6. gunum, pazartesi testlerim gelir inş, 10. gun yapmaya baslayacagım. :)

bugun 6. gunum, pazartesi testlerim gelir inş, 10. gun yapmaya baslayacagım. :)
Ben de hala ne zaman adet olacağım diye bekliyorum işte. Ben olmadan sipariş etmeyeyim dedim. Belli mi olur bir mucize olmuştur da belki gerek yoktur diye. Yollarsın yaptıkça fotoları yorumlamaya çalışırız.

Ben de hala ne zaman adet olacağım diye bekliyorum işte. Ben olmadan sipariş etmeyeyim dedim. Belli mi olur bir mucize olmuştur da belki gerek yoktur diye. Yollarsın yaptıkça fotoları yorumlamaya çalışırız.

olur canım cok sevınırım

tuhhhh elimi kiraydim da yazmayaydim vardir insallah nar ekşin kiz ozur dilerim yw bos bulundum yazdim tuhhhh ben vicdan azabindan yerim dururum kendimi simdi
Kızzz mesajini yeni okudum. Yemedin dimi kendini deli kız. Yedim yedim hem. Cigkofte ye nareksili oh misssssss. Ben dé şimdi senin canını mi cektrdm ki ;)

Kızzz mesajini yeni okudum. Yemedin dimi kendini deli kız. Yedim yedim hem. Cigkofte ye nareksili oh misssssss. Ben dé şimdi senin canını mi cektrdm ki :KK66:
yok yok esim tam bir ustq cig koftecidir kaymak gibi yapıyor adam canim isterse soylerim yapar kuzum

IMG_1608.webp IMG_1610.webp Ben de aranıza yeni katıldım ne zamandır okuyorum dün ovulasyon testi aldım bugün uyguladım 14.30 da yorumlar mısınız tecrübeli olanlar :110:
Yalnız sonrasında yumurta akı gibi akıntı oldu baya fazla :işsiz:bu yumurta günüm mü o yüzden mi yoksa yaklaştığı için mi :KK43:

kızlar merhaba, bısey danıscam ben reglın 10. gunu test yapmaya basladım 10 11 baya silikti 12si gibi koyulasmaya basladı ama hafıf tabı 1.de yumurta akı kıvamında akıntm geldi bugun 15.gunum, dun dha da koyuydu testim ama henüz pik olmadı, yumurta akı akıntısı oldu gectı halapık olmadı neden olaiblir

Back
X